خبرگزاری کار ایران

استاندار مرکزی:

مشکلات اقتصادی مهم‌ترین علت بازماندگی از تحصیل دانش آموزان است

کد خبر : ۲۱۵۸۰۴

استاندار مرکزی در شورای آموزش و پرورش استان مرکزی که با دوموضوع انسداد مبادی بیسوادی و بررسی علت ترک تحصیل دانش آموزان تشکیل شد مشکلات مالی خانواده‌ها را مهم‌ترین دلیل انصراف وبازماندگی از تحصیل دانش آموزان برشمرد.

استاندار مرکزی در شورای آموزش و پرورش استان مرکزی که با دوموضوع انسداد مبادی بیسوادی و بررسی علت ترک تحصیل دانش آموزان تشکیل شد مشکلات مالی خانواده‌ها را مهم‌ترین دلیل انصراف وبازماندگی از تحصیل دانش آموزان برشمرد.

به گزارش ایلنا محمد حسین مقیمی در این نشست ضمن تاکید بر جلب مشارکت‌های مردمی در خیرین مدرسه ساز در زمینه حمایت از افرادی که توانایی مالی برای ادامه تحصیل ندارند تصریح کرد: خیرین مدرسه ساز این بار باید شاخه‌ای دیگر به جمعشان با عنوان خیرین مدرسه پرور اضافه کرده و آموزش و پرورش و افرادی که توانایی ادامه تحصیل ندارند را کمک کنند.

وی با بیان اینکه در استان موسسه علمی برای حمایت از نخبگانی که توانایی مالی ندارند خاطر نشان کرد: در میان افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی یا فرزندان طلاق، افرادی نخبه و با استعداد هستند اما به دلیل مشکلات مالی تحصیل را‌‌ رها می‌کنند این افراد نیاز به حمایت دارند و باید برای تقویت مالی آن‌ها اقدام اساسی کرد.

استاندار استان مرکزی از مردم خواست، بخشی از هزینه‌ها و ریخت و پاش‌هایی که صرف امور نصب پلاکارد و سبد‌های گل تشییع و تدفین، آیین حجاج و سایر آیین‌ها می‌شود، به سمت مدرسه پروری و حمایت از تحصیل افراد بی‌بضاعت و نخبه صرف شود این امر نه تنها در مسیر سرنوشت این افراد تاثیرگذار است بلکه با خیر دنیا و آخرت نیز همراه خواهد بود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی نیز در این نشست یکی از دغدغه‌های امروز کشور را شناسایی علل بی‌سوادی افراد ۶تا۱۱سال برشمرد و افزود: با وجود تلاش‌های گسترده‌ای که در این راستا صورت گرفته اما هنوز شبهه‌هایی در خصوص افرادی که بازمانده از تحصیل هستند وجود دارد

شهریار فولادوند با اشاره به آمار سال جاری ثبت احوال استان مرکزی که نشانگر ۱۹ هزار و ۷۵۵ کودک آماده ورود به پایه اول ابتدایی می‌شد تصریح کرد: اما آمار ثبت نامی‌ها در این پایه حدود ۲۱ هزار نفر در آموزش و پرورش استان است که این بیانگر وجود کودکان بازمانده از تحصیل است.

فولادوند با اشاره به طرحی که در آموزش وپرورش کشوربا عنوان انسداد مبادی بی‌سوادی در دستور کار ویژه قرار گرفته تشکیل کارگروهٔ به ریاست مدیرکل اجتماعی استانداری ودبیری آموزش و پرورش را اولین گام در راستای عملیاتی کردن این طرح کشوری دانست.

به گزارش خبرنگار ما، در نشست امروز(یکشنبه) شورای آموزش و پرورش استان مرکزی در خصوص طرح انسداد مبادی بی‌سوادی بحثو تبادل نظر شد و به اتفاق آراء اعضای شورا مصوب شد در این راستا کارگروهی با ریاست مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری و دبیری آموزش و پرورش استان مرکزی با عضویت دستگاه‌های مرتبط تشکیل و طی مدت سه ماه آینده فعالیت‌های انجام شده این کارگروه در شواری آموزش و پرورش برای تصمیم گیری گزارش شود. همچنین در خصوص طرح تقویت بنیه علمی دانش آموزان ضعیف دوره اول متوسطه دوم(دبیرستان) نیز بحثو تبادل نظر شد و مقرر شد چهار درس که بیشترین مشکل و ریزش را برای دانش آموزان دارد در روزهای پنج شنبه ماه‌های بهمن و اردیبهشت در ۱۵ منطقه آموزشی استان مرکزی، به طور فوق العاده تدریس شوند.

اجرای این طرح نیازمند یک میلیارد و ۲۷۰ میلیون ریال اعتبار است که در این نشست تصمیم گیری شد که۵۰ درصد اعتبار آن از محل اعتبارات شورای آموزش و پرورش استان مرکزی و تا ۵۰ درصد نیز از محل مشارکت‌های مردم تامین شود.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز