مدیر کل راه و شهرسازی استان لرستان:
ارتقا محور خرم آباد به پلدختر از اولویتهای مهم ما در سال ۹۳ است
مدیر کل راه و شهرسازی استان لرستان: از جمله اولویتهای ارتقا محورهایی اصلی بزرگراهی استان محور خرم آباد به پلدختر است که اواخر سال ۹۱ و ابتدای سال ۹۲ آغاز شده است.
مدیر کل راه و شهرسازی استان لرستان: از جمله اولویتهای ارتقا محورهایی اصلی بزرگراهی استان محور خرم آباد به پلدختر است که اواخر سال ۹۱ و ابتدای سال ۹۲ آغاز شده است.
به گزارش خبرنگار ایلنااز خرم آباد، شهرام ملکی در جریان آغاز به کار پروژه چهارخطه معمولان به امامزاده سید محمد یکی از شرایط توسعه هر جامعه ای را توجه به زیر ساخت ها و توسعه حمل و نقل دانست و گفت: به تبع این موضوع استان لرستان نیز جهت ارتقای راه های اصلی استان را در اولویت خود قرار داده است.
مدیر کل راه و شهرسازی استان لرستان گفت: پروژه چهارخطه خرم آباد - پلدختر در ۵ قطعه در حال اجرا است.
وی با بیان اینکه در استان حدود یکهزار و ۷۷۹ کیلومتر شبکه راه وجود دارد، افزود: از این میزان ۷۵۰ کیلومتر راه اصلی، ۵۵۶ کیلومتر راه فرعی، ۱۰۴ کیلومتر آزاد راه و ۳۷۰ کیلومتر جاده بزرگراهی است.
مدیر کل راه و شهرسازی استان لرستان گفت: برای این که بتوانیم با ایجاد شرایط ارتباط مناسبی بین خرم آباد به مراکز شهرستان های استان داشته باشیم یک ردیف ملی به عنوان احداثچهار خطه های خرم آباد به مراکز شهرستان ها ایجاد کردیم.
وی گفت: از سال ۹۱ با همت استانداری لرستان در این زمینه و پیگیری خوب مجمع نمایندگان استان خوشبختانه عملیات اجرایی ۲۳۰ کیلومتر بزرگراه در استان آغاز شد و در دو سال اخیر ۹۵ کیلومتر آن بهره برداری رسیده و مابقی در حال اجرا است.
ملکی افزود: از جمله اولویتهای ارتقا محورهایی اصلی بزرگراهی استان محور خرم آباد به پلدختر است که اواخر سال ۹۱ و ابتدای سال ۹۲ آغاز شده است.
مدیر کل راه و شهرسازی استان لرستان گفت: طی دو جلسه پیگیری خوبی که به همراه نماینده مردم پلدختر در مجلس با وزارت راه و شهرسازی داشتیم توانستیم امروز در این محور پنج قطعه در دست اجرا داشته باشیم.
وی با بیان اینکه پنج کیلومتر از این محور در سال های گذشته به بهره برداری رسیده است، افزود: قطعه اول ان پروژه به طور هفت کیلومتر با برآورد حدود ۱۱ میلیارد تومان اعتبار و ۵۵ درصد پیشرفت قیزیکی در دست اجراست.
ملکی گفت: قطعه دوم حدود سه کیلومتر بوده که آماده آسفالت است و با حدود ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی سه میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان برای آن هزینه شده است.
وی به قطعه سوم این طرح چهارخطه اشاره کرد و گفت: این قطعه با ۵.۵ کیلومتر طول و حدود ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان مبلغ قراردادی ۴۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
مدیر کل راه و شهرسازی استان لرستان افزود: قطعه چهارم ۸.۴ کیلومتر است و با پنج میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان مبلغ قراردادی پیشرفت ۳۳ درصدی دارد.
ملکی ادامه داد: قطعه پنج پروژه مربوط به دیوار ساحلی با حدود ۲۰۰ متر طول است که نزدیک به یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان مبلغ قرارداد آن است.