خبرگزاری کار ایران

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران مطرح کرد:

امکان فروش تولیدات بانوان در شبکه های مجازی/شناسایی 2 هزار کودک بازمانده از تحصیل

امکان فروش تولیدات بانوان در شبکه های مجازی/شناسایی 2 هزار کودک بازمانده از تحصیل
کد خبر : ۸۰۵۴۸۷

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران گفت: بانوان مازندرانی از این پس از طریق شبکه‌های پیشران می توانند محصولات تولیدی خود را به فروش برسانند.

سمیه قاسمی طوسی در نشست با خبرنگاران اظهار داشت: عرضه و فروش کالاهای تولیدی مهمترین دغدغه زنان تولیدکننده است که با ایجاد این زیر ساخت و هماهنگی از سوی معاونت زنان نهاد ریاست جمهوری به عنوان کارفرما این بخش از مشکلات برطرف می شود . 

وی با اشاره به اینکه معاونت زنان نهاد ریاست جمهوری سال قبل این طرح را در9 استان اجرا کرد، افزود : با اجرای موفق و دستاوردهای خوب ، این طرح امسال در 23 استان دیگر به مرحله اجرا در آمد که مازندران یکی از این استان ها می باشد . 

مدیرکل امور بانوان مازندران گفت: لیستی از بانوان تولیدکننده محصولات از سوی این اداره کل به جهاد دانشگاهی به عنوان مجری این طرح ارائه شده است و در این مجموعه با حضور کارشناسان و متخصصان ،طرح های مورد بررسی قرار می گیرند تا طرح های قابلیت عرضه و ارائه در این سامانه مورد نظر شناسایی شود . 

وی افزود : محصولاتی که قابلیت تولید و همچنین متناسب با نیاز جامعه باشد در بررسی کارشناسان این مجموعه شناسایی و پس از آن در سامانه مورد نظر برای فروش ارائه می شود . 

طوسی با اشاره به اینکه این طرح برگرفته از یکی از کشورهای اروپایی است ، تصریح کرد : برخلاف طرح های دیگر اشتغال که به پرداخت تسهیلات خلاصه می شد در این طرح افراد دارای توان و مهارت دست به تولید می زنند و آنها را عرضه می کنند . 

وی ادامه داد : در مرحله نخست این طرح در مازندران 2 هزار بانوی تولیدکننده در سامانه ثبت می شوند و از این طریق محصولات خود را عرضه می کنند .

مدیر کل بانوان مازندران به تجربه موفق اجرای این طرح در یکی از استان های کشور اشاره کردو گفت : از طریق همین سامانه گیوه تولیدی زنان کشورمان مورد توجه یکی از شرکت های خارجی قرار گرفت و با ارائه طرح و مدل متناسب با نیاز و ذائقه مشتریان از سوی این شرکت ، گیوه های این استان مشتری خارجی پیدا کرده است.

وی ابراز امیدواری کرد که با اتصال بانوان تولیدکننده در این سامانه فرصتی فراهم شود تا ضمن رفع دغدغه نداشتن بازارچه های دائمی و فصلی برای عرضه محصولات ، این قشر تولیدگر به درآمدهای ثابت برسند . 

 طوسی با اشاره به اینکه بانوان همواره با مشکلاتی مواجه هستند که برای حفظ آبرو گاهی از حق و حقوق خود نیز می گذرند ، خاطرنشان کرد : غالب زنان برای اینکه پایِ آنها به محیط هایی نظیر دادگاه باز نشود ضمن گذشتن از حقوق خود تن به یکسری کارهای خلاف شرع هم می دهند .

وی به موضوع اخذ سفته از زنان به عنوان ضمانت هنگام به کارگیری آنها در زمان اشتغال در کارخانه ها و احدهای خصوصی به عنوان یکی از این مشکلات نام برد و ادامه داد : نداشتن اطلاعات درست و حقوقی در این خصوص باعث می شود که آنها برای بازپس گیری سفته های خود گاهی مجبور به انجام خواسته کارفرما برخلاف میل خود شوند .

مدیر کل بانوان مازندران تاکید کرد : زنان جامعه ما از جاهایی که اطلاع درستی از آن ندارند آسیب می بینند که عدم آگاهی از  مسائل حقوقی از جمله این نقاط است .

وی از جلسه با مدیر کل دادگستری مازندران پیرامون رفع این مشکل بانوان خبر داد و گفت : برای این منظور از مدیر کل و همچنین مدیر کل اوقاف خواستیم تا مشاوران حقوقی موسسات داوری در مساجد مستقر شوند و خدمات رایگان حقوقی را به زنها ارائه کنند .

ناظر حقوق کودکان در استان مازندران همچنین از شناسایی 2 هزار کودک بازمانده از تحصیل در این استان خبر داد و گفت : در استانی با برخورداری بالا از امکانات ، وجود این تعداد کودک بازمانده از تحصیل ، شایسته و جالب نیست . 

وی سعی در بازگرداندن این کودکان به چرخه تحصیل را به عنوان مقوله ای نام برد که از سوی اداره کل امور خانواده و با همکاری نهادهای متولی پیگیری می شود .

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز