فرار شرکت توسعه از زیر بار استانداردسازی استادیومها
سوال بدون جواب، باز هم تکرار میشود که پس چه کسی مسوول استانداردسازی ورزشگاههاست؟
به گزارش ایلنا، «شرکت توسعه و نگهداری ورزشگاههای کشور» نام نهادی است که حداقل از نامش انتظار میرود وظیفه توسعه و نگهداری ورزشگاههای کشور را برعهده بگیرد. این اتفاق اما نمیافتد چون مسوولان شرکت مدعی هستند که مسوولیت تجهیز ورزشگاه آزادی، تختی تهران، شیرودی، کشوری، تنیس استقلال، پیست دیزین و شمشک و زمین سوارکاری شهدای نوروزآباد را برعهده دارد.
این شرکت هیچ مسوولیتی در برابر نگهداری و تجهیز ورزشگاههایی که کار ساخت و ساز آنها در استانهای دیگر به اتمام رسیده ندارد و پس از پایان کار، ورزشگاهها را به اداره کل ورزش و جوانان استان مربوطه تحویل میدهد و هزینههای مربوط به نگهداری و تجهیز ورزشگاه هم برعهده همان نهاد خواهد بود.
اداره کلهای ورزش و جوانان استانها هم به اندازهای با کمبود اعتبار مواجه هستند که در برخی استانها حتی هزینههای نگهداری ورزشگاهها را هم به سختی پرداخت میکنند. چه برسد به هزینه استانداردسازی. این معضل در اداره کلها به اندازهای جدی است که گاهی مسوولان بعضی از استانها حاضر نیستند، پروژههای عمرانی مربوط به ساخت و ساز ورزشگاهها به پایان برسد و ترجیح میدهند ورزشگاهها نیمهکاره بمانند تا هزینههای نگهداریشان به گردن استان نیفتد.
از طرفی شرکت توسعه و نگهداری هم مدعی است که مطابق با قانون اصلاً اجازه ورود به بحث استانداردسازی ورزشگاههای استان دیگر را ندارد و این کار، غیرقانونی است.
شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور، حتی درباره ورزشگاههایی که خودشان مسوولیت ساخت آن را برعهده داشتهاند هم نمیتوانند پس از تکمیل پروژه، اقدام به استانداردسازی کنند، چه برسد به ورزشگاههایی که مانند ورزشگاه وطنی از ابتدا هم پروژه ساخت آنها برعهده شرکت تجهیز نبوده است.
و این سوال بدون جواب، باز هم تکرار میشود که پس چه کسی مسوول استانداردسازی ورزشگاههاست؟ چگونه قرار است ورزشگاهها استاندارد شوند؟