رشد ۶ درصدی تولید گوشت قرمز در کشتارگاههای کشور
بر پایه گزارش آماری که از مراکز کشتارگاهی کشور در سال گذشته از سوی مرکز آمار ایران انجام گرفته است، ۴۱۶ هزار تن گوشت قرمز در سال ۹۱ تولید شده است.
مرکز آمار ایران از افزایش ۶ درصدی تولید گوشت در کشتارگاههای کشور در سال ۹۱ نست به سال ۹۰ خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، مرکز آمار ایران، با بررسی عملکرد آماری از کشتارگاههای کشور در سال گذشته و مقایسهای این سال با سال قبل از آن، از رشد ۶ درصدی تولید گوشت گزارش داده است.
بر پایه گزارش آماری که از مراکز کشتارگاهی کشور در سال گذشته از سوی مرکز آمار ایران انجام گرفته است، ۴۱۶ هزار تن گوشت قرمز در سال ۹۱ تولید شده است.
این آمار از رشد ۶ درصدی تولید گوشت نسبت به سال ۹۰ حکایت دارد. بر اساس آنچه که مرکز آمار ایران اعلام کرده است.
بر اساس این گزارش در سال ۹۱ حدود ۳۹۹ کشتارگاه دام در کشور فعال بوده که از این تعداد ۳۶۹ کشتارگاه دولتی و ۳۰ کشتارگاه متعلق به بخش خصوصی است.
این در حالی است که بیشترین تعداد کشتارگاه مربوط به استان فارس با ۳۶ کشتارگاه است که شامل ۳۲ بخش دولتی و چهار بخش خصوصی بوده و استان قزوین با یک کشتارگاه کمترین تعداد را در کشور به خود اختصاص داده است.
بنابراین گزارش مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاههای کشور بر حسب وزن لاشههای کشتار شده ۴۱۶ هزار تن بوده است.
همچنین تعداد لاشه قابل مصرف گوسفند و بره ذبح شده ۶۸۲۸ لاشه به وزن ۱۲۶ هزار تن بود که استان تهران با ۱۳۷ هزار و ۷۰۰ لاشه به وزن ۲۱ هزار تن بیشترین تعداد را به خود اختصاص داده است.
این درحالی است که تعداد لاشه قابل مصرف بز و بزغاله ذبح شده ۲۱۲ هزار و ۹۰۰ لاشه به وزن ۳۲ هزار تن بود که استان اصفهان با ۵۹۶ هزار لاشه به وزن ۸.۵ هزار تن بیشترین تعداد را داشته است.
در عین حال تعداد لاشه قابل مصرف گاو و گوساله ذبح شده ۱۳۷ هزار و ۸۰۰ لاشه به وزن ۲۴۸ هزار تن و بیشترین تعداد مربوط به استان تهران با ۲۰۹ هزار لاشه به وزن ۳۴ هزار تن بود.