ملیپوش تیم تیرو کمان جانبازان و معلولین:
سختیها را به خاطر هدفم تحمل میکنم/ تنها به طلای پارالمپیک میاندیشم
کماندار تیم ملی جانبازان و معلولان تنها هدف خود را کسب مدال طلای پارالمپیک میداند و میگوید سختیها را برای رسیدن به هدف تحمل میکند.
به گزارش ایلنا، غلامرضا رحیمی در استان خوزستان و شهرستان دزفول سکونت دارد و از یکسال و نیم گذشته به عضویت تیم ملی تیر و کمان جانبازان و معلولان درآمده است.
وی درباره فعالیتهای ورزشیاش گفت: حدود 20 سال است که فعالیتهای ورزشیام را شروع کردهام و از این مدت، 15 سال در رشتههای رزمی زیر نظر فدراسیون ورزشهای رزمی فعالیت میکردم و موفق شدم 5 بار نشان طلای مسابقات جهانی را بدست آوردم.
کماندار تیم ملی در ادامه افزود: با وجود موفقیت در ورزشهای رزمی، به دلیل اینکه فعالیت در این رشته با روحیهام سازگار نبود، به تدریج به رشته تیر و کمان جذب شدم و با فعالیت در این رشته به آرامش خاصی دست یافتم.
رحیمی خاطرنشان کرد: ابتدای ورودم به این رشته، زیر نظر فدراسیون تیروکمان فعالیت میکردم و به تیم ملی نیز راه یافتم و در مسابقات کشورهای اسلامی موفق به کسب یک نشان برنز نیز شدم. عملکردم در این مسابقات مورد توجه کهتری، رئیس انجمن تیروکمان قرار گرفت و با دعوت و راهنمایی وی، به تیم ملی جانبازان و معلولان پیوستم.
وی ادامه داد: حضور در کنار ملیپوشان جانباز و معلول حس خوبی به من میدهد و فضای دوستانه و صمیمی حاکم بر تمرینات در کنار کادر فنی مجرب، انگیزههای من را برای موفقیت دو چندان کرده است.تا کنون همراه با تیم ملی جانبازان و معلولان در 2 رویداد برونمرزی شرکت کردهام؛ مسابقات قهرمانی جهان تایلند در سال 2013 و بازیهای پاراآسیایی اینچئون. از مسابقات تایلند که اولین رویداد برونمرزی من با تیم ملی جانبازان و معلولان بود، با عنوان پنجم بازگشتم و در اینچئون نیز به مرحله یکچهارم نهایی راه یافتم و متاسفانه مقابل نماینده ژاپن شکست خوردم و از راهیابی به فینال بازماندم.
رحیمی تصریح کرد: شرایط برای فعالیت در رشته تیروکمان دشوار است و کنار آن مسائلی نظیر معیشت و تامین نیازهای خانواده نیز وجود دارد. با این حال تنها چیزی که سختیها را برای من هموار میکند، فکر کردن به هدف بزرگی است که دارم و آن دست یافتن به نشان طلای پارالمپیک است. در این مدت تنها به مدال پارالمپیک فکر میکنم و همه تمرکزم را برای رسیدن به این هدف گذاشتهام.
کماندار تیم ملی گفت: افزایش تعداد روزهای اردو و تغیرات کادر فنی در بهبود شرایط ملیپوشان بسیار موثر بوده است. اگر بین ورزشکار و مربی رابطه خوبی براساس اعتماد دو طرفه برقرار باشد، همه چیز خوب پیش میرود. به عنوان مثال در اوایل فعالیت نیکولاویچ، مربی جدید تیم ملی، وی وضعیت من را به کلی تغییر داد و طبیعی بود به این خاطر رکوردهای من افت کند. با این وجود چون رابطه ورزشکاران با مربی به خوبی شکل گرفته و رابطهای صمیمانه است، هم من و هم سایر ورزشکاران به این تغییرات اعتماد کردند و در حال حاضر نیز روز به روز شرایط ما بهتر میشود و رکوردهای ما افزایش مییابد.
وی در پایان افزود: امیدوارم و تلاش میکنم تا در مسابقات جمهوری چک نیز عملکرد خوبی به نمایش بگذارم و با آمادگی خوبی که از این مسابقات به دست میآوریم برای رقابتهای حساس کسب سهمیه آلمان اعزام شویم.
کمانداران تیم ملی جانبازان و معلولین پس از پایان یافتن تمرینات، 15 تیر ماه تهران را برای شرکت در تورنمنت بین المللی جمهوریچک، ترک خواهند کرد.