اجرای طرح نظارت و کنترل بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذائی، آرایشی و بهداشتی در کیش
مرکز توسعه سلامت کیش به منظور بهبود شرایط بهداشت محیط و کاهش بیماریهای منتقله طرح کنترل و نظارت را اجرا می کند.
به گزارش ایلنا؛ واحد بهداشت محیط مرکزتوسعه سلامت در تلاش است با اجرای برنامه های نظارت و کنترل بر اماکن، مراکز تهیه و توزیع مواد غذائی،آرایشی و بهداشتیموجب ارتقاء سطح سلامت جامعه برای کیشوندان و مسافران مهیا شود.
رئیس مرکز توسعه سلامت کیش در این خصوص گفت :بازرسان بهداشت محیط در آبان ماه، 492مورد از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی آرایشی ،بهداشتی و اماکن عمومی بازدید کردند.و طی یک ماه گذشته 22 مورد نمونه برداری از مواد غذایی و خوراکی صورت گرفتکه 24مورد نمونه برداری میکربی از منابع آب آشامیدنی،4مورد بازدید از مهدهای کودک ،یک مورد رسیدگی و بررسی آلودگی ناشی از فاضلاب ،36مورد نمونه برداری از نان ،22 مورد صدور صلاحیت بهداشتی از دیگر فعالیت های بهداشت محیط بود.
رضانیا رسیدگی به شکایات در زمینههای مختلف بهداشتی را از دیگر وظایف و فعالیتهای واحد بهداشت محیط ذکر کرد و در پایان از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی از سوی مراکز تهیه و عرضه مواد غذاییسطح شهر، مراتب را به سامانه کشوری 190 و یا شماره 07644423311واحد بهداشت محیط گزارش دهند تا پیگیری لازم توسط بازرسان بهداشت محیط صورت گیرد.