کاندیدای جبهه تدبیر و توسعه عنوان کرد:
حضور ورزشکاران در انتخابات شورای شهر را نمیپسندم
اصغرزاده معتقد است در حال حاضر ورزش ایران از بعد اقتصادی ورشکسته است.
به گزارش خبرنگار ورزشی ایلنا ، مجید اصغرزاده کاندیدای جبهه تدبیر و توسعه درنشست خبری این جبهه با اشاره به سوابق تحصیلی و اجرایی خود در حوزه ورزش گفت: من از ورزشکارانی هستم که به حوزه سیاست وارد شده است از این رو با مشکلات بخش ورزش کاملاً آشنا هستم و در جریان مشکلات ورزشکاران نیز قرار دارم.
اصغرزاده اظهار داشت: در حال حاضر فراکسیون ورزش در مجلس یکی از ضعیفترین فراکسیونها در دفاع از ورزش و ورزشکاران است. با توجه به اینکه خودم ورزشکار بودم احساس میکنم در مجلس میتوانم کمک شایانی به ورزش کشور داشته باشم.
وی با اشاره به مشکلات اقتصادی تیمهای ورزشی گفت: در اکثر کشورها ورزش در کنار سلامت به عنوان یک امر اقتصادی هم دیده می شود و موجب اشتغالزایی گسترده و کسب درآمد برای کشورها شده است. یکی از اهداف ملی ما معرفی فرهنگ کشورمان به سایر کشورها است که در این حوزه و برای ورزشهای سنتی بودجه مناسب دیده نشده است. مثلاً ورزشهای محلی در ایران در حال از بین رفتن است.
اصغرزاده ادامه داد: در حال حاضر ورزش ایران از بعد اقتصادی ورشکسته است. دو تیم اصلی ما یعنی استقلال و پرسپولیس مشکلات مالی بسیاری دارند در حال حاضر اگر امکان واگذاری این دو تیم وجود ندارد میتوانیم از مدیران توانمند استفاده کنیم تا بتوانند پولسازی کنند. اقتصاد ورزش را باید از یک اقتصاد ورشکسته به یک اقتصاد سوده تبدیل کنیم و مجلس باید در این مسیر موانع را برطرف کنند.
این کاندیدای انتخاباتی جبهه تدبیر و توسعه اظهار داشت: برای حل مشکلات اقتصادی تیمهای ورزشی لازم است مدیران اقتصادی عهدهدار مدیریت باشگاهها باشند تا مشکل اقتصادی ورزش حل شود.
اصغرزاده با اشاره به حضور ورزشکاران در انتخابات شوراهای شهر گفت: من حضور ورزشکاران در انتخابات شوراهای شهر را نمیپسندم و این ورزشکاران تاکنون نیز کمکی به ورزش کشور نکردند.
وی با اشاره به سابقه فعالیت خود در آموزش و پرورش گفت: من اصلیترین حوزه فعالیت خود را حوزه فرهنگ میدانم و میخواهم محبوب جامعه معلمین باشم. قصد دارم معلمان جایگاه شایسته خود را در کشور پیدا کنند. من معلم هستم و به معلم بودن خود افتخار میکنم.
وی افزود: شما کشورهای پیشرفته را در نظر بگیرید در حال حاضر ژاپن 1.1 درصد درآمد ناخالص داخلی خود را صرف آموزش میکند. این عدد در اروپا 1.2 درصد و در آمریکا 2.6 درصد است. باید بررسی شود که در ایران چند درصد تولید ناخالص داخلی به امر آموزش اختصاص پیدا میکند.
اصغرزاده در پایان تاکید کرد: جبهه تدبیر و توسعه بعد از انتخابات فراکسیون خود را در مجلس تشکیل میدهد و وعدههای خود را پیگیری میکند.