خبرگزاری کار ایران

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان:

ساخت راه‌آهن دورود - اندیمشک ۱۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

ساخت راه‌آهن دورود - اندیمشک ۱۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد
کد خبر : ۱۵۰۶۸۴

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان گفت: برای اجرایی کردن پروژه خط راه آهن دورود، خرم آباد به اندیمشک پیگیری‌های جدی صورت گرفته و اعتباری بیش از ۱۶۰۰ میلیارد تومان برای ساخت آن مورد نیاز است.

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان گفت: برای اجرایی کردن پروژه خط راه آهن دورود، خرم آباد به اندیمشک پیگیری‌های جدی صورت گرفته و اعتباری بیش از ۱۶۰۰ میلیارد تومان برای ساخت آن مورد نیاز است.

به گزارش خبرنگار ایلنا از خرم‌آباد، شهرام ملکی در جلسه بخش دولتی با بخش خصوصی لرستان که در اتاق بازرگانی خرم‌آباد برگزار شد، اظهار کرد: در بخش حمل و نقل و زیر ساخت‌ها لرستان نسبت به استان‌های دیگر عقب است.

وی افزود: برای اجرایی کردن پروژه‌های استان در بخش حمل و نقل و راه از اوراق مشارکت و سود سهام شرکت‌ها و از منابع برخی دستگاه‌های اجرایی استفاده کنیم.

ملکی بیان کرد: برای اجرایی کردن پروژه خط راه آهن دورود، خرم آباد به اندیمشک پیگیری‌های جدی صورت گرفته است که کل شبکه این راه آهن ۴۵۰ کیلومتر است که اعتباری بیش از ۱۶۰۰ میلیارد تومان برای ساخت آن مورد نیاز است.

وی تصریح کرد: برای هر کیلومتر پروژه راه آهن دورود، خرم آباد، ‌ اندیمشک ۴ میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده که فاز نخست دورود به خرم‌آباد ۱۴۰ کیلومتر و دورود به بروجرد ۳۰ کیلومتر عملیات اجرایی آن شروع شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان اظهار کرد: ۵۰ کیلومتر از نقشه‌ها به قرارگاه خاتم ابلاغ شده است که موانع و مشکلات این پروژه برطرف شده است که اجرایی می‌شود.

‌هادی چگنی معاون برنامه‌ریزی استاندار لرستان در ادامه این جلسه اظهار کرد: ‌ یکی از معضلات استان لرستان بحثبیکاری است که با حمایت از بخش خصوصی و سرمایه گذار‌ها این بحثرفع می‌شود.

وی افزود: دولت در بحثاقتصادی نمی‌تواند به تنهایی موفق باشد و نیازمند کمک از بخش خصوصی است چون دولت برای رفع بیکاری منابع زیادی ندارد.

چگنی بیان کرد: توسعه استان، ایجاد اشتغال، افزایش ارزش افزوده و رفع بیکاری در استان از هدف‌های ما در استان است.

معاون برنامه‌ریزی استاندار لرستان تصریح کرد: از صادرات به صورت خام فروشی باید پرهیز کنیم که یکی از اهداف اقتصاد مقاومتی همین است.

وی افزود: لرستان در زیر ساخت‌هایی مانند فرودگاه و بحثحمل و نقل با مشکل مواجه است و اگر سرمایه گذاری بخواهد در لرستان سرمایه گذاری کند باید زیر ساخت‌ها برای آن فراهم شود.

اسفندیار کیانی مدیر فرودگاه خرم‌آباد در ادامه این جلسه اظهار کرد: از هفته آینده روزهای شنبه و سه شنبه به سمت مشهد مقدس دو پرواز راه اندازی می‌شود که برای برقراری مستمر این پرواز‌ها مربوط به استقبال مردم بوده و در صورت عدم استقبال مردم هیچ شرکت هواپیمایی تمایل به ادامه پرواز‌ها ندارد.

وی افزود: توسعه فرودگاه به عنوان یک زیر ساخت شناخته شده است که در حال حاضر توسعه طرح زیر ساختی فرودگاه خرم آباد در حال انجام است و سرمایه گذار‌ها می‌توانند برای سرمایه گذاری به این استان سفر کنند.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز