خبرگزاری کار ایران

از ابتدای سال تا پایان آبان؛

تولید گوشت قرمز در واحدهای دامی قزوین 14 درصد افزایش یافت

تولید گوشت قرمز در واحدهای دامی قزوین 14 درصد افزایش یافت
کد خبر : ۱۵۶۳۴۲۷

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: میزان تولید در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گدشته با ۲۳ هزار و ۱۰۰ تن، حدود ۱۴.۴درصد رشد داشته است.

به گزارش ایلنا، حمیدرضا عزتی  با اشاره به تولید گوشت قرمز در واحدهای دامی استان گفت:  از ابتدای سال تا پایان آبان ماه، ۲۷ هزار تن گوشت قرمز در واحدهای دامی استان تولید شد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال بیش از ۳۸ هزار تن گوشت قرمز در واحدهای دامپروری این استان تولید شود.

 عزتی تاکید کرد: تامین مستمر نهاده‌های دامی و اتخاذ سیاست‌های حمایتی همچون تامین سرمایه در گردش ارزان قیمت می‌تواند به پایداری تولید و تحقق دستیابی به خودکفایی در این صنعت منجر شود.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز