روابط عمومی وزارت بهداشت:
امیدواریم «علمدار» شروع مجدد اجراهای هنری باشد/ هنر بیشترین اقتصادی را دیده است
معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از تمرین موسیقی نمایش «علمدار» بازدید کردند.
به گزارش ایلنا، معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از تمرین موسیقی نمایش «علمدار» بازدید کردند.
کیانوش جهانپور در حاشیه این بازدید گفت: با توجه به علاقهای که شخصاً به موسیقی آیینی دارم، به نظرم کار ارزشمندی است و امیدوارم با توجه به اهداف خیرخواهانه اثر مورد استقبال عموم مردم قرار بگیرد. ما برای ترویج فرهنگ و اندیشه عاشورایی قطعاً نیازمند کارهای فرهنگی و هنری فاخر هستیم که در استاندارد حرفهای و تخصصی تهیه شده باشد. اینها نمونههایی است که در آینده میتواند تکثیر شود.
وی با اشاره به اینکه همهگیری کرونا تأثیر منفی خودش را در ابعاد مختلف زندگی بشر و در همه جای دنیا گذاشته است، عنوان کرد: در این میان حوزه فرهنگ و هنر از حوزههایی است که بیشترین آسیب را به لحاظ اقتصادی دید. البته این موضوع فقط مختص کشور ما نیست. تمام تلاش وزارت بهداشت و ستاد ملی مبارزه کرونا در ماههای اخیر این بوده که با رعایت پروتکلهای بهداشتی، بتوانیم به نوعی همزیستی مسالمتآمیز و کم خطری را در کنار کرونا داشته باشیم.
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت اظهار داشت: در موسیقی نمایش «علمدار» همه نکات بهداشتی یه دقت رعایت شده بود که اقدام بسیار مثبتی است و امیدوار هستم در حین اجرا هم این دقت نظر وجود داشته باشد و این فتح بابی برای شروع مجدد اجراهای هنری از جمله برنامههای موسیقی باشد.
جهانپور بیان کرد: البته به کسانی که بیماری زمینهای دارند به هیچ وجه توصیه نمیشود در برنامه های جمعی شرکت کنند اما به گروههای دیگر که برای آرامش و بهداشت روان خودشان فکر میکنند و نیاز به ارتباط مجدد با محافل فرهنگی هنری دارند؛ توصیه میکنیم که حتماً با رعایت اصول بهداشتی، شستوشوی مکرر دستها و رعایت فاصلهگذاری اجتماعی در این دست برنامهها حاضر شوند.
وی ادامه داد: برای گروههای فرهنگی هنری نیز توصیه میشود که امکان ارتباط آنلاین و مشاهده این اجراها را به صورت زنده برای مخاطبانی که مشکلاتی برای حضور در رویدادهای هنری دارند برقرار کنند تا آنها هم از این امکان استفاده کنند.
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت گفت: زندگی بشر و خصوصاً در دهههای اخیر با عوامل فشارزای روانی که در زندگی همه وجود دارد، فارغ از عنصر فرهنگ، ادبیات و هنر امکانپذیر نیست. ما باید به سمتی برویم که سبک زندگیمان به نوعی سبک مبتنی بر سلامت روان باشد. البته در این سلامت روان آنچه که اهمیت دارد، آموزش مهارتهای روان است. قطعاً یکی از مهارتهای بهداشت روان و یکی از مسیرهایی که افراد میتوانند آرامش روانی را تجربه کنند، پیوند و نزدیک شدن با عناصری مثل ادبیات، فرهنگ و هنر است.
جهانپور در پایان خاطرنشان کرد: یکی از شاخصهای توسعه هر کشور، میزان استفاده و ارتباطی است که افراد با آثار فرهنگی و هنری برقرار میکنند. ما هم اگر بخواهیم این مسیر را طی کنیم باید به نوعی مروج و توسعهدهنده ارتباطات و پیوندهای افراد با فرهنگ و هنر باشیم. زندگی دور از ادبیات، فرهنگ و هنر قطعاً مشکلتر و دشوارتر خواهد بود. ما برای کاهش رنج بشر، حتماً به عالم هنر و پیوند نزدیکتر افراد به آثار هنری نیازمند هستیم.