خبرگزاری کار ایران

رسولی خبر داد:

فقط ۲۰ درصد صاحبان پروانه نانواییها در واحد خود کار می‌کنند

فقط ۲۰ درصد صاحبان پروانه نانواییها در واحد خود کار می‌کنند
کد خبر : ۲۲۶۴۲۸

افزایش قیمت آرد، مزد کارگر، افزایش هزینه آب و برق، مواد اولیه برای تهیه خمیر بی‌توجهی برخی از خبازان نسبت به کیفیت تولید نان شده ‌و این امر باید در سطح استان پیگیری شود.

معاون فرماندار ویژه آمل گفت: ۲۰ درصد از خبازی‌های این شهرستان صاحبانش با پروانه کسب خودشان فعالیت دارد و ۸۰ درصد نانوایی‌ها اجاره‌ای هستند.

به گزارش ایلنا، به نقل از روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان آمل: سیدجعفر رسولی امروز در جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان، با تاکید بر اینکه رعایت ساعت کار برابر سهمیه آرد روزانه باید انجام شود، اظهار کرد: متاسفانه وضعیت نانوایی‌ها به لحاظ کیفیت پخت در این شهرستان پایین است.

وی با بیان اینکه قانون باید با متخلفان بر عدم رعایت مقررات خبازی برخورد جدی داشته باشد، افزود: در این امر دستگاه اجرایی تعزیرات باید به طور مستمر پیگیر داشته و بازدید‌های لازم را انجام دهد.

رسولی بیان کرد: افزایش قیمت آرد، مزد کارگر، افزایش هزینه آب و برق، مواد اولیه برای تهیه خمیر بی‌توجهی برخی از خبازان نسبت به کیفیت تولید نان شده ‌و این امر باید در سطح استان پیگیری شود.

وی با اشاره به اینکه سقف واحدهای نانوایی بر اساس جمعیت شهرستان مشخص شده است، افزود: بر این اساس در سطح استان هر یک‌هزار و ۴۰۰ نفر یک نانوایی باید داشته باشند و در شهرستان آمل برای هر یک‌هزار نفر یک واحد خبازی باید باشد.

معاون فرماندار آمل، مهم‌ترین مشکلات و نارسایی واحدهای نانوایی را کاهش وزن چانه، کم فروشی، عدم رعایت ساعت کار و بی‌کیفیت‌بودن نان بیان کرد و گفت: ۲۰ درصد از خبازی‌های این شهرستان صاحبانش با پروانه کسب خودشان فعالیت دارد و ۸۰ درصد نانوایی‌ها اجاره‌ای هستند.

رسولی از دستگاه‌‌های مرتبط خواستار کنترل بیشتر بر توزیع آرد میان واحدهای نانوایی شد و گفت: در این شهرستان با توجه به توزیع سهمیه دو کیسه آرد در برخی نانوایی‌ها با وجود سرمایه‌گذاری انجام شده و هزینه سوخت، برق، کارگر و غیره باید دید که این میزان سهمیه، جوابگوی هزینه‌های آن متصدی واحد است.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز