کیش اصلیترین محور پشتیبانی از مسابقات جام جهانی قطر
وزیر راه و شهرسازی نقش پشتیبانی جزیره کیش در مسابقات جام جهانی 2022 قطر را فرصت مغتنمی برای معرفی جاذبهها گردشگری و ظرفیتهای ورزشی این منطقه عنوان کرد.
قاسمی با بیان این که مسابقات جام جهانی 2022 قطر به خاطر محدودیت های ناشی از شیوع بیماری کرونا؛ آبان ماه امسال برگزار می شود، گفت: فاصله نزدیک جزیره کیش تا قطر و برقراری هفتهای 36 پرواز میان ایران و قطر ظرفیتی است که می توانیم بر تعداد پروازها بیافزاییم و تا آبانماه بر شمار پروازها خواهیم افزود.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به سفر رئیس جمهور ایران به کشور قطر، از امضاء 14 تفاهم نامه میان این دو کشور خبر داد و اظهار داشت: یکی از موضوعات مطرح شده مسابقات جام جهانی بود که این رویداد بسیار مهم برای منطقه به ویژه قطر حائز اهمیت است.
وی خاطر نشان کرد: زمانی که جام جهانی به آسیا واگذار شد دو کشور کره و ژاپن نیازمندی هایی که برای پشتیبانی از جام جهانی بود بر عهده گرفتند حال جام جهانی در کشور قطر برگزار می شود که طبق برنامه ریزی های انجام شده برای این رویداد؛ جزیره کیش می تواند به عنوان پشتیبانی این رویداد نقش آفرینی کند.
وزیر راه و شهرسازی "پیش بینی های دولت قطر در حوزه های "احداث شهرک ها، استادیوم های متحرک و سیستم های خنک کننده زیر چمن زمین بازی، ایجاد دمای 16 درجه در فضای رو باز و..." را از جمله اقدامات کشور قطر جهت تامین نیازهای پیش رو عنوان کرد.
رستم قاسمی در رابطه با ظرفیت های جام جهانی قطر جهت حضور تیم ها در مسابقات و نام نویسی شمار زیادی از علاقمندان برای شرکت در این رویداد از اقصی نقاط دنیا، افزود: پیش بینی می شود حدود 500 هزار نفر ایرانی برای تماشای جام جهانی به قطر سفر کنند و به دنبال این هستیم که از مسیرهای دریایی و هوایی مسافران خارجی را از کشورهای مختلف جهت بازدید از مراکز تاریخی و سیاحتی به ایران جذب کنیم.
قاسمی افزود: ارائه خدمات مطلوب استان های گردشگر پذیر زمینه ساز سفر خیلی از گردشگران به ایران خواهد شد که این فرصت خود معرفی جاذبه ها و ظرفیت های ایران در حوزه گردشگری و ورزشی در سطح گسترده می شود.
قاسمی با اشاره به میزبانی شایسته از هواداران این رویداد مهم که مورد توجه دولت قطر نیز قرار گرفته است، تصریح کرد: میزبانی شایسته بخشی از هواداران مسابقات جام جهانی در جزیره کیش و استفاده بهینه از ظرفیت ها زمینه ساز معرفی جاذبه های گردشگری استان های مختلف ایران خواهد شد.
وی راه اندازی خطوط دریایی و هوایی تجاری قطر از آسمان ایران را یکی دیگر از ظرفیت های تعامل بین دو کشور در ارائه خدمات به هواداران جام جهانی برشمرد و گفت: ظرفیت حمل و نقل هوایی از موضوعاتی است که پیش نویس توافق نامه اولیه آن انجام شده است.
وزیر راه و شهرسازی خاطر نشان کرد: در حوزه خطوط دریایی نیز می توانیم طبق برنامه ریزی دقیق و مشخص از شناورهای داخلی و خارجی، تردد هواداران جام جهانی به جزیره کیش را تسهیل کنیم که با امضای توافق نامه میان ایران و قطر که بعد از مسابقات نیز تداوم خواهد داشت سبب توسعه صنعت گردشگری می شود
همچنین علی اکبر صفایی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با بیان این که در حوزه های هوایی و دریایی و مناطق آزاد هماهنگی های لازم را با بخش های داخلی انجام دادیم، اظهار داشت: با فراهم شدن بستر های لازم جلساتی با بخش خصوصی برگزار خواهیم کرد.
اکبری در رابطه با ظرفیت های بارز سه استان "بوشهر، خوزستان و هرمزگان" که کیش به عنوان محور اصلی پشتیبانی از مسابقات جام جهانی 2022 قطر است، افزود: با برنامه ریزی انجام شده ترددهای دریایی از این سه استان راه اندازی می شود.