خبرگزاری کار ایران

سیدحسن خمینی در حسینیه جماران:

جامعه چندصدایی باید مودب و بی‌کینه صحبت کند

جامعه چندصدایی باید مودب و بی‌کینه صحبت کند
کد خبر : ۲۸۰۷۷۸

حضرت امام(ره) یک هنرمند بزرگ بود؛ زیرا کاری که ایشان با انقلاب اسلامی انجام دادند؛ موجب شکل‌گیری بزرگترین هنر اجتماعی و وحدت بزرگ بود.

به گزارش خبرنگار ایلنا، یادگار بنیان‌گذار انقلاب اسلامی ظهر امروز(10 خرداد) در جمع گروه‌های مختلف هنرمندان با اشاره به تفاوت علم و هنر گفت: علم و هنر هر دو ارزشمند هستند اما علم روش تجزیه مسائل است و هنر روش ترکیب و به همین دلیل اثر هنری وقتی ارزشمند است که اجزا را کنار هم به خوبی می‌نشاند و وحدت ایجاد می‌کند.

سیدحسن خمینی افزود: این مسئله در تمام هنرها وجود دارد؛ مثلا در سینما یک فیلم آنجایی ارزش دارد که پلان‌های مختلف در کنار هم به خوبی قرار گرفته باشند و وحدت فیلم حفظ شود. در ادبیات نیز هنر در جایی که لغات به تنهایی معنا ندارند درکنار هم یک بیت شعر و یا جمله خوبی را ادا می‌کنند.

یادگار امام ادامه داد: لذا هنر در وحدت است و هنرمند کسی است که بتواند کثرت را به وحدت تبدیل کند و هر چه این امر بیشتر شود آن هنر متعالی‌تر است.

مدرس حوزه علمیه به تشابه تحولات اجتماعی و هنر اشاره کرد و گفت: انقلاب اسلامی هنر بزرگی است و حضرت امام(ره) نیز یک هنرمند بزرگ بود؛ زیرا کاری که ایشان با انقلاب اسلامی انجام دادند موجب شکل‌گیری بزرگترین هنر اجتماعی و وحدت بزرگ بود.

او افزود: امروز باید همه این وحدت را حفظ کنیم و اگر وحدت از بین برود آن تابلوی هنرمندانه از بین می‌رود.

سیدحسن خمینی خاطرنشان کرد: هنر حضرت امام(ره) این بود که جامعه چند صدایی را وحدت داد و البته تاکید داشت که باید مجموع جامعه یک جامعه با یکدیگر مهربان باشند و بی‌کینه و مودب حرف خود را بزنند.

یادگار بنیان‌گذار انقلاب اسلامی افزود: امروز نیز باید همان راه را ادامه بدهیم، زیرا جامعه ایرانی یک جامعه همیشه مودب بوده و هرچند شاید این ادب جایی به تملق و چاپلوسی رسیده است اما بهتر از بی‌ادبی است.

وی گفت: باید امروز افراد با حفظ ادب حرف خود را بزنند و نباید یک سکوت قبرستانی در جامعه حاکم شود.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز