معاون سازمان جهاد کشاورزی استان:
جوجهریزی مرغداریهای قزوین ۱۰ درصد افزایش یافت
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: میزان جوجهریزی در مرغداریهای گوشتی استان قزوین از ابتدای امسال تاکنون نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۰ درصد افزایش پیدا کرده است.
به گزارشخبرنگار ایلنا از قزوین، علی شاپورزاده اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۱ میلیون قطعه جوجه در واحدهای مرغ گوشتی استان پرورش داده شده که این میزان جوجه ریزی نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۰ درصد افزایش داشته است.
معاون سازمان جهاد کشاورزی استان افزود: این میزان جوجه در ۲۹۶ واحد پرورش مرغ گوشتی پرورش داده و تولید شده است.
شاپورزاده بیان کرد: با وجود مشکلات ناشی از تامین نهادههای دامی به دلیل تحریم های ظالمانه دشمان، تولید کنندگان استان اقدام به جوجهریزی این میزان قطعه جوجه کرده اند که موفق به تولید 22 هزار تن گوشت مرغ شده اند.
وی تصریح کرد: از این میزان جوجه ریزی انجام شده شهرستان قزوین با ۴۲ درصد بیشترین میزان جوجه ریزی را داشته و شهرستان های تاکستان با ۳۴ درصد، بوئین زهرا ۹ درصد، آبیک ۶ درصد، آوج ۶ درصد و البرز سه درصد در رتبه های بعدی قرار دارند.
به گفته این مسئول، پیشبینی میشود تا پایان سال جاری بیش از 65 هزار تن گوشت مرغ در استان قزوین تولید شود.
در حال حاضر ۴۴۱ واحد مرغداری به ظرفیت ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه در استان قزوین دارای پروانه بهرهبرداری هستند.