رییس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور:
طرح ترسیب کربن در ۱۸ استان اجرا میشود
معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری در دیدار با استاندار قزوین از اجرای طرح ترسیب کربن با هدف حفظ و توسعه منابع طبیعی در ۱۸ استان کشور در سال جاری خبرداد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری در دیدار با استاندار قزوین از اجرای طرح ترسیب کربن با هدف حفظ و توسعه منابع طبیعی در ۱۸ استان کشور در سال جاری خبرداد.
به گزارش ایلنا و به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری قزوین، خداکرم جلالی در دیدار با استاندار قزوین گفت: در این طرح که با مشارکت مردم در مناطق روستایی انجام میشود، اقداماتی به منظور افزایش پوشش گیاهی، بیابان زدایی و حفاظت از خاک در عرصههای طبیعی انجام میشود.
وی گفت: این طرح ضمن کمک به حفظ و احیای منابع طبیعی و تقویت معیشت مردم، موجب رسوب و جذب دی اکسید کربن اضافی موجود در جو در گیاهان شده و به کاهش آثار سوء پدیده گرم شدن هوا کمک میکند.
این مسوول اجرای طرح ترسیب کربن را در راستای حرکت به سمت توسعه پایدار خواند و اظهار کرد: این طرح با کمک دفتر برنامه توسعه سازمان ملل متحد(UNDP) انجام میشود.
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: طرح ترسیب کربن مدل موفقی است که در کشورهای مختلف به اجرا درآمده و موجب مشارکت مردم در حفظ و توسعه عرصههای طبیعی شده است.
رییس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری اظهار کرد: امروز اگر بتوان منابع طبیعی را به معیشت مردم گره زد، شاهد حفظ، احیا و توسعه این منابع خواهیم بود که ما این هدف را با انجام برنامههای مختلف از جمله با اجرای طرح یاد شده دنبال میکنیم.
وی، در بخش دیگری از صحبتهای خود با بیان اینکه هنوز موفق به تبیین جایگاه و نقش منابع طبیعی در زندگی و حوزههای اقتصادی و اجتماعی برای مردم نشدهایم، گفت: امروز با تبیین این موضوع و با مشارکت جستن از مردم در بسیاری از کشورها شاهد تحولات چشمگیری در خصوص حفظ و تقویت منابع طبیعی هستیم.
جلالی، راهبرد اساسی سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری برای انجام وظایف و ماموریتهای خود را تقویت حس مشارکت جویی در بین مردم عنوان کرد و گفت: این موضوع را در کنار تشدید کنترل و نظارتها به طور جدی دنبال میکنیم.
معاون وزیر جهاد کشاورزی اظهار کرد: تلاش میکنیم تا با مشارکت دادن مردم در اجرای برنامههای مربوط به حفظ و توسعه منابع طبیعی، موجب تقویت اشتغال و معیشت هموطنان در مناطق مختلف کشور شویم.
این مسوول همچنین با اشاره به اینکه کشورمان به لحاظ اقلیم از مواهب زیادی برخوردار میباشد که باید قدر این نعمت را بدانیم، اظهار کرد: ایران از ۱۳ اقلیم شناخته شده دنیا به جز استوایی و قطبی از سایر اقلیمها بهرهمند است.
وی در ادامه با اشاره به نقش مخرب توسعه بیرویه فعالیتهای صنعتی در طبیعت، گفت: از هنگام آغاز و رشد فعالیتهای صنعتی مساحت جنگلهای موجود در جهان از ۸ میلیارد هکتار به ۴ میلیارد هکتار کاهش یافته است.
رییس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری در پایان اظهار امیدواری کرد با ارتقای آموزش و فرهنگ سازی بتوان از تخریب عرصههای طبیعی و جنگلها جلوگیری کرد و شاهد این بود که تمامی شهروندان حافظان منابع طبیعی باشند.