خبرگزاری کار ایران

بسترسازی و تسهیل ارتباط دانشجویان هنر با بنیاد رودکی

بسترسازی و تسهیل ارتباط دانشجویان هنر با بنیاد رودکی
کد خبر : ۱۳۷۲۸۳۱

آیین عقد تفاهم نامه همکاری بنیاد رودکی با دانشکده هنر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی در تالار وحدت برگزار شد.

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل بنیاد رودکی، این تفاهم‌نامه با هدف تعامل و همکاری طرفین در انجام پژوهش‌های بنیادین، راهبردی و کاربردی هنر و همچنین راه‌اندازی زیست بوم نوآوری و فناوری‌های نرم هنری و صنایع خلاق به امضای مدیر عامل بنیاد رودکی و رییس دانشکده هنر قرار  رسید. 

اجرای طرح اشتراک تجربه دانشگاهی هنر در بنیاد رودکی با بهره‌مندی از ظرفیت‌های موجود از دیگر مفاد این تفاهم نامه است. 

مهدی سالم (مدیرعامل بنیاد رودکی) در این آیین با اشاره به موضوع آرشیو ملی هنر گفت: در اساس‌نامه بنیاد رودکی تکلیف مهمی در حوزه آرشیو هنر داریم. مسئله‌ای که طی این سال‌ها بخشی از اقدامات آن انجام شده و بعد از این نیز ادامه دارد. یکی از مولفه‌های مهم در این زمینه اصالت‌سنجی هنری است که این تفاهم‌نامه می‌تواند در این راستا راهگشا باشد. 

وی افزود: در حال حاضر نیز موضوع مستندسازی و تولید کتابچه‌های مکتوب اجراهای ارکسترهای بنیاد را در دستور کار داریم که به مرور به گنجینه آرشیو ما افزوده می‌شود. 

وی ادامه داد:   یکی از مزیت‌های جدی این تفاهم نامه در کمک به ورود ۳۰ هزار دانشجوی هنر به بدنه اصلی فرهنگ و هنر است. 

مدیرعامل بنیاد رودکی یادآور شد: این تفاهم‌نامه بسترسازی و کمک می‌کند تا دانشجویان ضمن تحصیل بتوانند ارتباط‌های خوبی با بنیاد داشته باشند. 

در ادامه میرعلیرضا دریابکی عضو هیأت علمی و مسئول راه‌اندازی دانشکده هنرهای اجرایی معاصرِ دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی تصریح کرد: یکی از موارد مهم این تفاهم‌نامه طراحی و آفرینش یک زیست بوم فرهنگ و هنر است و با توجه به ظرفیت‌های تولیدی دانشگاهی در حوزه هنر تصمیم بر همکاری و تعامل با بنیاد فرهنگی رودکی گرفته شد. یکی از محورهای کلیدی همکاری، مشارکت بر تولید و اجرای نمایش‌های ایرانی، صحنه‌ای و محیطی است. همچنین برگزاری جشنواره‌های مختلف دانش بنیان هنری تخصصی نیز یکی از اتفاقات مهم بعد از این تفاهم‌نامه به شمار می‌رود. 

وی همچنین یادآور شد که بنیاد رودکی به واسطه زیرساخت‌هایش می‌تواند دبیرخانه‌ای در حوزه اصالت‌سنجی هنری تشکیل دهد. 

محمدرضا شریف‌زاده (عضو هیأت علمی و رئیس دانشکده هنر دانشگاه آزاد اسلامی تهران) مرکز نیز بر اهمیت عقد این تفاهم و خصوصا ضرورت موضوع اصالت‌سنجی هنری تاکید کرد. 

وی ابراز امیدواری کرد که این تفاهم‌نامه بتواند گام موثری در حضور دانشجویان در فعالیت‌های فرهنگی و هنری بردارد. 

لازم به ذکر است همکاری در راه‌اندازی طرح آمایش سرزمین هنرهای اسلامی-ایرانی، همکاری در تولید آثار فاخر هنری و فرآیند خلق اثر هنری با عنوان هنر متعهد، برگزاری جشنواره‌های مختلف هنری پژوهشی و دانش بنیان تخصصی، راه‌اندازی مرکز مطالعات تخصصی هنر همراه با چاپ و نشر انواع کتاب و نشریات تخصصی دانشگاهی حوزه مطالعات هنرهای اجرایی معاصر، راه‌اندازی دبیرخانه مرکزی دائمی تئاتر «کوچ رو» برای تولید نمایش‌های موضوعی در راستای توسعه هنرهای معاصر و هنرهای اجرایی، ترویج رویدادهای آیینی سنتی اسلامی ایرانی و راه‌اندازی دبیرخانه اصالت‌سنجی آثار هنری و فنون هنری از جمله محورهای  این تفاهنامه به شمار می‌رود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز