خبرگزاری کار ایران

مدیر کل فنی و حرفه ای لرستان:

۴۷۰ آموزشگاه فنی و حرفه ای در استان فعال است

 ۴۷۰ آموزشگاه فنی و حرفه ای در استان فعال است
کد خبر : ۱۳۹۰۱۵۱

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای لرستان گفت: اکنون ۴۷۰ آموزشگاه فنی و حرفه ای در استان فعال می باشد که نسبت به دولت قبل بیش از ۵۰ درصد رشد داشته است.

به گزارش ایلنا ، حشمت الله معتمدی  روز سه شنبه - سی و یک مرداد ماه - در نشست با خبرنگاران اظهار کرد: سازمان آموزش فنی و حرفه ای ۱۸ جامعه هدف دارد و از طریق کارگاه های مشترک و تفاهم نامه های مختلف، آموزش های مرتبط را به اقشار آسیب دیده جامعه ارائه می کند همچنین در شهرستان ازنا نیز اردوگاهی برای حرفه آموزی اتباع خارجی استان وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۵۰ درصد تعهدات سالانه این سازمان انجام شده است افزود: در حوزه آسیب دیدگان اجتماعی ۱۳۱ نفر، ۴۶ فرد معلول، ۲۳ تبعه خارجی، ۵۱ دانش آموخته دانشگاهی و ۴۲۱ دانشجو، ۱۹۱ زن خانه دار، ۴۶۵ زندانی،۲ هزار و ۶۴۵ سرباز وظیفه و ۴۱ کودک کار از آموزش های فنی و حرفه ای استان بهره مند شدند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای لرستان گفت: ۱۳ هزار و ۸۰۰ نفر شامل پنج هزار زن و هشت هزار و ۸۰۰ مرد امسال از آموزش های مهارتی این اداره کل بهره مند شده اند.

معتمدی بیان کرد: در راستای ارائه آموزش های فنی و حرفه ای برای دانش آموزان و فارغ التحصیلان دانشگاهی نیز ۲ طرح " نخلستان " و " کهاد" جهت تکمیل مهارت ها و توانمندشدن با هدف ورود به بازار کار برای دانشجویان اجرا می شود.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای لرستان با اشاره به طرح تابستانه مهارت با عنوان" مدرسه تابستانه" اظهار داشت: این طرح با مشارکت چند دستگاه به ویژه آموزش و پرورش در سطح استان برگزار شده است و بیش از چهار هزار دانش آموز در این طرح شرکت کردند.

معتمدی گفت: این طرح از ۱۵ تیرماه آغاز شده است و تا ۱۵ شهریور ماه در استان ادامه دارد اما ثبت نام دانش آموزان به منظور آشنایی با مهارت های فنی و حرفه ای و هدایت تحصیلی در حال انجام است.

وی با بیان اینکه اقدامات خوبی در راستای تجهیز کارگاه های فنی و حرفه ای استان انجام شده است گفت: با تخصیص اعتبارات سفر رئیس جمهور، حدود ۹۰ درصد کارگاه های استان تجهیز شدند همچنین کارگاه های کشاورزی پیشرفته در خرم آباد و کوهدشت فعال و سیستم آموزشی برق هوشمند نیز فعال شده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای لرستان با اشاره به تجهیز کارگاه های حوزه مکانیک خودرو ادامه داد: کارگاه های برودتی ازنا و خرم آباد و کارگاه ورشوسازی بروجرد تجهیز و بر اساس برنامه آمایش سرزمین، کارگاه های جدیدی در حوزه ظرفیت های گردشگری، فرهنگی، صنایع دستی و کشاورزی استان نیز فعال شد.

معتمدی با بیان اینکه حدود ۲۰ کارگاه صنایع دستی در استان راه اندازی شده است عنوان کرد: کارگاه های صنایع دستی و ورشوسازی استان محصولات فاخری تحت نظر اساتید برجسته تهیه کرده اند.

وی اضافه کرد: هر ۲ سال یکبار مسابقات کشوری مهارت های فنی و حرفه ای برگزار می شود و برندگان به مسابقات جهانی اعزام می شوند که سال گذشته لرستان رتبه نخست جواهر سازی سطح جهانی را در کشور سوئیس کسب کرد.

معتمدی افزود: لرستان ظرفیت های خیلی خوبی در رشته ها و کارگاه های مهارتی فنی و حرفه ای دارد و برخی کارآموزان آن جزو بهترین استادکاران سطح کشور هستند اما برخی رشته های فنی و حرفه ای به دلیل تحریم ها محدود شده است و تامین تجهیزات مورد نیاز امکان پذیر نیست.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای لرستان گفت: اکنون ۴۷۰ آموزشگاه فنی و حرفه ای در استان فعال می باشد که نسبت به دولت قبل بیش از ۵۰ درصد رشد داشته و از این تعداد ۲۶۹ آموزشگاه طی فعالیت دولت سیزدهم راه اندازی شده است.

معتمدی با بیان اینکه مشاغل آموزشی استان در چهار رشته اصلی صنعتی، خدماتی، کشاورزی و فنی ارائه می شود و زیرساخت های لازم در این راستا ایجاد شده است افزود: همچنین در حوزه فرهنگ، هنر و گردشگری نیز اقدامات خوبی صورت گرفته و بیش از ۵۰ درصد خدمات به بخش خصوصی واگذار شده است.

وی اظهار داشت: سازمان آموزش فنی و حرفه ای بیش از ۳۰ هزار استاندارد شغلی و حدود ۱۵ هزار شایستگی تعریف کرده و مدارک آن در بیش از ۲۰۰ کشور عضو سازمان جهانی کار قابل ترجمه و استفاده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای لرستان ادامه داد: طی دولت سیزدهم، تغییر و تحول شگرفی در سازمان ایجاد و در جشنواره ملی مهارت ۲ مقام ملی توسط استان کسب شد، هم اکنون نیز تمام اقشار آسیب پذیر، سربازان وظیفه، دانش آموزان و دانشجویان، طلاب و زندانیان جزو جامعه هدف فنی و حرفه ای استان هستند و براساس نیازسنجی و تقاضا محوری تحت آموزش این اداره کل قرار دارند.

معتمدی با بیان اینکه مراکز جدید متناسب با فناوری روز در استان ایجاد و طرح های نیمه تمام نیز پیگیری شده است اظهار داشت: برخلاف سال های قبل که صدور مجوز ممنوع و بازار سیاه در خصوص معامله مجوزها آغاز شده بود، تسهیل در صدور مجوزها توسط دولت سیزدهم انجام شد و فنی و حرفه ای در صدور مجوزها اقدام خوبی داشت.

وی گفت: در این راستا ۲۶۹ مجوز در لرستان صادر شده است که هر کدام حدود پنج نفر اشتغالزایی داشته است و تعدادی مربی نیز در این مراکز فعال هستند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز