استاندار قزوین:
واحدهای تولید محصولات دامی نقش موثری در امنیت غذایی جامعه دارند
استاندار قزوین گفت: فعالیت واحدهای دامی نقش مهمی در تامین امنیت غذایی جامعه دارد و سیاست اصلی دولت تقویت تولید و پشتیبانی از بخش کشاورزی است.
به گزارش خبرنگار ایلنا از قزوین، هدایت اله جمالی پور در بازدید از مجتمع دامی و تولید گوشت زیاران در شهرستان آبیک، اظهار کرد: در همین راستا اولویت اساسی مدیران دستگاهها حمایت از تولیدکنندگان و فعالان این بخش و رفع موانع و مشکلات موجود در این حوزه است.
استاندار قزوین با بیان اینکه استان قزوین در تولید و تامین گوشت سفید و قرمز دارای نقش ملی است، تاکید کرد: با برنامه ریزی مناسب باید ظرفیت پرورش دام و تولید گوشت در مجتمع زیاران افزایش یابد و این واحد به جایگاه اصلی خود در تامین گوشت کشور بازگردد.
جمالی پور بیان کرد: فعالیت مجتمعهای دامی و کشتارگاهی باید به شکلی باشد که منافع دامداران خردتر نیز تامین شود تا به زنجیره تولید آسیب وارد نشود.
وی همچنین با اشاره به اظهارات مدیرعامل این مجتمع در خصوص قرارگیری آن در فهرست واحدهای آلاینده، گفت: قرارگیری واحدها در این فهرست مطابق با قانون و ضوابط است و عوارض و مالیاتهای اضافی که به این واحدها تعلق میگیرد، قانونی است.
نماینده عالی دولت در استان در ادامه بر حل مسایل و مشکلات مجتمع گوشت زیاران از سوی دستگاههای مربوطه تاکید کرد و در این خصوص قول پیگیری و مساعدت داد.
واحد گوشت زیاران که از قدیمی ترین مجتمعهای دامی و تولید گوشت کشور است در سال ۹۶ پس از ۱۰ سال تعطیلی احیا شد و هم اکنون چهار درصد گوشت استان قزوین را تولید میکند.
سالانه ۲۵ تا ۲۸ هزار تن گوشت قرمز و ۶۰ تا ۶۵ هزار تن گوشت سفید در استان قزوین تولید میشود.