در سال جاری صورت گرفت؛
تولید ۲۸ هزار تن گوشت قرمز در واحدهای دامپروری قزوین
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از تولید بیش از ۲۸ هزار تن گوشت قرمز در واحدهای دامپروری صنعتی و روستایی این استان در نه ماهه گذشته امسال خبر داد.
به گزارش ایلنا، محمد میربابایی با اعلام این خبر افزود: این میزان تولید گوشت نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۲۶ هزار تن بوده 7.7 درصد رشد داشته است.
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین خاطر نشان کرد: در آذر ماه سال جاری ۲ هزار و ۷۰۰ تن گوشت قرمز در استان تولید شده است.
میربابایی یادآور شد: این میزان گوشت از ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار واحد دامی تولید شده است و پیش بینی میشود تا پایان سال جاری حدود ۳۶ هزار تن گوشت قرمز در این واحدها تولید شود.
وی با بیان اینکه شهرستانهای بوئین زهرا و قزوین به ترتیب بیشترین میزان گوشت قرمز را تولید کردهاند، گفت: بوئین زهرا ۳۲ درصد، قزوین ۲۷ درصد و مابقی شهرستانها ۴۱ درصد از سهم تولید گوشت قرمز استان را به خود اختصاص دادهاند.