خبرگزاری کار ایران

رئیس پارک علم و فناوری استان لرستان:

تفاهم‌نامه همکاری پارک علم و فناوری لرستان با کشور ترکیه عملیاتی می‌شود

تفاهم‌نامه همکاری پارک علم و فناوری لرستان با کشور ترکیه عملیاتی می‌شود
کد خبر : ۲۰۱۱۰۷

۱۶شهریورماه بین پارک علم وفناوری استان لرستان و ازمیر ترکیه و استانبول، تفاهم‌نامه‌ای منعقد می‌شود که اولین گام برای انتقال تکنولوژی گیاهان دارویی و تبادلات محصول این حوزه است.

سرپرست دانشگاه کاشان گفت: در راستای ارتقاء فرهنگ، ما در دانشگاه وظیفه داریم دانشجویان را به گونه‌ای تربیت کنیم که هم پایبند به مبانی عقلی باشند و هم ایمان، اخلاق و علم را بیاموزند و عامل به آن‌ها باشند.

به گزارش خبرنگار ایلنا در کاشان، دکتر عباس زراعت در جمع مردم کاشان به فرمایشات مقام معظم رهبری که فرهنگ عامل شکل دهنده به ذهن و رفتار عمومی و جهت بخش و تاثیر گذار در عرصه تصمیات کلان کشور است اشاره کرد و اظهار داشت: بر اساس نقشه مهندسی فرهنگی نیز نظام ارزشی حاکم بر فرهنگ کشور باید بر تعقل، ایمان، اخلاق، علم و عمل استوار باشد.

وی خاطر نشان کرد: برای اینکه بتوانیم در دانشگاه به این نظام ارزشی برسیم به الگو و ساختار نیاز است.

سرپرست دانشگاه کاشان، معاونت فرهنگی، دفتر نهاد رهبری و تشکل‌های فرهنگی را ساختار نظام ارزشی دانست و افزود: در باب الگو برای اجرا نیز اندیشه‌های حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری و اسناد بالادستی وجود دارد که مبنای فعالیت هاست.

وی به چهار شاخص حضرت امام خمینی(ره)، همراهی تهذیب و تعلیم، حاکمیت نگرش توحیدی، استقلال فکری و کارآمدی برای دانشگاه اسلامی اشاره کرد و اظهار داشت: مقام معظم رهبری نیز پرداختن به تهذیب نفس، حاکمیت بنیان‌های اخلاقی و ارزشمندی علم را برای دانشگاه اسلامی حایز اهمیت می‌دانند و اینکه دانشجو در محیط دانشگاه بایستی صبور و قانع، مایل به کار و تحقیقات، عقل او بر احساسش مقدم باشد و اهل انصاف، وقت‌شناسی، اغماض، کارجمعی و وجدان کاری باشد را تاکید کرده‌اند.

دکتر زراعت به انجمن‌ها و کانون‌های فرهنگی دانشگاه کاشان اشاره کرد و افزود: این کانون‌ها در طول سال تحصیلی برنامه‌های مختلف فرهنگی از جمله برگزاری کلاس‌های اخلاقی، برپایی محافل و مسابقات قرآنی دوره آموزش قواعد صوت و لحن طرح مطالعاتی نهج البلاغه حلقه‌های معرفت تفسیر قرآن و نشست‌های علمی و فرهنگی و دینی برگزار می‌کنند.

سرپرست دانشگاه کاشان تعامل مردم با دانشگاه برای توسعه علمی حایز اهمیت دانست و اظهار داشت: توسعه فضاهای آموزشی و کمک آموزشی دانشگاه مرهون مشارکت مردم و خیرین است که دانشگاه را همیاری می‌کنند.

وی به تشکیل بنیاد نخبگان سعیدی، بنیاد کتاب مطهر و صندوق فاطمه الزهرا(س) و ساخت چندین مجموعه خوابگاهی و دانشکده اشاره کرد و افزود: هدف دانشگاه تعامل با مدیریت شهری، تشکیل شورای پژوهش و فن آوری، کمک به مدیریت شهری و علمی کردن فعالیت هاست.

دکتر زراعت خاطر نشان کرد: دانشگاه کاشان با ایجاد رصدخانه بین المللی و ایجاد پژوهشکده و شرکت‌های دانش بنیان و آی سی تی پی در سطح ملی و بین المللی معرفی خواهد شد.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز