خبرگزاری کار ایران

زمان برگزاری دومین نمایشگاه صنعت موسیقی اعلام شد

زمان برگزاری دومین نمایشگاه صنعت موسیقی اعلام شد
کد خبر : ۱۵۲۲۵۲۵

توضیحاتی درباره روند آزادسازی واردات ساز

ستاد برگزاری دومین نمایشگاه صنعت موسیقی ضمن اعلام تاریخ قطعی برگزاری این رویداد از رایزنی مدیران این پروژه برای تسهیل در امور آزادسازی واردات ساز به کشور با موافقت مقامات دولتی خبر داد.

به گزارش ایلنا، دومین نمایشگاه صنعت موسیقی طی روزهای ۱۰ تا ۱۳ مهر ۱۴۰۳ در حالی به میزبانی مجموعه نمایشگاهی برج میلاد تهران برگزار می‌شود که بر اساس اعلام ستاد برگزاری نمایشگاه، در این دوره با توجه به استقبال از دوره نخست، تمهیداتی ویژه برای فعالان این حوزه در نظر گرفته شده است. 

در این بین پیرو اظهار نظر و گلایه‌های برخی واردکنندگان ادوات موسیقی، موضوع ممنوعیت واردات سازها و ادوات موسیقی، از سوی دبیرخانه نمایشگاه صنعت موسیقی مورد پیگیری قرار گرفت و جلسات متعددی در این حوزه با مقامات و مدیران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاونت هنری ارشاد، اتحادیه فروشندگان لوازم صوتی، تصویری و آلات موسیقی برگزار شد. 

بر اساس اعلام ستاد برگزاری، نامه‌ای نیز با امضای سیدمحمد هاشمی جانشین وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی آماده و به وزارت صمت ارسال شد. 

در همین چارچوب خرداد ۱۴۰۳، در پی نامه‌ای از سوی رئیس سازمان توسعه تجارت به وزارتخانه‌های صمت، جهاد کشاورزی و بهداشت، ممنوعیت واردات برخی از اقلام گروه ۴ از جمله برخی آلات موسیقی لغو شد؛ بنابراین واردات ساز دیگر ممنوع نیست و واردکنندگان می‌توانند به صورت قانونی انواع ساز و ادوات موسیقی را به کشور وارد کنند. 

در راستای سیاست‌های توسعه تجارت، حمایت از مصرف‌کنندگان و رونق اقتصادی و در پی نامه‌ای از سوی مهدی ضیغمی رئیس سازمان توسعه تجارت به وزارتخانه‌های صمت، جهاد کشاورزی و بهداشت، ممنوعیت واردات برخی از اقلام گروه ۴ لغو شد. 

در بخشی از این نامه آمده است: 

«با عنایت به اینکه بند سوم مصوبه هفتادمین جلسه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران سه قوه مورخ ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ تا پایان سال ۱۴۰۲ معتبر بوده، وزارت متبوع درخواست حذف برخی کالاها از لیست کالاهای ممنوعه را جهت تصویب به شورای مذکور ارسال نموده است. از این رو ممنوعیت ثبت سفارش و واردات کالاهای پیوست که در پیشنهاد ارائه شده وزارت متبوع به عنوان کالای ممنوعه اعلام نگردیده‌اند لغو می‌گردد. 

از سال ۱۳۹۶ با خروج آمریکا از برجام، کاهش فروش نفت و در نتیجه کاهش منابع ارزی، دولت مجبور به مدیریت منابع شد. در این راستا واردات بسیاری از کالاهای لوکس ممنوع شد. همچنین در سال ۱۳۹۸ با هدف حمایت از تولید داخل، قانون ممنوعیت ورود کالا به کشور با امکان تولید داخل به تصویب رسید. 

در پی این اقدام طیف وسیعی از کالاها ممنوعیت واردات آن‌ها لغو شده است. برخی از این کالاها عبارتند از: 

- پیانو

- آلات موسیقی بادی، برنجی

- آلات موسیقی ضربی (مثلاً، طبل و دهل، کسیلوفون، سنج، قاشقک، ماراکاس) و…» 

بر اساس اعلام ستاد برگزاری دومین نمایشگاه صنعت موسیقی ساعات بازدید از این نمایشگاه از ۱۰صبح تا ۱۸ معین شده است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز