خبرگزاری کار ایران

بر اساس اعلام بانک مرکزی؛

گران شدن ۵ گروه کالایی / ثبات قیمت گوشت قرمز و روغن

کد خبر : ۱۸۸۹۶۴

بر اساس اعلام بانک مورکزی در هفنه منتهی به ۲۷ تیر ماه امسال نرخ ۵ گروه کالایی نسبت به هفته قبل گران شده‌اند، ۴ گروه کالایی با کاهش قیمت هفته را پشت سر گذاشته‌اند و قیمت دو گروه کالایی نیز ثابت مانده است.

بر اساس اعلام بانک مورکزی در هفنه منتهی به ۲۷ تیر ماه امسال نرخ ۵ گروه کالایی نسبت به هفته قبل گران شده‌اند، ۴ گروه کالایی با کاهش قیمت هفته را پشت سر گذاشته‌اند و قیمت دو گروه کالایی نیز ثابت مانده است.

به گزارش خبرنگار ایلنا، بانک مرکزی گزارش متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران هفته منتهی به ۲۷ تیر ماه ۹۳ را برای ۱۱ گروه کالایی در قالب ۴۲ قلم کالا اعلام کرد بر اساس اعلام بانک مورکزی در هفنه منتهی به ۲۷ تیر ماه امسال نرخ ۵ گروه کالایی نسبت به هفته قبل گران شده‌اند، ۴ گروه کالایی با کاهش قیمت هفته راپشت سر گذاشته‌اند و قیمت دو گروه کالایی نیز ثابت ماند.
بر اساس این گزارش، گوشت قرمز و روغن نباتی دو کالایی بودند که بدون تغییر قیمت هفته را سپری کردند و لبنیات با ۴.۲ درصد، حبوبات ۰.۲ درصد، سبزی‌های تازه ۱.۲ درصد، قند و شکر ۰.۱ درصد و چای ۳.۳ درصد گروه‌های کالایی بودند که افزایش قیمت داشته‌اند و تخم مرغ ۱۰.۴ درصد، برنج ۰.۱ درصد، میوه های تازه ۰.۳ درصد و گوشت مرغ ۱.۶ درصد کاهش قیمت را تجربه کردند.
لبنیات و تخم مرغ

متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران در هفته منتهی به بیست و چهارم تیرماه به گونه ای بود که در گروه لبنیات قیمت پاستوریزه ۱۵.۹ درصد افزایش یافته اما بهای پنیر غیر پاستوریزه و پاستوریزه به ترتیب ۰.۳ و ۱.۲ درصد کاهش یافت و سایر اقلام این گروه نسبت به هفته قبل بدون تغییر بود.

همچنین تخم مرغ با کاهش قیمت ۱۰.۴ درصدی شانه ای ۷۰۰۰ تا ۹۰۰۰ تومان به فروش رسید.

برنج و حبوبات

در این هفته در گروه برنج قیمت برنج داخلی درجه یک ۰.۱ درصد کاهش یافت و بهای برنج داخلی درجه دو ثابت ماند. در گروه حبوبات نیز قیمت نخود ۰.۱ و لپه نخود ۱.۱ درصد افزایش یافته است همچنین، بهای لوبیا چشم بلبلی و لوبیا قرمز هر یک ۰.۲ درصد و لوبیا سفید ۰.۱ درصد کاهش داشته است و قیمت سایر اقلام این گروه تغییری نداشته اند.

میوه ها و سبزی های تازه

در هفته گذشته در میادین زیر نظر شهرداری اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آن ها از نظر کیفی در سطح پایینی قرار داشتند به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره بار عرضه شد. میوه های سطح شهر اغلب مرغوب و تازه بودند که در گروه میوه های تازه بهای سیب گلاب ۰.۸ درصد، آلو ۱.۳ درصد و انگور ۱۱.۱ درصد کاهش یافته اما قیمت سایر اقلام این گروه بین ۳ تا ۳.۴ درصد افزایش داشت.

در گروه سبزی های تازه نیز بهای خیار ۵.۲ درصد، گوجه فرنگی ۲.۵ درصد و سبزی های برگی ۰.۲ درصد افزایش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین ۰.۶ تا ۱.۵ درصد کاهش یافت.

گوشت مرغ و گوشت قرمز

در هفته مورد بررسی بهای گوشت گوسفند ثابت بود. همچنین قیمت گوشت تازه گاو و گوساله ۰.۱ درصد و گوشت مرغ ۱.۶ درصد کاهش یافته است.

قند، چای، شکر و روغن

در این هفته بهای قند و شکر هر یک معادل ۰.۱ درصد و چای خارجی ۳.۳ درصد افزایش داشت اما قیمت انواع روغن بدون تغییر بود.

ارسال نظر