معاون عمرانی استانداری لرستان مطرح کرد؛
لزوم کمک دانشگاهها به بخش اجرایی استان/موضوع رسالهها باید اجرایی شود
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان با اشاره به موضوع اجرایی رساله ها، کفت: لازم است دانشگاه به کمک بخش اجرایی استان بیاید.
به گزارش ایلنا، احمدرضا دالوند در جلسه هماندیشی با اساتید و نخبگان دانشگاه لرستان با تاکید بر لزوم ارتباط بین حوزه دانشگاه و اجرا اظهار کرد: در اجرا و فرآیند پروژههای عمرانی ضعف و چالشهایی وجود دارد که سعی داریم از طریق ارتباط با دانشگاه و تشکیل کارگروههای تخصصی و مختلف چالش و نقاط ضعف را به نقاط قوت تبدیل کنیم.
وی با بیان اینکه پروژههای عمرانی مانند بیمارستانها، اماکن ورزشی، چهارخطهها، آزادراه و ریل آهن طرحهایی هستند که موجب ایجاد تحول در استان خواهند شد، گفت: این پروژه به دلیل چالشهای متعدد غیرفعال بودند. اکنون با برنامهریزی مدون و زمانبندی مناسب و سرعت بخشی لازم پروژهها فعال شده و به بهرهبرداری خواهند رسید.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری با تاکید بر اینکه موضوع رسالهها، مقالات و پایان نامهها باید اجرایی شوند، بیان کرد: حوادث طبیعی مانند سیل، زلزله و... طی سالهای اخیر باعث آسیبهای جدی به استان و کشور شد، این بلایای طبیعی موضوعهای مهمی هستند که لازم است در دانشگاهها به عنوان تحقیق مورد بررسی قرار گیرند تا با اجرایی کردن آنها موجبات توسعه و تحول در استان فراهم شود.
وی اولویتبندی در اجرای پروژهها و موضوعات تحقیقی دانشگاه را حائز اهمیت دانست و افزود: پروژههای متعدد در زمینههای حمل ونقل و ترافیک، بافتهای فرسوده، آبخیزداری، گردشگری، معادن و... وجود دارد که دولت به تنهایی توانایی انجام آنها را ندارد. بنابراین حضور دانشگاه و استفاده از علم اساتید و نخبگان امری ضروری است.
دالوند تاکید کرد: دانشجویان بایستی از نزدیک این پروژهها را بازدید کنند تا بتوانند موضوعات تحقیقی خود را انتخاب و به نحو خوبی انجام دهند.
وی آموزش را از چالشهای جدی استان برشمرد و خاطرنشان کرد: نداشتن نیروی انسانی فنی، تخصصی و کارآمد بزرگترین ضعف استان است.