خبرگزاری کار ایران

در نشست خبری مدیر کل کار لرستان صورت گرفت؛

شفاف سازی در آمار تعهد اشتغال دستگاه‌های اجرایی استان / قرارگاه نظارت اشتغال تشکیل شد

شفاف سازی در آمار تعهد اشتغال دستگاه‌های اجرایی استان / قرارگاه نظارت اشتغال تشکیل شد
کد خبر : ۱۳۲۵۲۴۵

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان گفت: آمار مطرح شده در خصوص اشتغال ایجاد شده مربوط به تعهد دستگاه‌های اجرایی استان است که باید تا پایان امسال محقق شود .

به گزارش ایلنا، علی جهانی در نشست خبری با اصحاب رسانه استان در خصوص ثبت ۲۸ هزار شغل در لرستان طی سال جاری توضیح داد: سامانه‌ای به نام "رصد" با همکاری وزارت کار و وزارت کشور برای تمامی استان ها برای پایش، رصد و نظارت طرح های اشتغالزا در تمامی استان‌ها طراحی شده و اطلاعات آن به صورت لحظه‌ای به روز می‌شود.

وی افزود:  اختلاف عدد هزار فرصت شغلی در استان به همین دلیل است که این آمار در دو زمان جداگانه توسط اداره کار و معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان اعلام شده و با توجه به تغییر لحظه ای آمار، اختلاف عدد امری طبیعی است.

مدیر کل تعاون کار ورفاه اجتماعی لرستان گفت: وظیفه اصلی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی نظارت و پایش است و اشتغال ایجاد شده ی دستگاه ها را رصد می کند که تعهد اشتغالزایی دستگاه‌های اجرایی استان برای امسال ۳۹ هزار و ۴۷۵ نفر بوده و که ملزم به تحقق این اشتغال تا پایان سالجاری هستند.

جهانی ادامه داد: تا حدود یک ماه گذشته پرداخت تسهیلات اشتغال به ۲۸ هزار نفر در سامانه ثبت شده بود که این رقم در حال حاضر ۲۹ هزار و ۵۲۳ نفر است و پایش این امر برای راستی آزمایی اشتغال ایجاد شده آغاز شده است.

وی با اشاره به آغاز فعالیت قرارگاه  اشتغال کشور از هشتم بهمن ماه جاری به دستور رییس جمهور و وزیر کار اشاره کرد و افزود: قرارگاه نظارت بر اشتغال استان نیز تشکیل شده و در این خصوص افرادی که وام اشتغال دریافت کرده و در سامانه رصد توسط دستگاههای اجرایی به ثبت رسیده اند به سه روش راستی آزمایی می شوند.

وی ادامه داد: در روش اول، با ارسال پیامک از ایجاد شغل آنها سوال پرسیده می شود که در صورت عدم تحقق اشتغالزایی، به دستگاه مربوطه که آنها را برای تسهیلات معرفی کرده ارجاع می شوند تا بررسی های بیشتر و چرایی عدم ایجاد اشتغال انجام شود.

جهانی اضافه کرد: همچنین با سه مرکز مشاوره کارآفرینی در استان قراداد بسته شده تا در مرحله دوم راستی آزمایی، با برقراری تماس تلفنی نسبت به پایش دریافت کنندگان تسهیلات اقدام کنند و در مرحله آخر نیز بازدید میدانی به صورت سرزده و رندمی صورت می گیرد و چنانچه تسهیلات در راستای اشتغالزایی استفاده نشده باشد فرد با سود ۲۴ درصدی جریمه خواهد شد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز