معاون جهاد کشاورزی استان:
جوجه ریزی مرغداریهای قزوین ۲۴ درصد افزایش یافت
![جوجه ریزی مرغداریهای قزوین ۲۴ درصد افزایش یافت](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/k0Cv5v2rFdCx/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0preU1IxmiUX-7otfNPZWXfo,/%D8%AC%D9%88%D8%AC%D9%87-%D8%B1%DB%8C%D8%B2%DB%8C.jpg)
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: جوجه ریزی در واحدهای مرغداری استان قزوین در آذر ماه امسال ۲۴ درصد رشد داشته است.
به گزارشخبرنگار ایلنا از قزوین، علی شاپورزاده اظهار کرد: در یک ماه گذشته؛ ۲ میلیون و ۲۷۶ هزار قطعه جوجهریزی در ۱۰۱ واحد مرغداریهای استان انجام شده است.
به گفته معاون جهاد کشاورزی استان، در همین بازه زمانی در سال گذشته یک میلیون و ۸۲۷ هزار قطعه جوجه ریزی در ۹۳ واحد مرغداری انجام شد.
شاپورزاده پیشبینی کرد: بیش از ۴ هزار و ۳۰۰ تن گوشت مرغ مربوط به جوجه ریزی آذرماه از دهم دی ماه وارد بازار مصرف شود.
وی افزود: استان قزوین با دارا بودن ۴۲۶ واحد پرورش نیمچه گوشتی به ظرفیت ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه نقش مهمی در تامین گوشت سفید (مرغ) مورد نیاز استان و کشور را دارد.