نگاه مثبت کانون وکلا به امور خیریه در دوره اخیر قابلستایش است
مدیرکل کمیته امداداستان قزوین گفت: نگاه مثبتی که در کانون وکلای قزوین در سال 1394 مبنی بر کمک به نیازمندان شکل گرفت قابل ستایش است.
به گزارش ایلنا از قزوین؛ هدایت صفری پیش از ظهر امروز در دیدار با هیئت مدیره کانون وکلای قزوین افزود: خوشبختانه و باروی کار آمدن هیئت مدیره جدید در کانون وکلا لطف این نهاد مدنی شامل حال افراد نیازمند تحت تکلف کمیته امداد شد.
وی با بیان اینکه وکلا از نخبگان جامعه هستند افزود: اعتقاد راسخ دارم که باید از تفکرات و ظرفیتهای وکلا و مجموعه آنها یعنی کانون استفاده بهینه کرد چرا که هرگاه نخبگان وارد عرصه کار شدهاند بخشی از مشکلات کنار رفته و وضعیت افراد تحت تکلف بهتر شده است.
صفری با اشاره به اینکه رویکرد دهه چهارم کمیته امداد خود اتکایی نیازمندان است خاطرنشان کرد: همانطور که اطلاع دارید خانوادههای تحت پوشش کمیته امداد بیش از آنکه از فقر مالی رنج ببرند از فقر فکری رنج میبرند و به نوعی فقر در فکر آنها نهادینه شده است بنابراین باید با همکاری یکدیگر دست در دست هم دهیم تا این تفکر را از بین برده و به سوی خود اتکایی نیازمندان بیش برویم.
مدیرکل کمیته امداد خاطرنشان کرد: رویکرد کمیته امداد مردمی کردن کمک به فقرا است که البته این مساله باید دارای ساز و کارهای مشخص باشد تا مشکلی در پیاده کردن این روش به وجود نیاید.
صفری بار دیگر ضمن تشکر از نگاه خیر ماآبانه وکلا تصریح کرد: باور ایجاد انجام مسئولیتهای اجتماعی گوهر گران بهایی است که در دوره اخیر در بین وکلا دیده میشود.
وی افزود : یکی از کمکهایی که امروز وکلا میتوانند به جامعه هدف کمیته امداد انجام دهند افزایش روشنگری حقوقی در بین این قشر است. متاسفانه بسیاری از جامعه هدف ما فاقد اطلاعات حقوقی هستند و از همین رو مشکلات عدیدهای برای آنها به وجود میآید که این مساله موجب دیر رسیدن به اهداف میشود.
تجدد: کانون وکلا آماده تعامل با همه نهادهای مسوول است
همچنین غلامرضا تجدد رئیس کانون وکلای قزوین در این دیدار با بیان اینکه تغییر و اصلاح از ابتدای حضور در کانون هدف هیئت مدیره کانون قزوین بود گفت : کانون وکلا اهداف و تفکرات بسیار بزرگی را با خود به یدک میکشد که متاسفانه در دورههای گذشته این تفکرات گم شده بود بنابراین در دوره جدید ما سعی کردهایم در راستای تغییر و اصلاح تفکرات پیشین گام برداریم و به ایفای نقش در جامعه بپردازیم.
تجدد با اشاره به اینکه کانون وکلا تافته جدابافته جامعه نیست اضافه کرد: امروز جهان به سمت تعامل و گفتوگو پیش میرود و در این گفتوگوها نهادهای مدنی نقش اصلی را ایفا میکنند لذا کانون وکلا نیز که قدیمیترین نهاد مدنی موجود در ایران است باید در جامعه حضور فعال داشته باشد و بر مبنای احترام متقابل با تمام سازمانها و نهادها تعامل داشته باشد.
رئیس کانون وکلای دادگستری قزوین با اعلام اینکه این کانون به همکاری خود با کمیته امداد امام ادامه خواهد داد تصریح کرد: کانون کمک به فقرا و نیازمندان را وظیفه خود میداند و تا جایی که از دستش بر بیاید به کمیته امداد برای کمک مادی و معنوی به فقرا کمک خواهد کرد.
کمیته امداد از همه پتانسیلهای جامعه استفاده کند
در این دیدار حسین اردکانی نایب رئیس کانون وکلای دادگستری قزوین نیز با بیان این که مشکلات افراد تحت پوشش کمیته امداد بسیار بیشتر از آن است که توسط کانون وکلا حل شود افزود: کمیته امداد باید به مسائل نگاه ریشهای داشته باشد و از همه تفکرات و پتانسیلها برای پایان دادن به مشکلات بیشمار جامعه هدف استفاده کند.
وی با بیان اینکه متاسفانه در کل کشور برخی تنگ نظریها نسبت به وکلا وجود دارد اضافه کرد: کانون وکلا در تمام موضوعات سعی کرده و خواهد کرد تا مشکلات مردم به نحو احسن حل شود لذا ما از این پس هم با کمیته امداد همکاری تنگاتنگ خود را ادامه خواهیم داد.
از بین بردن تفکر فقیر باید در دستور کار قرار گیرد
محمد نسخه چی عضو هیئت مدیره کانون وکلای دادگستری قزوین نیز در این دیدار گفت: ایجاد یک ارتباط بر مبنای احترام متقابل با سازمانها و نهادها از اهداف کانون وکلا در دوره اخیر است بنابراین بر همین اساس سعی کردهایم با کمیته امداد همکاری تنگاتنگی برای رفع مشکلات مردم داشته باشیم.
نسخهچی تصریح کرد: یکی از مشکلاتی که در جامعه هدف کمیته امداد وجود دارد تفکر فقیر است. تفکر فقیر یعنی جامعه هدف این را باور کرده است که دیگر نمیتواند یک زندگی خوب داشته باشد و همیشه باید با وضع اسف بار موجودش زندگی کند که این مساله پیشبرد امور را کمی سخت کرده است.
نسخهچی با بیان اینکه وکلا در از بین بردن این تفکر تلاش خواهند کرد تصریح کرد: از بین بردن تفکر فقیر جامعه هدف، موضوعی است که نه تنها وکلا بلکه همه اقشار مرتبط با جامعه هدف باید برای از بین بردن آن تلاش کنند تا موضوع به صورت ریشهای حل شود.
وی افزود: اداره معاضدت کانون وکلا همانگونه که پیش از این با اداره کل کمیته امداد همکاری کرده است از این پس هم با این نهاد برای از بین بردن مشکلات جامعه هدف کمیته امداد همکاری خواهد کرد.
وی بابیان اینکه وکلا از نخبگان جامعه هستند افزود: اعتقاد راسخ دارم که باید از تفکرات و ظرفیتهای وکلا و مجموعه آنها یعنی کانون استفاده بهینه کرد چراکه هرگاه نخبگان وارد عرصه کارشدهاند بخشی از مشکلات کنار رفته و وضعیت افراد تحت تکلف بهتر شده است.
صفری با اشاره به اینکه رویکرد دهه چهارم کمیته امداد خوداتکایی نیازمندان است خاطرنشان کرد: همانطور که اطلاع دارید خانوادههای تحت پوشش کمیته امداد بیش از آنکه از فقر مالی رنج ببرند از فقر فکری رنج میبرند و بهنوعی فقر در فکر آنها نهادینهشده است لذا باید با همکاری یکدیگر دست در دست هم دهیم تا این تفکر را از بین برده و بهسوی خوداتکایی نیازمندان بیش برویم.