خبرگزاری کار ایران

ایلنا از مازندران خبر می دهد؛

عرضه مرغ با کمتر از نرخ مصوب در بازار مازندران/ مرغداران مازندرانی نیازمند سرمایه در گردش و بسته های حمایتی

عرضه مرغ با کمتر از نرخ مصوب در بازار مازندران/ مرغداران مازندرانی نیازمند سرمایه در گردش و بسته های حمایتی
کد خبر : ۱۳۱۰۶۰۰

مدیر عامل اتحادیه مرغداران مازندران از عرضه مرغ با قیمتی کمتر از نرخ مصوب در بازار مازندران خبر داد و گفت: انباشت مرغ در مرغدارای موجب ضرر و زیان‌مرغداران شده‌است.

عطاء الله حسن زاده در گفت وگو با خبرنگار ایلنا اظهار کرد: مازندران با دارا بودن ۲ هزار و ۴۰۰ مرغداری نقش مهمی در صنعت طیور  کشور دارد و با توجه به ظرفیت بالای صنعت مرغداری  به دلیل بهره گیری از استانداردهای روز جهان مازندران دارای قابلیت رقابت در بازارهای جهانی  است.

وی افزود: با توجه به‌ اینکه مازندران در صنعت طیور قابلیت صادرات به کشورهای حاشیه خزر را داراست، باید شرایط در این حوزه مهیا و فراهم شود و در بخش صادرات فعال تر از همیشه وارد شویم.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران مازندران گفت: نرخ مصوب مرغ در بازار ۶۳ هزار تومان اعلام شد که در بازار مازندران قیمت واقعی مرغ بین  ۵۳ تا ۵۵ هزار تومان است و حدود ۱۰ هزار تومان کمتر از قیمت بازار مرغ توزیع می شود.

حسن زاده با بیان اینکه انباشت مرغ در مرغداری ها باعث ضرر و زیان مرغداران شده است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر کاهش قدرت خرید مردم یکی از اصلی ترین مشکلات مرغداران است و نرخ فعلی گوشت مرغ در بازار، هزینه تولید مرغداران را تامین نمی‌کند.

وی با اظهار این که تنظیم بازار و پشتیبانی امور دام در شرایط کنونی باید از مرغداران حمایت کنند، گفت: با هماهنگی بین متولیان‌ می توان شرایط بازار را کنترل و مدیریت کرد.

او گفت: یکی از نیازهای مهم‌ ما در حال حاضر جوجه ریزی است و اگر تولیدکننده نتواند به موقع جوجه ریزی داشته باشد، بازار مصرف در آینده دچار مشکل و بحران خواهد شد.

حسن زاده گفت: در پی اجرای طرح مردمی سازی یارانه ها، برای تأمین نقدینگی واحدهای تولیدی، باید با پرداخت تسهیلات از تولیدکنندگان دام و طیور حمایت و باید بسته های حمایتی اجرایی شود.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران مازندران یادآور شد: مرغداران نیازمند  تسهیلات، بسته های حمایتی و سرمایه در گردش به دلیل تغییرات قیمت نهاده های دامی برای ادامه تولید هستند و باید در این بخش توجه ویژه به مرغداران و تولیدکنندگان اعمال شود.

وی گفت: بر اساس گزارش‌های دریافتی از وزارت جهاد کشاورزی و بانک کشاورزی مقرر شده است ۲۰ هزار میلیارد تومان در قالب تسهیلات به تامین سرمایه در گردش مراکز تولیدی با سود‌های ۱۰، ۱۲، ۱۵ و ۱۸ درصد متناسب با ظرفیت دامداری‌ها و مرغداری‌ها اختصاص پیدا کند که محقق نشد و انتظار است محقق شود تا واحدهای تولیدی بتوانند سرمایه در گردش یک دوره از تولید خود را تامین کنند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز