خبرگزاری کار ایران

کتاب «برسد به دست رهبرم» رونمایی شد

 کتاب «برسد به دست رهبرم» رونمایی شد
کد خبر : ۱۱۹۶۱۱۲

رییس سازمان فرهنگی هنری در آیین رونمایی از کتاب «نامه‌ای به رهبرم» گفت: امام روی افراد خوبی سرمایه‌گذاری کرد و مقام معظم رهبری این سرمایه‌گذاری را تکرار کرد چون نتیجه داده است. انقلاب به عنوان امانت باید به نسل جدید سپرده شود.

به گزارش ایلنا، آیین رونمایی از کتاب «برسد به دست رهبرم» شامل مجموعه نامه‌های جوانان و نوجوانان به رهبر انقلاب، از سوی فرهنگ‌سرای رازی با مشارکت انتشارات روایت فتح، با حضور حجت‌الاسلام میثم امرودی رییس و جمعی از معاونان و مدیران سازمان فرهنگی هنری در فرهنگ‌سرای اندیشه برگزار شد. 

حجت الاسلام میثم امرودی ضمن تبریک ولادت امام جواد (ع) و تشکر از همه کسانی که در برپایی این مراسم نقش داشته‌اند گفت: امام خمینی در دهه فجر سال ۱۳۵۷ تجربه موفقی داشتند و این تجربه ماحصل رابطه زیبایی بود که بین امام و امت شکل گرفته بود. این رابطه مثل یک رابطه عاشق و معشوقی، مرید و مرادی بود. وقتی مردم به خیابان‌ها ریختند و انقلاب شد، اکثر این افراد جوان‌ها بودند. 

وی افزود: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران جنگ شروع شد. امام در اینجا کمک می‌خواهد و باز جوان‌ها و نوجوان‌ها به میدان می‌آیند. امام خوب می‌دانست روی چه کسانی حساب باز کند. ما ۳۵ هزار شهید دانش‌آموز داریم. شما به خوبی امتحانتان را برای دین، کشور، اسلام و… پس داده‌اید. 

امرودی بیان کرد: حالا چهل سال از انقلاب گذشته است و قرار است گام دوم شروع شود. این امانت باید به کی سپرده شود؟ به نسل پنجم. به دهه ۸۰ و ۹۰. این‌ها خوب می‌توانند امتحان پس بدهند. امام روی افراد خوبی سرمایه‌گذاری کرد و مقام معظم رهبری این سرمایه‌گذاری را تکرار کرد چون نتیجه داده است. 

وی افزود: مقام معظم رهبری اولین توصیه‌ای که دارد این است که حواستان به خودتان باشد. یعنی به فکر خودسازی باشید. اگر ایمان، قدرت، ثروت و… می‌خواهید، همه در جوانی است. هرکاری می‌خواهید انجام دهید، هر هدفی برای آینده دارید در دست امروز و جوانی شماست. جوانی سرمایه بزرگی است. دومین نکته جامعه‌پردازی است. رهبری می‌فرمایند: جوان‌ها به سنتان نگاه نکنید. در اسلام به من چه، به تو چه ندارد. این کشور مال شماست، آینده شماست. نه تنها آینده که امروز این کشور هم دست شماست. 

حجت‌الاسلام امرودی در پایان گفت: اول از همه از خانواده‌ها تشکر می‌کنم بابت اینکه فرزندان خود را در مسیر خوبی گذاشته‌اند و ثانیا از خود شما دانش‌آموزان که قلم به دست گرفته‌اید تشکر می‌کنم و بدانیدکه بزرگ بودن، بزرگ شدن و آینده داشتن از همینجا شروع می‌شود. این مسیری که انتخاب کردید مسیر درستی است. 

در ادامه مراسم سیدعلیرضا فاطمیان‌پور (معاون فرهنگی( ضمن خیر مقدم و تشکر از همکاران برای برگزاری این برنامه گفت: بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی در ۲۲ بهمن سال ۱۳۹۷ نگاشته شده است و سه سال از آن می‌گذرد. من به فهم خود به ۱۰ نکته از این بیانیه اشاره می‌کنم. این بیانیه هدف جدی دارد. گام دوم انقلاب اسلامی در جهت خودسازی، جامعه‌پردازی و تمدن‌سازی است. نکته دوم این بیانیه خطاب به مردم شریف ایران است. انقلاب اسلامی آغازگر عصر جدیدی است و ماندگار است. . چرا؟ چون شعارهای انقلاب اسلامی فطری است به همین خاطر ماندگار است. 

وی در ادامه افزود: نکته بعدی این است که الان کجا هستیم و چه باید باشیم طبیعی و بدیهی است. الان در نقطه‌ای که ایستادیم فاصله ما و آینده نزدیک است و حرفه‌هایی که می‌زنیم شدنی است. خطاب اصلی حضرت آقا به جوانان و نسل نو است. جوان‌ها بدانند که نادانسته‌ها را جز با تجربه خود یا با گوش سپردن به تجربه دیگران نمی‌توان دریافت کرد. بدانید که دشمنان تحریف، دروغ و قلب واقیت می‌کنند. بحث ما بحث ایران و آمریکا نیست بلکه بحث استکبار ستیزی است. نکته مهم دیگر این است که بدانید با مدیریت جهادی و اعتقاد به اصل «ما می‌توانیم»، علت اصلی عزت ایران و آینده انقلاب اسلامی است. 

فاطمیان‌پور بیان کرد: حضرت آقا از برکات انقلاب اسلامی به چند مورد اشاره می‌کنند. تا الان دستاوردهایی داشته‌اید در امنیت، در پیشرفت علم و فناوری، در مشارکت مردم در سیاست و خدمت رسانی. ارتقاع بینش سیاسی مردم و حرکت به سمت عدالت. ارتقای چشم‌گیر معنویت و اخلاق در جامعه و ایستادگی در مقابل مستکبران. 

وی افزود: امام بعد از اشاره به این نکات می‌فرمایند: این ایران تا به امروز و با این تقاسیر نیاز به یک گام خیلی بلندتری دارد. سه عنصر اصلی برای این گام بلند وجود دارد. ۱ جوانان. ۲- نیروی انسانی مستعد و ۳- استفاده از منابع مادی کشور. بدانید پیشران اصلی و در حقیقت نخ تسبیح در همه این گام دوم انقلاب اسلامی، امید به آینده ایران و انقلاب اسلامی است. این نکاتی از بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی بود که شاید بتوان به عنوان یک دستورالعمل از آن استفاده کرد. 

فاطمیان‌پور در ادامه با تشریح مختصری از برنامه‌های سازمان فرهنگی هنری گفت: رویکر اصلی ما نوجوانان هستند. همچنین جهاد تبیین از کارهای ویژه سازمان فرهنگی هنری است تا تبیین کند چه بوده‌ایم؟ به دنبال چه هستیم و حالا باید چه کار کنیم؟ برنامه‌های سازمان در سه حوزه حقیقی، مجازی و جهادی تعریف می‌شود. 

وی در پایان افزود: امیدواریم برای سال آینده با کمک همه دوستان و با ارتقاع نوع طراحی برنامه در راستای بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، بتوانیم در این حوزه به اندازه خودمان موثر باشیم. از همه کسانی که در این برنامه مشارکت کردند تشکر می‌کنم و امیدوارم ثمره آن این شود که در آینده برنامه‌هایی از این دست خصوصا با رویکرد توجه نوجوانان به گام دوم انقلاب اسلامی طراحی و اجرا شود. 

حجت‌الاسلام سعید صلح میرزایی مسئول دفتر حفظ و نشر آثار آیت‌الله خامنه‌ای در قم ضمن تبریک ولادت امام جواد (ع) گفت: خیلی تشکر می‌کنم از این اقدام بسیار خوبی که دوستان ما در سازمان فرهنگی هنری، انجام داده‌اند. وقتی برای نوجوان و جوان ما یک رابطه قلبی با رهبرش ایجاد می‌شود، حرکت او در مسیر حرکتی است که نوجوان‌های گذشته ما رفتند و برخی به شهادت رسیدند و برخی آزاده و جانباز شدند. 

وی افزود: چه خوب است که نوجوانان ما که مصداق پاکی، طراوت و صفای فطری هستند، دست به قلم شدند و احساسات پاک خود را به کاغذ منتقل کردند. در این فضای سختی که فاصله رسیدن یک فرد به فضای نامناسب اخلاقی کمتر از ۱۰ ثانیه است. یک موقعی رسیدن به این محتواها زحمت داشت. در این فضا ما یک سری دختران و پسران پاک طینت و طاهر داریم. رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی خطاب به جوانان فرمودند: باید شانه‌هایتان را آماده کنید زیرا از اینجا به بعد بار انقلاب را شما باید به دوش بکشید و به آینده منتقل کنید. به برکت امام و انقلاب جوانان اوج گرفتند و امروز هم فضا همچنان به همان شکل است. به همان میزانی که فاصله دشمن با اتاق‌های شخصی ما کم شده است، به همان میزان هم هرکدام از ما صاحب تریبون شده‌ایم و جوان‌ها هر کدام در حال تولید محتوا هستند. چه بهتر جوان‌ها در این فضا برای جهاد تبیین استفاده کنند. سازمان فرهنگی هنری که همیشه در این زمینه‌ها پیش قدم بوده است می‌تواند این فضا را برای نوجوانان و جوانان فراهم کند و یک قرارگاه نوجوانان برای جهاد تببین پایه‌گذاری شود و با سازماندهی این عزیزان می‌توان از فرهنگ و انقلاب اسلامی ایران دفاع کرد. 

در پایان مراسم سارا عرفانی از اعضای داوران پویش «نامه‌ای به رهبرم» بیانیه هیئت داوران را قرائت کرد و از ۶ نفر برگزیده؛ ریحانه عابدی، زهرا گرجی، آیلار رفیعی، صوفیا کریمی، قاسم حسینی و رامتین پسرلکو به عنوان نفرات اول تا ششم تقدیر شد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز