خبرگزاری کار ایران

استاندار مازندران:

مانع زدایی، مهم ترین راهبرد آینده اقتصادی استان است

 مانع زدایی، مهم ترین راهبرد آینده اقتصادی استان است
کد خبر : ۱۱۵۸۵۲۱

سید محمود حسینی پور، با بیان این که برای مقابله با توطئه های دشمنان در حوزه اقتصادی باید راهبرد داشت، گفت: مانع زدایی برای ترغیب سرمایه گذاران و بازگشت آنان به فضای اقتصادی استان، مهم ترین راهبرد آینده استان در این بخش است. ‎ ‎

به گزارش خبرنگار ایلنا،، سید محمود حسینی پور در نشست مشترک اعضای محترم کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای سیاست های اصل ۴۴ قانون اساسی مجلس شورای اسلامی که با حضور حسینی، رئیس این کمیسیون برگزار شد، ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی خصوصا شهدای والامقام استان مازندران و تبریک هفته بسیج با اشاره به این که شرایط اقتصادی استان در خور ظرفیت ها و توانمندی های مازندران نیست و پیشرفت لازم را در این حوزه شاهد نبوده ایم، افزود: مازندران دارای سرمایه گذاران خوبی است که در خارج از مازندران و کشور حضور دارند و در طول این سالها، نگاه شان این بود که در استان سرمایه گذاری کنند.

استاندار مازندران، با اشاره به این که مانع زدایی که در شعار سال و منویات مقام معظم رهبری تبیین شد، چراغ راه هرگونه آینده در حوزه اقتصادی است، تصریح کرد: راهبرد آینده بخش اقتصادی استان که مهم ترین آن مانع زدایی است قطعا در محور برنامه های توسعه اقتصادی قرار خواهد داشت.

وی با بیان این که رهنمودهای داهیانه رهبر معظم انقلاب را در دستور کار قرار می دهیم و اجرایی می کنیم، تاکید کرد: نگاه ما در استان‌ مبتنی بر این است که بتوانیم موانع را برداریم تا همه سرمایه گذارانی که می خواهند در استان مازندران سرمایه گذاری کنند به مازندران بازگردند.

استاندار مازندران با بیان اینکه در هشت سال اخیر نگاه بسیاری از دولتمردان و عموم جامعه در بخش اقتصادی به برجام بود، گفت: از ظرفیت های قانونی داخل کشور برای توسعه اقتصادی کشور بویژه تحریم های ظالمانه دشمنان غافل شدیم .

حسینی پور، افزود: لازمه مقابله با توطئه دشمنان و جنگ اقتصادی، داشتن راهبرد مشخص است تا بتوان براساس آن و متناسب با مقتضیات روز تصمیم گیری و برنامه ریزی کرد.

وی گفت: تمام مشکلات اقتصادی کشور ناشی از تحریم های ظالمانه دشمنان نیست بلکه وجود مشکل در ابعاد مدیریتی کشور باعث شده تا مردم با مشکلات اقتصادی مواجه شوند.

استاندار مازندران خواستار افزایش سطح نظارت ها بویژه در حوزه اقتصادی شد و گفت: دولت سیزدهم در راستای توسعه اقتصادی از تمامی ظرفیت ها و امکانات به شکل مطلوب استفاده خواهد کرد.

وی لازمه رونق و بهبود فضای کسب و کار را توجه به بخش خصوصی اعلام کرد و افزود: باید شرایطی فراهم شود تا بخش خصوصی برای ایجاد سرمایه گذاری در بخش های مختلف ترغیب و تشویق شود.

حسینی پور نبود امنیت و ثبات اقتصادی، بروکراسی اداری و خلاءهای قوانین حمایتی و تسهیلات بانکی را از جمله موانع فراروی بخش خصوصی برای ایجاد سرمایه گذاری عنوان کرد و افزود: باید برای حضور و ترغیب سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری امنیت لازم را فراهم کرد.

وی گفت: نبود امنیت و احساس ایجاد ناامنی در فضای اقتصادی اثرات منفی زیادی بجای گذاشت که تداوم آن گریبانگیر مردم خواهد شد .

استاندار مازندران با بیان این که بسیاری از سرمایه گذاران برای دریافت تسهیلات با مشکل مواجه هستند، عنوان کرد: این در حالیست که رابطه سرمایه گذار با بانک باید تسهیل شود تا آنها بتوانند با کمترین مشکل تسهیلات دریافت کنند.

وی با اشاره به اینکه متناسب با جنگ اقتصادی قوانین نیز باید بروزرسانی و یا اصلاح شود، ادامه داد: از جمله مشکلات بر سرراه توسعه مازندران تعارض مدیریتی در برخی مسوولان است که باید بدنبال ایجاد یک سازو کار اساسی در مدیریت اقتصادی استان باشیم و تنها در اینصورت زمینه برای توسعه بیش از پیش استان فراهم خواهد شد.

حسینی پور با بیان اینکه هم اکنون بخشی از سواحل مازندران در اختیار دستگاه ها و نهادهای دولتی قرار دارد و این در حالیست که اقشار مختلف مردم دسترسی آسان به دریا ندارند، گفت: در شرایطی که دولت مشکل اقتصادی دارد، سالانه هزینه های زیادی صرف نگهداری از این اماکن می شود و درصدد هستیم مکان های اقامتی و رفاهی در سواحل مازندران را به بخش خصوصی واگذار کنیم تا با سرمایه گذاری علاوه بر جذب گردشگران داخلی و خارجی زمینه رفاه برای مردم منطقه فراهم شود .

وی بر لزوم ایجاد نهضت توسعه اقتصادی در مازندران تاکید کرد و گفت: مازندران ویژگی های بی شماری در بخش کشاورزی دارد و با سرمایه گذاری در این بخش می توانیم کشور را در زمینه تولید بویژه تولید صنایع غذایی یاری برسانیم.

استاندار با اشاره به این که کشور ما در دو بعد وارد مبارزه با دشمنان شد، افزود: یک بعد مبارزه در جنگ سخت دوران دفاع مقدس بود که استان مازندران با لشکر ۲۵ کربلا به عنوان بزرگ ترین لشکر دفاع مقدس، حماسه های جاودانی را خلق کرد.

وی بعد دیگر جنگ با دشمنان قسم خورده ایران اسلامی را اقتصادی دانست و یادآور شد: جنگ اقتصادی از اولین روز پیروزی انقلاب اسلامی شروع شد و تاکنون که بیش از 4 دهه از عمر پر برکت انقلاب می گذرد ما هنوز در جنگ اقتصادی هستیم و در هر دهه این جنگ ابعاد پیچیده تری به خودش می گیرد.

حسینی پور، ادامه داد: دشمن و در راس آن آمریکا تمام ابزارهایش را برای محاصره تمام عیار جمهوری اسلامی بکار گرفته است و بر هیچ کس بویژه شما عزیزانی که در فضای اقتصادی فعال هستید پوشیده نیست که بجز تحریم های ظالمانه در ابعاد مدیریتی هم تحریم های زیادی داشتیم که ربطی به دشمن ندارد.

مقام عالی دولت در مازندران، تصریح کرد: متاسفانه در یک دوره ۸ ساله، فضای عمومی نگاه مدیران اقتصادی از ظرفیت های درونی کشور غافل شد.

وی سه حوزه کشاورزی، صنعت و گردشگری را اولویت های اصلی برنامه توسعه ای استان دانست و افزود: کارگروه هایی در این راستا تشکیل و فعالیت هایی در این بخش آغاز شده است و تعامل دیپلماسی اقتصادی با کشورهای همسایه که از اهمیت فراوانی برخوردار است نیز در برنامه کاری قرار گرفته است و تجارت با چند کشور منطقه اوراسیا در دستور کار قرار دارد و بستر سرمایه گذاری کاملا فراهم شده است و امیدواریم با عزم مسئولین استانی و کشوری که مورد تاکید آیت الله رئیسی، ریاست محترم جمهور است مازندران به جایگاه اصلی خود در حوزه تولید دست یابد.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز