خبرگزاری کار ایران

مدیرکل روابط‌عمومی وزارت نفت:

رضایت و عدم‌رضایت اجتماعی ناشی از نوع تعامل روابط‌عمومی‌ها است

رضایت و عدم‌رضایت اجتماعی ناشی از نوع تعامل روابط‌عمومی‌ها است
کد خبر : ۱۲۱۸۵۷۸

مدیرکل روابط‌عمومی وزارت نفت با تاکید بر اهمیت جایگاه روابط‌عمومی در سازمان‌ها گفت: روابط‌عمومی باید به تکنیک‌ها، روش‌ها، ظرایف کاری که انجام می‌دهد اشراف داشته باشد تا روایتی باورپذیر و قابل قبول از سازمانش ارائه دهد، بخش عمده‌ای از رضایت و عدم‌رضایت اجتماعی ناشی از نوع تعامل و کارکردی است که بین روابط‌عمومی، رسانه و مجموعه‌های حکمرانی برقرار می‌شود.

به گزارش ایلنا، علی فروزنده، مدیرکل روابط‌عمومی وزارت نفت در نشستی با برخی از اعضای شورای سیاست‌گذاری هفته روابط‌عمومی درباره اهمیت نقش روابط‌عمومی در سازمان‌ها گفت: در سازمان‌ها اتفاقات متعددی رخ می‌دهد که افراد خارج از آن تصویر مغشوشی به دست می‌آورند که گاهی غیرواقعی است. بخش مهمی از این عدم وضوح ناشی از این است که اهمیت کار روابط‌عمومی به خوبی درک نشده یا در جایگاهی که باید باشد قرار نگرفته تا بتوانند تصویر واقعی‌تری ارائه دهد.

وی درباره اقداماتی که قرار است در روابط‌عمومی وزارت نفت انجام شود، اظهار داشت: سه راهبرد کلی برای روابط‌عمومی در نظر گرفتیم که به زیر مجموعه‌هایی تقسیم می‌شود. در قدم اول باید تصویر نفت را در جامعه اصلاح و واقعی کنیم. تصویر کنونی واقعی نیست و متاسفانه متناسب با آن تصویر غیرواقعی، تصمیمات اشتباهی نیز گرفته می‌شود.

مدیرکل روابط‌عمومی وزارت نفت با بیان اینکه مهم است که ما در روابط‌عمومی‌ها بتوانیم فارغ از عملکرد ضعیف و قوی سازمان تصویر درستی ارائه دهیم، تصریح کرد: زمانی می‌توانیم به عنوان روابط‌عمومی به این مهم دست پیدا کنیم که در سازمانِ خود به رسمیت شناخته شویم. بنابراین مسئله اصلی برای روابط‌عمومی این است که روایت دقیق، صریح و قابل اعتماد و اتکایی ارائه دهد.

فروزنده با بیان اینکه در صنعت نفت بین ۸۰ تا ۱۰۰ میلیارد دلار در منطقه پارس جنوبی سرمایه‌گذاری کردیم، خاطرنشان کرد: با این حال حس می‌شود که مردم هنوز نمی‌دانند که چه کار عظیمی انجام شده و چه فرصت گران‌بهایی از جهت تولید انرژی ایجاد شده است. بنابراین به غیر از روابط‌عمومی‌ها کسی نمی‌تواند اطلاع‌رسانی دقیقی انجام دهد زیرا ما به عنوان روابط‌عمومی تمام ابزارهای لازم و ساختارهای نهادی را در اختیار داریم. 

وی با تاکید بر اینکه اصلاح تصویر نفت در بین کارکنان دومین اقدام ما است، ابراز داشت: این موضوع سرنوشت‌سازی است که افرادی که درون سازمان فعالیت می‌کنند نسبت به کاری که انجام می‌دهند اعتماد به نفس و حس مثبت داشته باشند. اگر کارمندان این تفکر را نداشته باشند که کار جدی‌ای انجام می‌دهند و چه مسئولیتی به آنها سپرده شده است، ممکن است کارشان را با علاقه انجام ندهند و همین موضوع باعث تضعیف عملکرد یا اختلال شود. در این مسیر نقش روابط‌عمومی بسیار مهم و تاثیرگذار است.

مدیرکل روابط‌عمومی وزارت نفت سپس به آخرین راهبرد اشاره و بیان کرد: ما در نظر داریم صنعت نفت را حرفه‌‌ای اداره کنیم و نه سیاسی. به این معنی که تا جای ممکن رقابت‌پذیر، بین‌المللی و شفاف عمل کنیم. این ممکن است آرزوی سختی باشد اما با توجه به رویکردی که در دولت و در دوره جدید وزارت نفت وجود دارد، امکان محقق شدنش نزدیک است.

به گفته فروزنده، رسیدن به این موقعیت نیازمند این است که تصویر سازمان از طریق روابط‌عمومی به بیرون به درستی اطلاع داده شود. وقتی این تصویر به درستی ارائه شود بازخوردی که ما انتظار داریم گرفته خواهد شد.

وی با بیان اینکه در نهایت باید ببینیم روابط‌عمومی چه باید بکند تا روایت صحیح و درستی از موضوعاتی که با آن مواجه است را ارائه دهد، یادآور شد: روابط‌عمومی در هر جایی که قرار گرفته و در هر موقعیتی که هست باید به تکنیک‌ها، روش‌ها، ظرایف کاری که انجام می‌دهد اشراف داشته باشد تا روایتی باورپذیر و قابل قبول از سازمانش ارائه دهد.

مدیرکل روابط‌عمومی وزارت نفت افزود: اینها مجموعه مواردی است که نشان می‌دهد موضوع روابط‌عمومی چقدر مهم است است و بخش عمده‌ای از رضایت و عدم‌رضایت اجتماعی ناشی از نوع تعامل و کارکردی است که بین روابط‌عمومی، رسانه و مجموعه‌های حکمرانی برقرار می‌شود.

در این نشست، سیدغلامرضا کاظمی‌دینان رئیس شورای سیاستگذاری، امیرعباس تقی‌پور عضو شورای سیاست‌گذاری و بهنام تقی‌پور دبیر برگزاری هفته روابط‌عمومی نیز حضور داشتند و از اهمیت این رویداد و نامگذاری روزها و شعار محوری امسال صحبت کردند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز