خبرگزاری کار ایران

طراحی و ساخت ساپورت ویژه دمونتاژ و مونتاژ سیلندرهای هیدرولیک

طراحی و ساخت ساپورت ویژه دمونتاژ و مونتاژ سیلندرهای هیدرولیک
کد خبر : ۱۶۲۸۷۳۶

با تلاش متخصصان کارگاه مکانیک تعمیرگاه مرکزی، «ساپورت ویژه دمونتاژ و مونتاژ سیلندرهای هیدرولیک به‌صورت عمودی» طراحی و ساخته شد.

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی فولاد مبارکه، مهدی صبوری، رئیس کارگاه مکانیک تعمیرگاه مرکزی فولاد مبارکه، ضمن اعلام این خبر گفت: با انجام ارزیابی‌های ماهانه ایمنی و نیازسنجی واحد تعمیرات هیدرولیک و با در نظر گرفتن ظرفیت‌های تعمیرگاه مرکزی، با هدف افزایش ضریب کیفیت تعمیرات سیلندرهای هیدرولیک در پشتیبانی از خطوط تولید، پروژه طراحی و ساخت ساپورت ویژه جهت دمونتاژ و مونتاژ سیلندرهای هیدرولیکی در کارگاه جوشکاری تعمیرگاه مرکزی با موفقیت انجام شد.

طراحی و ساخت ساپورت ویژه دمونتاژ و مونتاژ سیلندرهای هیدرولیک

ارتقای ایمنی عملیات تعمیرات

پیام نصیری تفرشی، سرپرست کارگاه تعمیرات هیدرولیک و جوش تعمیرگاه مرکزی نیز با بیان اینکه با ساخت ساپورت مذکور دو هدف مهم در حوزه ایمنی و فنی دنبال شد، گفت: در زمینه رعایت موارد ایمنی و فنی موجود در قسمت هیدرولیک، از این پس، انجام عملیات در ارتفاع که پیش از این به‌صورت ناایمن انجام می‌شد، بر محور ساپورت طراحی و ساخته‌شده و بر روی زمین انجام می‌شود. این امر علاوه بر ایمنی شرایط، اشراف بر عملیات دمونتاژ و مونتاژ و بالطبع افزایش کیفیت و اطمینان از رعایت اصول طبق استانداردِ منتج به عملکرد مطلوب سیلندرها را در پی خواهد داشت.

وی ساخت این ساپورت از مراحل اولیه تا بهره‌برداری را حاصل تفکر، کار و مشورت گروهی دانست و از همه دست‌اندرکاران این پروژه قدردانی کرد.

انجام پروژه با کمترین هزینه

مسعود آزاد، کارشناس تعمیرات هیدرولیک و جوش تعمیرگاه مرکزی نیز در این باره گفت: کلیه مراحل طراحی، ارائه نقشه‌های ساخت، شبیه‌سازی اِلمان محدود و کلیه مراحل جوشکاری و ساخت در کارگاه هیدرولیک و جوش تعمیرگاه مرکزی با ضریب اطمینان مناسب و هزینه پایین انجام شد. ضمن اینکه کلیه مقاطع به‌کاررفته در استراکچر ساپورت از نوع تیرآهن H200 با استحکام بالا جهت قرارگیری سیلندرهای هیدرولیک با ابعاد و وزن متفاوت (قطر (100 تا 600 میلی‌متر، طول 500 تا2000 میلی‌متر و وزن تا 5000 کیلوگرم) است.

انجام پروژه در سریع‌ترین زمان ممکن

در همین زمینه، حسام محمدرضائی، شیفت فورمن کارگاه جوشکاری دستی تعمیرگاه مرکزی نیز در این باره گفت: تمامی امور مربوط به تأمین و برش متریال، مونتاژ و جوش استراکچر تجهیز در واحد جوش دستی در سریع‌ترین زمان ممکن صورت گرفت و در مجموع ساخت و مونتاژ ساپورت با صرف 60 نفر ساعت انجام شد.

مهدی صبوری، رئیس کارگاه مکانیک تعمیرگاه مرکزی فولاد مبارکه در خاتمه از حمایت‌های مدیریت تعمیرگاه مرکزی و زحمات کارکنان کارگاه هیدرولیک و جوش دستی تعمیرگاه مرکزی قدردانی کرد. 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز