خبرگزاری کار ایران

تهیه‌کننده سریال «داستان یک شهر ۳»:

ظرفیت‌ بالای حوادث شهری برای ساخت سریال/ تصمیم‌گیری برای تولید سری چهارم

ظرفیت‌ بالای حوادث شهری برای ساخت سریال/ تصمیم‌گیری برای تولید سری چهارم
کد خبر : ۱۲۵۶۵۱۹

فرشید محمودی می‌گوید: سریال «داستان یک شهر ۳» به پیشنهاد شبکه پنج بر اساس ماجراهایی که در این سال‌ها برای رسانه تلویزیون و برنامه «در شهر» رخ داده توسط پیمان عباسی نوشته شد.

فرشید محمودی، تهیه‌کننده سریال «داستان یک شهر ۳» که این روزها از شبکه پنج سیما در حال پخش است، در گفتگو با خبرنگار ایلنا، اظهار داشت: معمولاً سریال‌هایی که جذب مخاطب داشته‌اند و به نوعی یک حس نوستالژیک نسبت به آن‌ها وجود دارد در همه جای دنیا ساختشان ادامه دارد. این روند ادامه تولید می‌تواند به صورت مستمر باشد و در فاصله کوتاهی شاهد ساخت فصل‌های بعدی یک سریال باشیم یا ممکن است چندین سال از ساخت یک فصل بگذرد و تولیدکنندگان آن به سراغ فصل بعدی بروند.

محمودی خاطرنشان کرد: سریال «داستان یک شهر ۳» با توجه به اینکه ۲۰ سال از ساخت آخرین فصل آن گذشته می‌تواند از جمله آثار خاطرانگیز مخاطبان باشد. در آن زمان این سریال یکی از آثار پرمخاطب سیما بود و طبیعی است که تلویزیون تمایل به ساخت فصل جدیدی از آن داشته باشد.

وی افزود: ساخت این سریال در فصل سوم پیشنهاد شبکه بود چراکه فصل‌های قبلی مورد توجه مخاطب قرار گرفته بود و از طرفی سوژه‌های بسیاری وجود داشت که می‌توانست محتوای این فصل از سریال را تشکیل دهد. سریال «داستان یک شهر ۳» به پیشنهاد شبکه پنج بر اساس ماجراهایی که در این سال‌ها برای رسانه تلویزیون و برنامه «در شهر» رخ داده توسط پیمان عباسی نوشته شد.

این تهیه‌کننده درباره واقعی بودن ایده‌ها و قصه‌های روایت شده در سریال «داستان یک شهر ۳» گفت: من تهیه‌کننده برنامه «در شهر» هم هستم و باید بگویم بدون اغراق ۷۵ تا ۸۰ درصد قصه‌هایی که توسط آقای کیوانی‌نژاد و پیمان عباسی به رشته تحریر در آمده‌اند ما به ازای واقعی دارند و بر اساس اتفاقات واقعی هستند. پیمان عباسی در دفتر تولید برنامه «در شهر» حضور داشت، سوژه‌های قدیمی را مورد مطالعه قرار داد و از طرفی همراه با تیم تولید برنامه با سوژه‌های جدید همراه بود. مسائلی چون کوه‌خواری دربند، ریزش آوار، حادثه سینا اطهر و… که مشخصاً قصه‌هایی واقعی هستند در این سریال مورد توجه بوده‌اند اما نمی‌توان منکر شد که تا حدی هم قصه‌پردازی وجود دارد و نمی‌توان همه آنچه که مشاهده می‌شود را بر اساس واقعیت دانست. برنامه «در شهر» حدود ۷۰ تا ۸۰ گزارش در ماه ارائه می‌دهد و در بین این حجم از گزارش چندین موضوع حادثه‌ای وجود دارد و طبیعی است که در طول این سال‌ها بتوان چندین ماجرای جذاب و دراماتیک از میان آن‌ها پیدا کرد. پیمان عباسی در مرحله پژوهش و بعد نگارش به این نکته تأکید داشت که تا امروز هیچ‌گاه با این حجم از سوژه مواجه نشده و آنقدر ماجرا وجود دارد که می‌توان حتی چندین سریال درباره این وقایع ساخت.

محمودی درباره نحوه انتخاب سوژه‌ها گفت: شبکه دست ما را برای انتخاب کاملاً باز گذاشته بود و ما به اندازه ۵۰ قسمت سوژه کشف کردیم و در مرحله بعد با انتخاب سوژه‌های منتخب به ۳۰ موضوع در نهایت قصه‌ها را در ۲۵ قسمت روایت کردیم.

وی افزود: برنامه «در شهر» سال‌هاست که در تلویزیون پخش می‌شود و به یک برنامه شناخته‌شده تبدیل شده است. «در شهر» امروز به عنوان یک نماد برای برنامه‌های چالشی حادثه‌ای تبدیل شده و حتی بیش از ۲۰ سال پیش که ساخت فصل اول این سریال آغاز شد، سوژه‌ها بر اساس موضوعات و مسئله‌هایی بود که مردم با این برنامه تماس می‌گرفتند و مطرح می‌کردند و ما هم سعی کردیم در فصل جدید این مجموعه تلویزیونی همان ساختار را دنبال کنیم.

این تهیه‌کننده درباره ساخت فصل‌های قبلی سریال توسط اصغر فرهادی و تأثیر آن بر فصل جدید «داستان یک شهر» گفت: به رسم ادب لازم بود برای ساخت سریالی که اصغر فرهادی پیش‌تر کارگردان آن بوده از ایشان اجازه بگیریم. ما متنی آماده کردیم و از طریق یکی از همکاران این کارگردان، متن را به او رساندیم و در نهایت از طرف ایشان گفتند که اصغر فرهادی برای موفقیت فصل جدید «داستان یک شهر» آرزوی موفقیت کرده است. به هر شکل ساخت سریالی که با نام کارگردانی چون اصغر فرهادی گره خورده چالش بزرگی برای گروه تولید بود و همه سعی داشتیم کیفیت اثر در حدی باشد که در قیاس با فصل‌های قبل دچار افت نشده باشد. این از اصلی‌ترین دغدغه‌های ما بود و خوشبختانه تا امروز بازخوردهای خوبی از سوی شبکه پنج به ما گزارش شده و به نظر می‌رسد مخاطبان از این سریال رضایت دارند؛ ضمن اینکه تا امروز سریال «داستان یک شهر ۳» جزو پرمخاطب‌ترین سریال‌های جدید صداوسیما به حساب می‌آید.

محمودی درباره نقش محدودیت‌های تلویزیون در قصه‌پردازی سریال «داستان یک شهر ۳» اظهار داشت: بدون اغراق باید بگویم که تا امروز هیچ برخوردی با محدودیت‌ها نداشتیم و شبکه پنج بیشترین همکاری را با ما داشت. تا امروز حتی به اندازه ۱۰ نکته منفی هم از سوی شبکه گرفته نشده و معدود تذکرات مربوط به طولانی بودن تایم برخی سکانس‌ها و… بوده است. حتی در هنگام تولید برخی مواقع بازیگران تأکید داشتند که ممکن است برخی دیالوگ‌ها در پخش با مشکل مواجه شود اما خوشبختانه این اتفاق رخ نداد و پیمان عباسی (نویسنده سریال) هم پس از پخش به این نکته اشاره کرد که تصور می‌کرد برخی سکانس‌ها با ممیزی مواجه شود اما خوشبختانه این اتفاق رخ نداده است.

وی درباره انتخاب بازیگران سریال گفت: با توجه به اینکه سریال «داستان یک شهر ۳» یک اثر اپیزودیک است، بالای ۲۵۰ بازیگر داشتیم و انتخاب بازیگر بسیار زمانبر بود و در انتخاب نقش‌های اصلی هم با بازیگران بسیاری وارد بحث و مذاکره شدیم و می‌توان گفت برای هر نقش با بیش از ۵ یا ۶ بازیگر صحبت کردیم و این بخش از کار بسیار زمانبر و سخت بود که البته خوشبختانه به ترکیب مناسبی رسیدیم و می‌بینیم که بسیاری از بازیگران حاضر در این سریال از بازیگران موفق در سینما و تلویزیون هستند.

محمودی در پایان درباره ساخت فصل چهارم این مجموعه تلویزیونی گفت: سال گذشته درباره فصل چهارم این سریال صحبت‌هایی شد اما من بیش از هر چیز بر این عقیده‌ام که باید پخش این فصل از سریال به پایان برسد و بعد به جمع‌بندی کامل از کلیت اثر برسیم و برای ساخت آن در فصل‌های بعدی تصمیم‌گیری کنیم.

گفتنی است؛ سریال «داستان یک شهر 3» به کارگردانی محمدرضا آهنج و نویسندگی پیمان عباسی ساخته شده است که دانیال عبادی، هلیا امامی، امین ایمانی، علی دهکردی، یوسف مرادیان، ایرج نوذری، سروش جمشیدی، عزت الله رمضانی فر، بهزاد خداویسی، امیر دژاکام، نسرین بابایی، مریم کاظمی، ایوب آقاخانی، رضا توکلی، فرشید زارعی فر، پورانداخت مهیمن، علی آهنج، فرزام ناظری، ریحانه رضی، علیرضا مهران، ساناز سماواتی، عاطفه جلالی، شقایق زمانی، رضا دودانگه، حسین عباسی، مهتاب شکریان، بهار نوحیان، علی عطایی، ایران مسعودی، حسین کریمی، پارمیس عباسی، نیوشا مدبر، دانیال ابراهیمی، شقایق بابایی و... از بازیگران این سریال هستند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز