استاندار لرستان در دیدار با سفیر ترکیه:
از حضور سرمایهگذاران ترکیهای در لرستان حمایت جدی میشود
با توجه به سیاستها و رویکردهای اصولی دولت و برنامههای مدیریت اجرایی استان، زیرساختهای مناسب برای حضور و مشارکت سرمایه گذاران خارجی در استان لرستان تامین و آماده شده است.
استاندار لرستان گفت: آمادگی لازم برای توسعه روابط و همکاریهای تجاری و اقتصادی کشور ترکیه و سرمایهگذاری بخش خصوصی این کشور در بخشهای مختلف اقتصادی استان لرستان وجود دارد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از خرم آباد، هوشنگ بازوند در دیدار با ˈامیت یاردیمˈ سفیر ترکیه در ایران که ظهر روز سهشنبه در استانداری لرستان برگزار شد، گفت: با توجه به سیاستها و رویکردهای اصولی دولت و برنامههای مدیریت اجرایی استان، زیرساختهای مناسب برای حضور و مشارکت سرمایه گذاران خارجی در استان لرستان تامین و آماده شده است.
وی با اشاره به اینکه لرستان به لحاظ ظرفیتهای اقتصادی و توسعهای در ردیف استانهای برتر کشور قرار دارد، تصریح کرد: درهمین راستا، امکان سرمایه گذاری و مشارکت فعال بخش خصوصی برای بهرهمندی از ظرفیتها و پتانسیلهای اقتصادی موجود با توجه به داشتن توجیه اقتصادی لازم، به منظور رشد و شکوفایی اقتصادی استان فراهم است.
وی تاکید کرد: دراین زمینه، آمادگی لازم برای توسعه روابط و همکاریهای تجاری و اقتصادی کشور ترکیه و سرمایه گذاری بخش خصوصی این کشور در بخشهای مختلف اقتصادی استان لرستان وجود دارد.
استاندار لرستان اظهار داشت: جذب سرمایه گذار خارجی از سیاستهای اصلی و محوری نظام و دولت به ویژه در عرصه اقتصاد مقاومتی است و استان لرستان نیز برای تحقق این رویکردهای اقتصادی، آمادگی خود را برای جذب سرمایههای بخش خصوصی در تامین و توسعه زیرساختهای لازم برای رشد و توسعه پایدار استان با تامین منافع بخش خصوصی اعلام میکند.
بازوند گفت: حفاظت و حراست از منافع سرمایه گذاران در چارچوب قانون، تلاش برای تسهیل فرآیند سرمایه گذاری و مشارکت بخش خصوصی و فراهم کردن بستر مناسب توسعه همکاریها و وابط تجاری و اقتصادی با بخش خصوصی داخلی و خارجی از اولویتهای محوری مدیریت اجرایی استان است.
وی تصریح کرد: با توجه به تجارب شرکتهای ترک در بخش ساخت و ساز و همچنین نظر به روند روبه این صنعت در لرستان، به طور قطع سرمایه گذاری و مشارکت بخش خصوصی این کشور در این عرصه برای هر دو طرف مفید و سودآور خواهد بود.
وی تاکید کرد: برهمین اساس، استان لرستان برای جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی خارجی از جمله کشور ترکیه در تمامی بخشها و حوزههای اقتصادی آمادگی لازم را دارد و به خوبی از توسعه و گستش این روابط تجاری و اقتصادی استقبال میکند.
بازوند با اشاره به توانمندیهای لرستان در حوزههای مختلف گفت: زیرساختهای لازم برای حضور بخش خصوصی خارجی در استان از جمله حمل و نقل هوایی و ریلی و زمینی با وجود فرودگاه، راههای ارتباطی مناسب و خط آهن فراهم است.
وی گفت: بهرهمندی از منابع غنی آبی و روان آبهای مناسب و همچنین میزان مطلوب بارشهای فصلی در استان از جمله ظرفیتهای بهینه و منحصربفرد لرستان برای جذب سرمایههای بخش خصوصی است.
استاندار لرستان تاکید کرد: وجود دو هزار و ۵۰۰ کیلومتر شبکه رودخانهای و آبراهی، داشتن معادن غنی سنگ، نفت و گاز، دارا بودن اراضی مستعد و حاصلخیز کشاورزی و همچنین قابلیتهای ویژه استان در حوزه دامدارای و دامپروری از جمله دیگر توانمندیها و قابلیتهای قابل توجه لرستان در حوزههای اقتصادی و تولیدی است.
به گفته وی، تمامی این موارد نشاندهنده توجیه بالای اقتصادی سرمایه گذاری در استان و همچنین سودآوری فعالیتهای اقتصادی و تجاری در لرستان است.
وی همچنین به جاذبههای طبیعی و گردشگری منحصربفرد لرستان اشاره کرد و اظهار داشت: وجود جاذبههای منحصربفرد طبیعی و تاریخی و گردشگری همچون آبشارهای زیبا و تفرجگاههای بسیار و مناطق نمونه گردشگری از دیگر فرصتهای مطلوب اقتصادی برای سرمایه گذاری بخش خصوصی به ویژه سرمایه گذاران خارجی در صنعت گردشگری لرستان است.
استاندار لرستان خاطرنشان کرد: این استان به عنوان پایتخت ژئوتوریسم ایران معرفی شده که اجرای این طرح نیز از طریق سازمان زمینشناسی و همچنین کمیسیونهای زیربنایی دولت تصویب شده است.
وی تصریح کرد: دریاچه گهر به عنوان یک ژئوپارک طبیعی و بزرگترین زمین لغزش جهان که ۱۱ هزار سال پیش رخ داده از دیگ ظرفیتهای منحصربفرد و مهم لرستان برای جذب سرمایه گذاری است.
وی تصریح کرد: هم اکنون طرحهای بزرگی در زمینه سدسازی، آب و فاضلاب و راهسازی در لرستان در دست اقدام است که این استان امادگی لازم دارد در قالب فاینانس، همکاریهای گستردهای در این طرحها با کشور ترکیه داشته باشد.