«خاطرات هنرپیشه نقش دوم» و «ابلوموف» ۱۸۰ میلیون تومان فروختند/ آغاز «آمیز قلمدون» از روز پنجشنبه
پایان اجراهای عمومی «خاطرات هنرپیشه نقش دوم» و «ابلوموف» و همچنین آغاز نمایش «آمیز قلمدون» نوشته اکبر رادی و به کارگردانی هادی مرزبان از روز پنجشنبه ۲۴ خرداد دو خبر از تماشاخانه ایرانشهر است.
به گزارش ایلنا، نمایشهای «خاطرات هنرپیشه نقش دوم» به کارگردانی افشین زمانی با ۲ هزار و ۷۲ مخاطب و «ابلوموف» به کارگردانی سیاوش بهادریراد با ۴ هزار و۱۸۶ مخاطب در شامگاه دوشنبه ۲۱ خرداد به اجرای خود در سالن ناظرزاده کرمانی پایان دادند.
نمایشهای «خاطرات هنرپیشه نقش دوم» به کارگردانی افشین زمانی و «ابلوموف» به کارگردانی سیاوش بهادریراد که از روز دوشنبه ۲۴ اردیبهشت به ترتیب در ساعتهای ۱۹ و ۲۱اجرای عمومی خود را در سالن ناظرزاده کرمانی این مجموعه تئاتری آغاز کرده بودند، شامگاه دوشنبه ۲۱ خرداد به کار خود پایان دادند.
نمایش «خاطرات هنرپیشه نقش دوم» به کارگردانی افشین زمانی در ۲۳اجرای خود پذیرای۲ هزار و ۷۲ مخاطب بود. از این تعداد مخاطب، ۱۳۵۷ مخاطب با بلیتهای ۳۵ هزارتومانی، ۵۰۴ مخاطب با بلیتهای ۲۵ هزارتومانی به تماشای این نمایش نشستند. همچنین تعداد ۲۱۱ مخاطب شامل هنرمندان و اصحاب رسانه، با بلیت مهمان به تماشای این نمایش نشستند.
طبق این آمار، فروش نمایش «خاطرات هنرپیشه نقش دوم » طی ۲۳ اجرا مبلغ ۶۰ میلیون و ۹۵ هزار تومان بوده است.
نمایش «ابلوموف» به کارگردانی سیاوش بهادری راد نیز در ۲۴ اجرای خود پذیرای ۴هزار و ۱۸۶ مخاطب بود. از این تعداد مخاطب، ۱۰۷۵ مخاطب با بلیتهای ۴۰و۳۰ هزارتومانی، ۲۸۵۱ مخاطب با بلیت ۲۵ و ۲۰ هزارتومانی به تماشای این نمایش نشستند. همچنین تعداد ۲۶۰ مخاطب شامل مهمانهای گروه، هنرمندان و اصحاب رسانه به تماشای این نمایش نشستند.
طبق این آمار، فروش نمایش «ابلوموف» طی ۲۴ اجرا مبلغ ۱۱۹ میلیون و ۶۷ هزار تومان بوده است.
«آمیز قلمدون» در تماشاخانه ایرانشهر به صحنه میرود
نمایش «آمیز قلمدون» به کارگردانی هادی مرزبان با بازیایرج راد، فرزانه کابلی، نوشین تبریزی، آذر خوارزمی، سمیرا کریمی، حسن عسگری و رضا جلالوند از روز پنجشنبه ۲۴ خرداد ساعت ۲۱ در سالن ناظرزاده کرمانی اجراهای عمومی خود را آغاز میکنند.
نمایشنامه «آمیز قلمدون» یکی از مهمترین آثار اکبر رادی است که در سال ۱۳۷۱ نگارش شده و داستان آن روایتگر زندگی زن و مردی است که با آرزوهایی تباهشده، به سن پیری رسیدهاند. شکوهی یا همان آمیز قلمدون، سراسر عمر خود را وقف ادب و فرهنگ کرده و بر همین اساس درنهایت سادگی و بهدوراز زد و بندها، تملق، چاپلوسیهای رایج و مرسوم روزگار را به پاکی گذرانده و دل در گرو خط خوش و زلال هنر سپرده است.