خبرگزاری کار ایران

استاندار قزوین:

تعامل کارگر و کارفرما، موجب حل مشکلات می‌شود

تعامل کارگر و کارفرما، موجب حل مشکلات می‌شود
کد خبر : ۱۶۲۹۷۸

جایگزینی حس تعامل به جای تقابل نیز در حل مشکلات کارگری موثر است و حس تقابل بین کارگر و کارفرما بایستی برداشته شود ما به همه ی اینها به عنوان سرمایه های انسانی و ملی جامعه بایستی بنگریم.

استاندار قزوین گفت: در سال فرهنگ بایستی حرفه آموزی توسط افراد با تجربه به جوانان فرهنگ سازی شود.

به گزارش ایلنا؛ «مرتضی روزبه» روز گذشته به مناسبت هفته کارگر در دیدار با تشکل‌های کارگری و کارفرمایی استان در محل سالن جلسات استانداری قزوین افزود: دانشگاه‌های ما جوان فارغ التحصیل کارآفرین تربیت نمی‌کنند بلکه جوان فارغ التحصیل کارجو تربیت می‌کنند و در جامعهٔ ما شغل‌های زیادی هستند که می‌توانند به نسل‌های تازه نیز منتقل شوند و بایستی به سوی انتقال حرفه‌های مختلف به نسل جدید برویم و این امر بایستی در سال فرهنگ، فرهنگ سازی شود.

استاندار قزوین افزود: اگر جوانان به دنبال حرفه آموزی باشند و انتظار کار در شرکت هاو ادارات را نداشته باشندو خانواده‌ها نیز آن‌ها را برای امر تشویق کنند مشکلات اشتغال در صد بالایی حل خواهد شد.

وی افزود: جایگزینی حس تعامل به جای تقابل نیز در حل مشکلات کارگری موثر است و حس تقابل بین کارگر و کارفرما بایستی برداشته شود ما به همهٔ این‌ها به عنوان سرمایه‌های انسانی و ملی جامعه بایستی بنگریم.

استاندار قزوین در ادامه تصریح کرد: بدون هم افزایی و همراهی کارگرو کارفرما هیچ کاری در مرحله تولید انجام نمی‌شود و همه باید این را بدانند و بدون هم به جایی نمی‌رسند و مشکل حل نمی‌شود و ما باید این حسن متعالی را در استان خود نهادینه کنیم یعنی کارگر و کارفرما با تمام توان خود یکدیگر را درک کنند.

روزبه افزود: اگر تحول درک متقابل در کشور ایجاد شود بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.

وی افزود: واحدهایی که روابط دوستانه بین کارگر و کارفرما برقرار است بایستی تبدیل به یک مدل، نمونه برای الگوبرداری سایر واحدهای تولیدی استان شود تا در این خصوص با معرفی این واحد‌ها در هفته کارگر در جامعه فرهنگ سازی شود.

روزبه در ادامه وجود ارتباط دوستانه و علاقه در بین کارگر و کارفرما را در واحدای تولیدی و صنعتی باعثافزایش بهره وری اعلام کرد و افزود ما منکر وجود مشکلات در واحدهای تولیدی و صنعتی و به تبع آن مشکلات شخصی کارگران نیستم ولی بایستی راهکارهای تخصصی و کار‌شناسی را برای حل این مشکلات بشناسیم و اجرایی سازیم.

استاندار قزوین افزود: براساس شاخص‌های استاندارد بایستی واحدهای بحرانی تعریف شوند. هر واحدی را نمی‌توان بحرانی نامید باید در ادبیات خود به این امر توجه داشته باشیم تا از تبعات این امر نیز جلوگیری شود و براساس این امر آمار واقعی را در اختیار ما قرار دهند و کارگروهی نیز در این خصوص در استان تشکیل شده است.

وی بر تدوین کتابی درخصوص ویژگی‌های کارگروه کارفرمای موفق تالیف و در بین جامعهٔ کارگری و کارفرمایی توزیع شود و ما در حال حاضر در شرایط خاص اقتصادی به سر می‌بریم که بایستی از این مرحله با درایت بگذریم و فضای دوستانه و ارتباطات موثر باعثعبور مناسب از این مسیر خواهد شد.

مسعود بابایی، مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان در گزارشی از وضعیت اشتغال استان افزود: در سال ۹۲، به میزان ۱۵ هزار و ۷۱۵ شغل در استان ایجاد شده است و براساس سند توسعه اشتغال در سال ۹۳، سهم و تعهد استان ایجاد ۱۱ هزار و ۷۶۰ شغل می‌باشد.

در این جلسه، برخی از نمایندگان تشکل‌های کارگری استان به بیان مسایل، درخواست‌ها و مشکلات کارگری و کارفرمایی استان پرداختند.

تشکیل تشکل‌های کارگری، افزایش دستمزدکارگران، امنیت شغلی، درمان، همراهی بانک‌های عامل با کارفرمایان و کارگران، بهره‌مندی کارگران از سهام عدالت، تخصیص سهام صنعت از افزایش حامل‌های انرژی، اختصاص بودجه مجزا به تشکل‌های کارگری و… بخشی از درخواست‌های نمایندگان تشکل‌های کارگری استان بود.

استاندار قزوین بر خلاقیت، تفکر، خلق ایده‌های نو برای حل مشکلات جامعه کارگری تاکید کرد و افزود: در هفته کارگر به سراغ واحدهایی باید برویم که این موارد را در واحدهای خود اجرایی کرده‌اند.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز