رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران خبر داد:
تولید 70 درصدی کیوی کشور در استان مازندران
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: مازندران ۷۰ درصد کیوی و ۵۵ درصد مرکبات کشور را تولید و تامین می کند.
به گزارش خبرنگار ایلنا،عزیزالله شهیدی فر در حاشیه نشست مشترک با تجار روسی اظهار داشت: در این نشست در خصوص راههای همکاری با بازرگانان روسی و استان روستوف روسیه برای صادرات محصولات کشاورزی و مبادلات تجاری بحث و بررسی شد.
وی ادامه داد: راه اندازی دفتر نمایندگی در استانهای مازندران و روستوف، گسترش مناسبات اقتصادی، صادرات محصولات کشاورزی و تبادل تجربیات از محورهای مهم این گفتگو بود.
شهیدی فر، مازندران را نگین کشاورزی کشور معرفی کرد و گفت: ۷۰ درصد کیوی کشور، ۵۵ درصد مرکبات کشور و ۴۲۰ میلیون واحد گل و گیاه در این استان تولید میشود.
وی با بیان اینکه مازندران قطب تولید گوشت مرغ کشور است و ۷۶ محصول در این استان تولید میشود، گفت: تاکنون ۵۶ هزار تن کیوی و 60 هزارتن مرکبات از مازندران صادر شده است.
شهیدیفر تصریح کرد: مازندران توانایی رفع نیازهای کشاورزی روسیه را دارد و آمادگی دارد از تکنولوژی روز روسیه در کشاورزی استان بهرهمند شود.