معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان:
امنیت عمومی از حقوق اولیه شهروندی در لرستان است
امنیت عمومی یکی از نیازهای جدی و حقوق اولیه شهروندی ماست، و خوشبختانه با توجه به شاخصهایی که شورای امنیت ملی در یک سال گذشته اعلام کرده است، استان لرستان جایگاه بالایی دارد.
امنیت عمومی یکی از نیازهای جدی و حقوق اولیه شهروندی ماست، و خوشبختانه با توجه به شاخصهایی که شورای امنیت ملی در یک سال گذشته اعلام کرده است، استان لرستان جایگاه بالایی دارد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از خرمآباد، سعید شاهرخی در کارگروه صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی که در سالن استانداری لرستان برگزار شد اظهار کرد: خداوند به ما توفیق عنایت کند که در جهت منویات ائمه اطهار(ع) گام برداریم و از سربازانی باشیم که در این زمینه خدمت میکنیم و در طول عمر خود ثابتقدم باشیم.
وی با بیان اینکه کارگروه امنیت عمومی و حقوق شهروندی از مهمترین کارگروههای استان لرستان است افزود: همه ما به اهمیت کارگروه امنیت عمومی و حقوق شهروندی پی برده باشیم و به وظایفی که در این خصوص داریم عمل کنیم.
معاون سیاسی امنیتی استاندار لرستان بیان کرد: اگر جلسات ما فقط براساس تکلیف انجام شود و خروجی نداشته باشد همان تشکیل ندادن جلسات بهتر است، چرا که ما در این جلسات باید خروجی را به بحثبگذاریم تا نتایج مؤثری داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه امنیت عمومی یکی از نیازهای جدی و حقوق اولیه شهروندی ماست، خاطرنشان کرد: خوشبختانه باتوجه به شاخصهایی که شورای امنیت ملی در یک سال گذشته اعلام کرده است، استان لرستان جایگاه بالایی دارد.
وی تصریح کرد: همکاران ما در نیروی انتظامی که در خط مقدم برقراری امنیت در استان هستند، در هفته نیروی انتظامی نتایجی را در رابطه با برتری رتبه استان لرستان در کاهش آدمربایی و سرقت مسلحانه و تجاوز یه عنف خبر دادند و اینکه در ۶ ماهه اول هیچ موردی در این زمینهها نداشتیم که جای امیدواری دارد.
شاهرخی با اشاره به اینکه از رتبههای نخست کشوری را در زمینه امنیت استانها داریم، عنوان کرد: در رابطه با بحثسرقتهای مهم ۲۸ درصد کاهش جرم که سبب پیشرفت ۸ پلهای استان در کشور شده و درمورد سرقتهای خُرد ۳۵ درصد کاهش سرقت و ۸ پله رتبه استان ارتقاء پیدا کرده است و شرایط ممتازی داریم و اعلام میکنیم که استان لرستان از استانهای امن کشور به حساب میآید.
معاون سیاسی امنیتی لرستانف گفت: این امنیت را مدیون سربازان کمنام امام زمان(عج) هستیم که با حضور جدی خود در عرصه امنیت استان، و جلوگیری از فعالیتهای ضدانقلابی و ناامنی، امنیت استان را تأمین کردهاند.
وی با اشاره به اینکه نصب دوربینهای مداربسته نیروی انتظامی در سراسر شهر سبب بالا بردن ضریب امنیتی شهر شده است، اظهار کرد: پوشش سراسری نقاط شهر در راستای بالا بردن حقوق اولیه شهروندی است و نیاز اولیه شهروندان در جهت تأمین امنیت اجتماعی آنها است.
شاهرخی در رابطه با بحثامنیت استان عنوان کرد: از دستگاههای زیربط و اعضای شورای تأمین، اطلاعات نیروی انتظامی، سپاه و بسیج که در زمینه همت کردهاند تشکر میکنم.
معاون سیاسی امنیتی استاندار لرستان بیان کرد: درد ما که تنها درد هم نیست، مراجعات مردم به دستگاههای دولت است که در آنجا هم باید توجه جدی به بحثحقوق شهروندی انجام شود تا جایی که امام راحل(ره) نیز مردم را ولینعمت خود میدانند و مفهوم ارباب رجوع این است که مردم را بهعنوان ارباب خود تلقی کنیم.
وی اظهار کرد: فلسفه حضور ما خدمت بیمنت رساندن به مردم است، چراکه ما حقوق میگیریم که خدمتی انجام دهیم و اگر خدمات شایان توجهی نباشند هم در دنیا و هم در آخرت باید پاسخگو باشیم.
شاهرخی در رابطه با شرح وظایف دستگاهها عنوان کرد: شرح وظایف دستگاهها در این رابطه با تأسی از برنامههای ملی - استانی شده ارسال شده است تا دستگاهها وظایف خود را برای خدمت مطلوبتر به شهروندان که خود نیاز به یک مهندس و کنترل مجدد است را به درستی انجام دهد.
معاون سیاسی امنیتی استاندار لرستان تصریح کرد: روند اشتباه خیلی از دستگاهها این است که زمان ابلاغ برنامههای جدید در قالب بخشنامههای جدید، همان برنامهها در بخشنامههای قبلی را نیز اجرا میکنند و هیچ کس نمیخواهد مسیر را کنترل کند و به دنبال کوتاه کردن راه نیست، اگر دستگاهها مسیر را تعریف کنند که مردم در بدو ورودشان بدانند چهکاری باید بکنند که در این خصوص شرکتها آب، برق و گازعلارغم بالا رفتن قیمتها این کار را بهخوبی انجام دادهاند.
وی از دیگر مصوبات این جلسه را ابلاغ بحثتوجه به حقوق شهروندی به دیگر شهرستانها دانست و افزود: فرماندارها به صورت جدی به شهرستانها نتایج جلسات را اعلام کنند تا شهروندان دیگر شهرهای ما از اینها بهره ببرند.
شاهرخی گفت: از کمیتههایی که تشکیل دادهایم راضی نیستم چرا که نسبت به وظیفهای که در رابطه با حقوق شهروندی به آنها اعلام شده پیشرفت چندانی ندارند و این درحالیاست که خوراک جلسه براساس کار تحقیقاتی و کارشناسی است که در کمیتهها باید انجام شود و من از عملکرد کمیتهها به جز کمیته نظارتی چندان راضی نیستم.
معاون سیاسی امنیتی استاندار لرستان با بیان اینکه جمعیت هدف ما در رابطه با بحثحقوق عمومی شهروندان در آموزش و پرورش و دانشگاهها اسقرار دارند، تصریح کرد: این دو دستگاه علاوهبر مشارکتی که در وظایف فراسازمانی انجام میدهند باید برنامههای درون سازمانی قوی و مدونی را داشته باشند، چرا که بزرگترین سرمایه در آموزش و پرورش و دانشگاهها وجود دارد همانند پلیس راهور که کودکان را در راستای آموزش به خانواده در قالب همیار آموزش میدهد، این دستگاهها نیز وظیفه این چنین دارند.
وی عنوان کرد: رسانهها در زمینه آموزش و اطلاعرسانی و حقوق شهروندی نقش بسیار قوی را ایفا میکنند و ما نیز به دنبال این هستیم که دستگاههایی که در این زمینه و ارتقاء آن پیشرفتی داشتهاند بهعنوان دستگاههای برتر معرفی کنیم و دستگاههایی که کمکاری میکنند نیز مشخص میشوند تا توجهشان را به این امر بیشتر کنند.