مدیرعامل شرکت صنعتی بهپاک گفت: این شرکت دومین ظرفیت فعال دنیا در صنعت روغن کشی است و میزان تولید آن در سال گذشته حدود 290 هزار تن بود.
به گزارش خبرنگار ایلنا، مدیرعامل شرکت صنعتی بهپاک در حاشیه افتتاح دو سوله ذخیره کنجاله در جمع خبرنگاران ظرفیت این سوله ها را 4 هزار تن اعلام کرد و گفت: با توجه به راهبردهای توسعه صنایع بهشهر گام های موثری در مسیر توسعه ظرفیت پروتئین برداشته شد و با خرید ماشین آلات جدید ظرفیت تولید پروتئین در شرکت صنعتی بهپاک به بیش از 50 هزار تن افزایش می یابد.
علیرضا شریفی داشتن نیروهای توانمند، موقعیت جغرافیایی مناسب، ماشین آلات، اعتبار شرکت بهپاک در محافل بانکی و خارجی را از فرصت هایی برشمرد که این بنگاه اقتصادی را بسیار منحصر به فرد کرده است.
وی ادامه داد: این شرکت 28 واحد در سراسر کشور دارد که حدود 12 شرکت روغن کشی فعال است.
مدیرعامل شرکت صنعتی بهپاک گفت: این شرکت دومین ظرفیت فعال دنیا در صنعت روغن کشی است و میزان تولید آن در سال گذشته حدود 290 هزار تن بود.
مدیرعامل شرکت توسعه صنایع بهپاک بهشهر در جمع خبرنگاران گفت: تا به امروز هیچ کدام از واحدهای این شرکت تعطیل نشدند و از تمام ظرفیت ها در حد مطلوب استفاده می شود و ورود شرکت صنعتی بهپاک به فرابورس نشان دهنده تغییر، تحول و بهره وری بالا است.
جمال دامغانیان گفت: سوله های افتتاح شده به مساحت 2 هزار و 600 مترمربع ظرفیت 4 هزار تا 5 هزار تن دپوی کنجاله دارند و با اعتباری حدود 1 میلیارد و 500 میلیون تومان ساخته شدند.
وی ادامه داد: انضباط مالی و نظارت دستگاه های نظارتی بر واحدها از امتیازات بازار بورس یا سرمایه است و شرکت بهپاک که پس از سال 88 به دلیل زیان انباشته و شرایط نامساعد مالی از بورس اخراج شده بود توانست پذیرش ورود به بازار دوم فرابورس را دریافت کند و شرکت مدیریت شوینده نیز در ماه آینده در بورس عرضه می شود.
مدیرعامل شرکت توسعه صنایع بهپاک بهشهر با بیان اینکه امروز این شرکت هیچ بدهی ندارد، افزود: بورس شدن یک شرکت یعنی گرفتن یک برند و بهره وری یعنی همان کارایی و اثربخشی است و دو عامل اهداف و استفاده بهینه از امکانات در این راستا مدنظر قرار می گیرد و بیانگر پویایی شرکت و رشد و توسعه آن است.