هجدهمین رویداد رقابت های استارتاپی در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد
![هجدهمین رویداد رقابت های استارتاپی در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/yXqXbrcTixvg/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0pt95MiRAG0UV7otfNPZWXfo,/photo_2024-04-09_16-03-02.jpg)
رویداد رقابت های استارتاپی با حضور بنیان گذاران استارتاپ ها، دانشجویان و علاقه مندان به کسب و کار با هدف شناسایی شرکت های خلاق، روز دوشنبه بیستم فروردین ماه در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد. دبیر ستاد توسعه فناوریهای هوش مصنوعی و رباتیک، جمعی از اساتید دانشکده های برق، کامپیوتر و مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران، برخی از مدیران فعال پژوهشی دانشگاه، دکتر مهدی مقیمی مدیر دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری دانشگاه علم و صنعت و دکتر علیرضا رضایی مدیر فن بازار البرز و عضو هیات علمی دانشگاه تهران از جمله شرکت کنندگان و سخنرانان در این رویداد بودند.
دبیر ستاد توسعه فناوریهای هوش مصنوعی و رباتیک در رویداد رقابت های استارتاپی گفت: این ستاد آمادگی دارد تا از کسب و کارهای آنلاین دارای سطح بلوغ فناوری 3 یا بالاتر و مبتنی بر هوش مصنوعی، حمایت های قابل توجه ای را انجام دهد. ایشان افزودند: دانشگاه ها نقش مهمی در رشد و توسعه کسب و کارهای استارتاپی دارند و باید فضای کارآفرینی دانشگاهی توسعه یابد.
دکتر محمدرضا کنگاوری دانشیار و عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران گفت: شناسایی شرکت های خلاق نیازمند زیر ساخت های سخت افزاری است و ارزیابی های برخط نرم افزاری نیز لازمه یک بررسی هوشمند است. وی افزود: ظرفیت های نرم افزاری می توانند کمک کنند تا شرکت های خلاق با دقت بالاتری شناسایی شده و پیش شرط حمایت از کسب و کارهای استارتاپی خلاق، شناسایی اصولی آنها است.
گفتنی است این رویداد با حضور بیش از 300 نفر از علاقه مندان به کسب و کارهای استارتاپی، رونمایی از کتاب دانشنامه استارتاپی ایران و برگزاری افطاری استارتاپی به پایان رسید.