خبرگزاری کار ایران

دومینوی ریزش حامیان«حمال کشتی»/ زنگ خطر برای رای اعتماد دوباره دبیر!

دومینوی ریزش حامیان«حمال کشتی»/ زنگ خطر برای رای اعتماد دوباره دبیر!
کد خبر : ۱۲۹۰۳۶۰

با استعفای نایب رییس فدراسیون کشتی و تعدد منتقدان عملکرد علیرضا دبیر کار او برای کسب رای اعتماد دوباره از مجمع فدراسیون کشتی سخت و سخت‌تر می‌شود.

ه گزارش خبرنگار ورزشی ایلنا، علیرضا دبیر از تابستان سال ۱۳۹۸ رییس فدراسیون کشتی شد. اگر چه در رزومه مدیریت وی کار مثبت دیده هم می‌شود؛ اما بعضی نشانه های روشن، حاکی از جدایی حامیان سرشناس از حلقه یاران و حامیان نزدیک به این رییس فدراسیون است. این موضوع می تواند زنگ خطر از حالا برای او در مجمع انتخابی روشن کند. اگر چه انتظار می‌رفت با توجه به اینکه دبیر عضو شورای شهر تهران بوده، با استفاده از تجارب مشق سیاسی، دپیلماتیک‌تر با اهالی کشتی برخورد کند تا بازخورد رفتاری بهتری دریافت کند. او در نشست خبری هفتم شهریور خودش را «حمال کشتی» نامید منتهی این روزها با دومینوی ریزش حامیانش روبرو است.  می‌پرسید نشانه‌های کاهش حامیان دبیر چیست؟

دومینوی ریزش حامیان«حمال کشتی»/ زنگ خطر برای رای اعتماد دوباره دبیر!

*جدایی نایب رییس مورد اعتماد 

با اینکه در سه سال اخیر حمید سوریان همواره به عنوان دوست و یار در کنار علیرضا دبیر حضور داشته و در سمت نایب رییسی فدراسیون کشتی فعالیت کرده، حالا بعد از کنار رفتن محمد بنا، حمید سوریان هم از سمت خود استعفا داد. سوریان که در حوزه تیم های ملی کشتی فرنگی از سوی علیرضا دبیر اختیار تام داشت و حتی خیلی از مواقع در تمرینات مسائل فنی را به فرنگی کاران گوشزد می کرد، تصمیم گرفت از بدنه فدراسیون جدا شود. 

استعفا دارنده هفت مدال طلای المیپک و جهانی کشتی فرنگی،  در حالی صورت گرفت که حتی در انتظار مهر تایید فدراسیون نماند.  با اینکه دارنده مشکلات شخصی را دلیل جدایی‌اش اعلام کرد بعضی معتقدند این جدایی به تغییرات صورت گرفته در حوزه فنی کشتی فرنگی مرتبط است. با این اوصاف یک حامی مهم دبیر از جمعی فرنگی کاران کشتی ایران جدا شد.

دومینوی ریزش حامیان«حمال کشتی»/ زنگ خطر برای رای اعتماد دوباره دبیر!

*مخالفان بنا و حذف شدگان در غیاب چرخه انتخابی

 در زمان حضور محمد بنا بخشی از قهرمانان به دلیل حذف چرخه انتخابی کشتی فرنگی نه تنها از سرمربی، بلکه از رییس فدراسیون هم گلایه داشتند. شاید امثال علی ارسلان که با پرچم صربستان قهرمان جهان شد، صحبت خاصی به زبان نیاورند؛ اما در عمل و قلباً بابت عملکرد فدراسیون و عدم تصویب قوانین روشن در آن بازه گلایه‌مند هستند. در واقع حالا دبیر حامیان و منتقدان بنا را از دست داده است. چه بسا که اگر بتوانند مقابل او هم قرار می‌گیرند.

دومینوی ریزش حامیان«حمال کشتی»/ زنگ خطر برای رای اعتماد دوباره دبیر!

*پولادگر و شاید وزارت ورزش 

اگر کمترین شناختی به ورزش داشته باشید، فیلم برخوردهای حاشیه ای دبیر با معاون توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش و علیرضا دبیر را تماشا کرده اید.اگر چه وزارت ورزش در مجامع انتخاباتی نقش نظارتی و حق رای ندارد، اما نقش این نهاد آنقدر در انتخاب مدیران فدراسیون ها پررنگ است که در زمزمه و لفافه پرسیده می شود کاندید وزارت چه کسی است! فرض محال در انتخابات آتی وزارت ورزش فدراسیون کشتی هیچ گزینه‌ای ندارد اما گاهی آنها با روند نظارتی‌ و به استناد قوانین مدیریتی رقبای دبیر را تقویت کنند تا حداقل کار دبیر برای جلب رای اعتماد دوباره سخت شود. رفتار پولادگر با هادی ساعی در فدراسیون تکواندو، نشان می‌دهد چنین چیزی دور از انتظار نیست!

دومینوی ریزش حامیان«حمال کشتی»/ زنگ خطر برای رای اعتماد دوباره دبیر!

*بنویسید حسن یزدانی بخوانید پدرش!

علاقمندانی که از نزدیک کشتی را دنبال نمی‌کنند شاید از نقش پررنگ پدر حسن یزدانی در امورات وی و از ارتباط او با جامعه کشتی آشنا نباشند. این پدر حتی در تیرماه امسال و همزمان با خروج پنهانی یزدانی در مسابقات انتخابی تیم ملی که به دلیل هجوم هواداران به تشک سالن 12 هزار نفری آزادی همراهش بود! 

پدر یزدانی بعد از ناکامی فرزندش در مسابقات جهانی، پدرش لب به سخن گشود از دخالت‌های دبیر در مسائل فنی، بالا رفتن ضربان فرزندش قبل فینال و لبریز شدن کاسه صحبتش خبر داد. این صحبت‌ها قطعاً برای علیرضا دبیر خوشایند نبود و حکایت از زاویه فکری یزدانی با دخالت‌های فنی دبیر باشد. در این میان خواسته یا ناخواسته پدر یزدانی مهر تاییدی به صحبت های تلخ منتقدان زد. آنها دلیل انتخاب درستکار را دخالت رییس فدراسیون در کار فنی مربیان کشتی می‌دانند. شاید مربیان دیگر مانند رفیق گرمابه و گلستان دبیر رضایت به دخالت فنی ندهند.

دومینوی ریزش حامیان«حمال کشتی»/ زنگ خطر برای رای اعتماد دوباره دبیر!

*خانواده‌ای که از دبیر راضی نیستند

باز هم پای پدر یک کشتی گیر مطرح است با این تفاوت که وی دارنده 2 مدال نقره المپیک، رییس سابق هیئت کشتی استان مازندران، و محمدحسین عسکریان(پسرش) دارنده مدال‌های قهرمانی جهان و آسیا شد. عسکری محمدیان تنها چند روز بعد از مسابقات جهانی صربستان و ثبت عملکرد نه چندان رضایتبخش فرزندش، از سمت رییس هیات کشتی استان مازندران برکنار شد!

این هیات کشتی ۸ نماینده در تیم ملی کشتی آزاد و ۳ نماینده در کشتی فرنگی دارد. اگر چه عسکری محمدیان دیگر عضو مجمع نیست؛ اما استان مازندران به دلیل تعدد مربیان و قهرمانان می‌تواند روی نظرات هیات مختلف استانی و افراد موثر مجمع انتخاباتی تاثیرگذار باشد.

دومینوی ریزش حامیان«حمال کشتی»/ زنگ خطر برای رای اعتماد دوباره دبیر!

*منتقدان چراغ خاموش کشتی

در کشتی به دلیل پیروی از اخلاق پهلوانی پیشکسوتان از احترام بالایی برخوردار هستند.   نظرات مدال آوران قدیمی این رشته در محافل خصوصی و عمومی می‌تواند نگاه افکار عمومی به وضعیت فنی کشتی و فدراسیون را تغییر بدهد. اگر چه این افراد در ابتدای دوره شاید جز مخالفین محسوب نمی‌شدند؛ اما هر چه کار بیشتر پیش رفت، نظر آنها به مخالفان دبیر نزدیک‌تر شد. هر چند آنها جز اظهار نظرات پراکنده، فعالیت محسوسی ندارند؛ منتهی در حوالی انتخابات فعالیت آنها محسوس‌تر خواهد شد.  به جمع این نفرات حلقه یاران رسول خادم و نزدیک به فدراسیون سابق را اضافه کنید. آنها از نفوذ و وجاهت زیادی در میان اهالی کشتی برخوردار هستند. با این اوصاف زنگ خطر ریزش آرای مجمع انتخاباتی از حالا برای رییس فعلی فدراسیون کشتی روشن است.

دومینوی ریزش حامیان«حمال کشتی»/ زنگ خطر برای رای اعتماد دوباره دبیر!

*تاریخ هم به نفع دبیر نیست!

بررسی تاریخ همواره درس های روشنی برای انسان ها دارد و امکان تکرار اتفاقات گذشته دور از ذهن نیست.  در تیرماه ۱۳۹۸  رییس فدراسیون کشتی در حالی که رقیب نامداری نداشت در دور اول ۱۸ رای کسب کرد و انتخابات به دور دوم رفت. این موضوع می توان برای رقیب بعدی  قوت قلبی باشد تا با جذب گلایه‌مندان و منتقدان عملکرد فعلی فدراسیون، اسب آرزوهایشان را برای انتخابات بعدی زین کنند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز