یک مسئول:
بیش از 8 میلیون کیلوگرم گوشت قرمز در استان مرکزی استحصال شد / استحصال بیش از 70 هزار تن گوشت سفید در استان

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی ادارهکل دامپزشکی استان مرکزی به استحصال گوشت قرمز و سفید در این استان اشاره کرده و گفت: سال گذشته 8 میلیون و 13 هزار و 989 کیلوگرم گوشت قرمز در این استان استحصال شد که حاصل کشتار 178 هزار و 662 رأس دام سبک و سنگین است.
به گزارش ایلنا، محمد رضایی افزود: در این بازه زمانی 70 هزار و 969 تن گوشت سفید در کشتارگاههای طیور استان استحصال شد که این میزان از کشتار، 32 میلیون و 842 هزار و 447 قطعه طیور به دست آمد. در مجموع 78 هزار و 969 تن گوشت سفید و قرمز در کشتارگاههای این استان استحصال و به بازار مصرف عرضه شد.
وی به خارج شدن گوشتهای قرمز و سفید از چرخه مصرف انسانی اشاره کرده و ادامه داد: در بازرسیهای ناظرین بهداشتی مستقر در کشتارگاههای استان در سال گذشته، میزان 356 هزار و 298 قطعه طیور و 875 لاشه دام به دلیل وجود برخی بیماریها و شرایط فیزیکی نامناسب ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شده است.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی ادارهکل دامپزشکی استان مرکزی اظهار داشت: همچنین سال گذشته در راستای نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآوردههای دامی 98 هزار و 686 بازدید بهداشتی از سوی این ادارهکل از مراکز تحت نظارت انجام شد.
رضایی تصریح کرد: این اقدام منجر به منجر به جلوگیری از ورود حجم فراوان فرآوردههای خام غیربهداشتی به سفره مصرفی مردم شد. همچنین در جریان این بازدیدها 239 واحد متخلف عرضه و نگهداری فرآورده نیز پس از احراز تخلفات صورت گرفته به مراجع قضایی معرفی شد.
وی بیان داشت: به شهروندان توصیه میشود زمان خرید فرآوردههای خام دامی به برچسب مشخصات و مهر دامپزشکی دقت کافی داشته باشند و هر گونه تخلف بهداشتی در تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی را از طریق تماس با سامانه 1512 به ادارهکل دامپزشکی جهت پیگیری کارشناسان مربوطه اطلاعرسانی کنند.