عضو کمیسیون حمایت از تولید ملی:
بیش از ۹۶ درصد از درآمد واگذاریها صرف دیون دولتی شد
بسیاری از واگذاریها در قالب خصولتی انجام شده است / توانستیم تنها به ۲۰ درصد اهداف خصوصی سازی که در سند چشم انداز پیش بینی شده است برسیم.
عضو کمیسیون حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴، با بیان اینکه در طی ۸ سال گذشته، بسیاری از واگذاریها در قالب خصولتی انجام شده است، گفت: تنها ۲۰ درصد از برنامه سند چشم انداز ۱۴۰۴ در حوزه واگذاریها محقق شده است.
بهروز نعمتی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی ایلنا، آن طور که باید و شاید در خصوصی سازی عمل نکردیم و به جای خصوصی سازی، خصولتی داشتهایم، اظهار داشت:: قرار بود درآمد واگذاری برای کمک به تولید و سرمایه گذاری جدید در کشور به خزانه برود اما بیش از ۹۶ درصد از این درآمدها صرف دیون دولتی شد از این رو از اهداف خصوصی سازی دور ماندیم.
نماینده مردم اسد آباد در مجلس نهم، افزود: در راستای واگذاری بنگاههای دولتی و اجرای خصوصی سازی قوانین خوب بالادستی داریم و کمبودی به لحاظ قانون نداریم و بیشتر مشکلات و نقایص به نوع اجرا بر میگردد.
این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با تاکید بر اینکه قوانین این حوزه شفاف است، گفت: فکر میکنم توانستیم تنها به ۲۰ درصد اهداف خصوصی سازی که در سند چشم انداز پیش بینی شده است برسیم.
نعمتی با تاکید بر اینکه در سازمان خصوصی سازی کمیته اهلیت هست و آن کمیته باید اهلیت افراد را تشخیص دهد افزود: در حوزه شناسایی اهلیت افراد خریدار بنگاههای دولتی هم کمبود قانون نداریم.
نماینده مردم اسد آباد در مجلس گفت: متاسفانه درواگذاری بنگاههای دولتی نگاه تجاری حاکم است این در حالی است که باید در واگذاری همه جوانب در نظر گرفته شود.
این عضو کمیسیون حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴، افزود: بهترین مکان برای واگذاری سهام بنگاههای دولتی بورس و فرابورس است و اگر از این طریق باشد افراد با خیال راحت میتوانند خرید کنند چراکه قیمتها شفافند و حیف و میلها از بین میرود.