مدیرکل تعاون و رفاه اجتماعی لرستان؛
کمبود اعتبار مهمترین مشکل ما در اشتغالزایی است
متأسفانه مشکلی که در استان با آن مواجه هستیم بحثکمبود اعتبار در استان است و همچنین منابع موجود در استان در مقایسه با مصارف استان بسیار پائین تر است از این رو باید مجریانی را برای طرح ها انتخاب کنیم که توانایی اجرای کارها را داشته باشد.
آشتاب عنوان کرد: متأسفانه مشکلی که در استان با آن مواجه هستیم بحثکمبود اعتبار در استان است و همچنین منابع موجود در استان در مقایسه با مصارف استان بسیار پائینتر است از این رو باید مجریانی را برای طرحها انتخاب کنیم که توانایی اجرای کارها را داشته باشد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از خرم آباد، علی آشتاب در جلسه کارگروه اشتغال شهرستان خرم آباد که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: بحثبیکاری در لرستان به یک مشکل اساسی در این استان تبدیل شده است که باید با نگاه ویژه و حساسیت خاص به آن پرداخت.
میزان اعتبارات پیش بینی شده برای لرستان در قالب سند اشتغال استان در برنامه پنجم توسعه بیش از ۱۴ هزار میلیارد تومان است که در صورت تخصیص این اعتبارات در استان ۱۰۳ هزار شغل ایجاد میشود.
وی افزود: هدف ما از ایجاد اشتغال و بحثو بررسی در کارگروه اشتغال استان ارتقای سطح معیشت مردم است لذا بر همین اساس سند اشتغال استان را تهیه و تدوین کردهایم که این سند بر اساس فکر کارشناسی مسئولان تهیه که بر اساس توانمندیها و نقاط ضعف و قوت استان و شهرستانها تدوین شده است.
آشتاب تصریح کرد: در سند تدوین شده اشتغال، سیاستهایی برای دستگاههای اجرائی به صورت تفکیکی تعیین شده است که در صورت اجرائی شدن این سیاستها میتوان شاهد ایجاد بنگاههای اقتصادی و اشتغال در سطح استان بود که در این راستا هر یک از دستگاهها باید برای تحقق اعتبارات خود در زمینه اشتغال تلاش کند.
مدیرکل تعاون و رفاه اجتماعی لرستان بیان کرد: برای پیگیری دقیق سند اشتغال باید در ابتدا طرحها را مورد بررسی قرار دهیم و سیاستها را اجرائی کنیم و همچنین مجریان این طرحها را با شناخت از توانمندیهای آنها شناسایی کنیم.
وی اظهار کرد: در بخش طرحهای اشتغالزا در شهرستان خرم آباد ۸۶ طرح به دبیرخانه کارگروه اشتغال معرفی شد که از این تعداد بخشی به بانکها معرفی شده و بخشی نیز در حال بررسی است.
آشتاب عنوان کرد: متأسفانه مشکلی که در استان با آن مواجه هستیم بحثکمبود اعتبار در استان است و همچنین منابع موجود در استان در مقایسه با مصارف استان بسیار پائینتر است از این رو باید مجریانی را برای طرحها انتخاب کنیم که توانایی اجرای کارها را داشته باشد.
مدیرکل تعاون و رفاه اجتماعی لرستان افزود: ملاک اصلی برای سنجش طرحهای اشتغال زا در لرستان سامانه رصد است که هر یک از دستگاهها موظف هستند نسبت به ثبت آمار و اطلاعات خود در این سامانه اقدام کنند.
وی گفت: آمارهای ارائه شده از سوی دستگاههای متولی طرحهای اشتغالزا با هم مغایرت دارد که همه دستگاههای شهرستان باید نسبت به یکسان سازی این آمار اقدام کنند.
آشتاب اظهار کرد: همه دستگاههای استان باید از اعتبارات استانی استفاده حداکثری را داشته باشند و با ارائه طرحهای جدید که توجیه اقتصادی دارند در این راستا فعالیت کنند.
مدیرکل تعاون و رفاه اجتماعی لرستان تصریح کرد: اعتباری در قالب ایجاد طرحهای مشاغل خانگی به استان ابلاغ شده است که برای بهرهگیری صحیح از این اعتبار نیازمند کمک دستگاههای متولی مانند کمیته امداد، بهزیستی و سازمان فنی و حرفهای هستیم و خواستاریم که در بحثصدور مجوز ثبت نامیهای گذشته را در اولویت قرار دهند.
وی عنوان کرد: میزان اعتبارات پیش بینی شده برای لرستان در قالب سند اشتغال استان در برنامه پنجم توسعه بیش از ۱۴ هزار میلیارد تومان است که در صورت تخصیص این اعتبارات در استان ۱۰۳ هزار شغل ایجاد میشود.