معاون عمرانی استانداری لرستان:
۱۰۱ هزار واحد مسکن در لرستان مقاومسازی و نوسازی شده است
معاون عمرانی استانداری لرستان: از مجموع این واحدها ۱۰۱ هزار واحد مسکن در لرستان مقاوم سازی و نوسازی شده است که نقش بانک های عامل نیز سهم بزرگی در تعامل و بهسازی مسکن داشته است.
ایلنا: معاون عمرانی استانداری لرستان: از مجموع این واحدها ۱۰۱ هزار واحد مسکن در لرستان مقاوم سازی و نوسازی شده است که نقش بانکهای عامل نیز سهم بزرگی در تعامل و بهسازی مسکن داشته است.
به گزارش خبرنگار ایلنا از خرم آباد، ˈمجید کیانپور ˈ در جلسه شورای فنی استانداری افزود: تکمیل، نوسازی و بهسازی بیش از یک میلیارد واحد مسکن در کشور حاصل تلاش و شبانه روزی بنیاد مسکن است.
وی اظهار داشت: از مجموع این واحدها ۱۰۱ هزار واحد مسکن در لرستان مقاوم سازی و نوسازی شده است که نقش بانکهای عامل نیز سهم بزرگی در تعامل و بهسازی مسکن داشته است.
وی تصریح کرد: در دهه۴۰جمعیت شهری کشو۳۷ درصد و جمعیت روستایی ۶۳ درصد بوده است و این درحالی است که در حال حاضر این آمار برعکس شده است.
معاون عمرانی استانداری لرستان با اشاره به تلاش در راستای تکمیل و نوسازی ۶۵ هزار واحد مسکن روستایی باقیمانده در سطح استان گفت: بهسازی و نوسازی این واحدها نه تنها هزینه نیست بلکه در واقع سرمایه گذاری و جلوگیری از خسارتهای مالی و جانی در مقابل حوادثغیر مترقبه است.
وی همچنین در خصوص کاهش نسبت تلفات زلزله افزود: این نتایج مطلوب حاصل بازسازی و نوسازی و مقاوم سازی در کشور و تلاش بنیاد مسکن است.
وی اظهار داشت: امید است، با ایجاد امکانات و آبادانی در فضای روستا هامهاجرت کاهش یابد و حتی مهاجرت روستا به شهر معکوس شود.
وی تصریح کرد: در راستای ایجاد فضای مناسب وظرفیت گردشگری در روستاهای استان بامیراثفرهنگی و گردشگری هماهنگ شود و ظرفیت گردشگری ایجاد شود.
وی گفت: همچنین در راستای رفع نیازهای آموزشی عمرانی استان و ارتقاء کیفیت این حوزه در لرستان دوره آموزشی مدونی باید ارایه شود و هر دوره یکی از سازمانهای مرتبط مسوول برگزاری این دورهها باشد.
وی اظهار داشت: تقویم آموزشی، گود برداری وقانون کار زمان بندی شده برای برگزاری این دورهها تهیه شود و لازم است که نظام مهندسی، انجمن انبوه سازان، پیمانکاران راه و شهرسازی تحت پوشش آین اموزشها قرار گیرند.
وی تصریح کرد: برای ساخت و سازهای خارج از طرح هادی تسهیلات پرداخت نشود و با اینگونه طرحها در استان برخورد شود و در این راستا اصول و قانونمداری سرلوحه کار شود.
وی در خصوص استاندارد سازی مصالح ساختمانی در لرستان گفت: همچنین کمیته مصالح بطور جدی پیگیری شود و با دستگاههای مختلف راه کارهایی تهیه و ارایه شود.
وی افزود: نحوه کنترل مصالح ساختمانی به صورت دورهای و نامنظم بدون اطلاع واحدهای تولیدی اعلام شود و مصالح غیر استاندارد به هیچ وجه تهیه نشود.
وی اظهار داشت: واحدهای تولیدی غیر استاندارد تعطیل و به مراجع قانونی معرفی شوند و در صورت دارا بودن شرایط مجبور به کسب استاندارد شوند.