توضیح مدیر پایگاه میراث فرهنگی جندیشاپور:؛
تشکیل پرونده قضایی برای دیوار غیرمجاز جندی شاپور
مدیر پایگاه میراث فرهنگی جندیشاپور و ایوان کرخه گفت: درخصوص دیوار غیرمجاز ایجادشده در محوطه ثبت ملی جندیشاپور پرونده قضائی تشکیل شده و این دیوار برداشته خواهد شد.
به گزارش ایلنا، یعقوب زلقی (مدیر پایگاه میراث فرهنگی جندیشاپور و ایوان کرخه) با اشاره به تشکیل پرونده قضایی برای دیوار غیر مجاز جندی شاپور، اظهار داشت: در محدوده محوطه تاریخی جندیشاپور (گندیشاپور) یک فرد بدون کسب هرگونه مجوز اقدام به حصارکشی با دیوار پیشساخته دور زمین خود کرده است.
او با بیان اینکه محوطه مذکور دارای عرصه و حریم مصوب و هرگونه فعالیت عمرانی در این محدوده ممنوع است افزود: باتوجه به اینکه این فرد در خط حدفاصل عرصه و حریم به نصب دیوار پیشساخته اقدام کرده است، باعث مخدوش شدن سیمای منظر محوطه شده که از همینرو از راه مراجع قضائی نسبت به رفع مشکل و جمعآوری آن اقدام شده و در آینده مراحل اجرایی این موضوع اطلاعرسانیخواهد شد.
شهر باستانی جندی شاپور (گندیشاپور) با ۸۰۰ هکتار وسعت در ۱۲ کیلومتری شهر دزفول در مجاورت روستای اسلام آباد واقع است.آثار برجا مانده این شهر در ۲۴ شهریور سال ۱۳۱۰ به شماره ۴۶ در ردیف آثار ملی به ثبت رسید. نخستین دانشگاه جهان به دستور شاپور اول ساسانی حدود ۱۸۰۰ سال پیش در این شهر که اکنون بقایایی از آن بر جا مانده است تاسیس شد. گندی شاپور یکی از مهمترین شهرهای دوره ساسانی بود که توسط شاهپور یکم ایجاد شد. جندی شاپور از همان بدو تأسیس به تدریج به صورت یکی از مراکز علمی و پزشکی جهان آن روز درآمد و بنا بگفتهٔ تاریخنویسان شاپور دستور داده بود تعداد زیادی از کتابهای طب یونانی را به زبان پهلوی ترجمه و در آنجا نگهداری کنند، خسرو انوشیروان در این شهر بیمارستان بزرگی ساخت و بر توسعهٔ دانشکدهٔ پزشکی آن افزود.