با حضور معاون صدا و معاون اجتماعی نیروی انتظامی:
از تولیدات جدید پلیسی ایران صدا رونمایی شد
آیین رونمایی از کتابهای گویای ایران صدا با نام «من سرهنگ هستم»، «مهران میخندد»، «حیات جاوید» و «ترفند» با حضور علی بخشی زاده معاون صدای رسانه ملی، سردار حاجیان معاون اجتماعی نیروی انتظامی، سرهنگ جویا مدیر کل امورهنری ناجا و شاملو مدیر ایران صدا و همچنین جمعی از هنرمندان در ساختمان شهدای رادیو برگزار شد.
به گزارش ایلنا، علی بخشی زاده معاون صدا در این مراسم طی سخنانی گفت: حق نیست فقط در هفتهای که به نام نیروی انتظامی است از کسانی یاد کنیم که امنیت همه ما در دستان آنان است.
وی از همه کسانی که در این مراسم حضور داشتند، خواست تا به احترام زحمات پرسنل خدوم نیروی انتظامی یک دقیقه ایستاده، کف بزنند.
بخشی زاده خطاب به سردار مهدی حاجیان، معاون اجتماعی نیروی انتظامی گفت: شما با علم، دید و افتخار این لباس را بر تن کردید. من چه میتوانم بگویم که حق مطلب را اداء کرده باشم و خدا گواه است که در مقابل شهدای زنده، زانوهایم میلرزد. من به وجود ارتش مقتدر، سپاه سرافراز، نیروی انتظامی و کسانی که مایه آرامش و امنیت هستند، افتخار میکنم. چون در سایه این امنیت است که دانشمندان هستهای ما فعالیت میکنند، نویسندهها و اندیشمندانمان تلاش میکنند و تلاش مردم در زیر سایه و چتر امنیتی است که نیروی انتظامی به وجود آورده است.
پرسنل خدوم یکی از مولفههای اصلی موفقیتهای نیروی انتظامی است
علی بخشی زاده در بخشی دیگر از سخنانش با اشاره به فعالیتهای نیروی انتظامی گفت: وجود نیرو و پرسنل خدوم، تلاشگر و جان بر کف و مومن یکی از مولفههای اصلی موفقیتهای نیروی انتظامی است.
معاون صدا تصریح کرد: اینجا آمریکا نیست که با آوردن جنازهای در کشور وضع روحی مردم خراب شود، وقتی در کشورمان ۳۰۰ شهید با افتخار تشییع میشود، می دانیم که این عزیزان، مدالهای افتخار مملکتمان هستند. هر شهید غیرت را در آحاد جامعه، بیشتر میکند. وی همچنین گفت رسانه ونیروی انتظامی دو بال امنیت روانی جامعه هستند که باعث افزایش امنیت روانی جامعه میشوند.
بخشی زاده اولین مولفه نیروی انتظامی را نیروی انسانی خدوم و جان برکف بیان کرد. دومین مولفه اقتدار نیروی انتظامی را، نظام مدیریتی و منسجم و هماهنگ این نیرو ذکر کرد و گفت: در نیروی انتظامی، صداهای مختلف شنیده نمیشود و از نیروی انتظامی فقط یک صدا شنیده میشود.
سومین مولفه را معاون صدا، آموزش بهنگام و مستمر نیروها و چهارمین مولفه نیز تجهیزات به روز و به هنگام را از دیگر مولفههای نیروی انتظامی شمرد و گفت: پنجه اقتدار نامحسوس پلیس در کشور دیده میشود و من بایستی مولفهای دیگر را به این چهار مولفه اضافه کنم. که آن «پیوست رسانه» است.
بخشی زاده با اشاره به وجود ۱۵ شبکه رادیویی و دوکانال مرتبط با حوزه رادیو خاطر نشان کرد: رفتار شما در نیروی انتظامی، رفتار ما را در رسانه سامان میدهد و رسانه نسبت به شما، موظف و مکلف هستیم.
وی تصریح کرد: امید است زمینه دستیابی برنامه سازان رادیو به شناخت شخصیتهای پنهان وشاخص نیروی انتظامی بوجود آید تا حسن باقریهای دیگری شناخته شوند.
معاون صدا با اشاره به اینکه سردارحاجیان مسلط به چند زبان زنده دنیا هستند و مدیری کاربلد است، ادامه داد: قدرت کلمه با اعجاز همراه است. یعنی کلمه معجزه میکند و ما در رسانه رادیو با تخیل انسانها سر و کار داریم و قدرتمان در برخی از مواقع از تصویر، ماناتر است.
وی خاطر نشان کرد که آنتن در اختیار نیروی انتظامی است. چون نیروی انتظامی به وحدت ملی کمک میکند که این مهم یکی از کارکردهای رسانه است.
معاون صدا با اشاره به اینکه ضریب نفوذ ایران صدا هر روز بیشتر میشود و این موضوع باعث افتخار رادیو است وی همچنین گفت: اپلیکیشین ایرانصدا دارای ۶ پایگاه تخصصی سات که یکی از آنها پایگاه کتاب گویای ایران صداست و این پایگاه هر روز بیش از ۳۵۰ هزار مراجعه کننده دارد که هر روز به طور میانگین هر نفر ۲۰ دقیقه ودر شب ۴۰ دقیقه کتاب گویا میشنوند.
قدردانی معاون اجتماعی نیروی انتظامی از برنامه سازان رادیو
سردار مهدی حاجیان معاون اجتماعی نیروی انتظامی نیزگفت: شما برنامه سازان با هنرتان کمک کردید که پلیس خدمتگزار و پلیسی که در تلاش است برای تحقق آرمانهای مقام معظم رهبری قدم بردارد و پلیسی در تراز انقلاب اسلامی باشد.
وی گفت: در همین ابتدای سخنانم از دکتر بخشی زاده که ایشان الگوی ما در همه زمینهها هستند و افتخاری برای ما محسوب میشوند، تشکر میکنم.
سردار مهدی حاجیان افزود: خدمت آقای پیمان جبلی، رییس رسانه ملی هم تبریک عرض میکنم که با تیز بینی مقام معظم رهبری به ریاست سازمان منصوب شدند.
وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه «نیروی انتظامی از ستونهای ارزشمند انقلاب اسلامی است» ادامه داد: همه به نحوی در حال خدمت هستند. اما پلیس در خدمت امنیت مردم است. همه عزیزان در نیروی انتظامی به ویژه مسئولان و مدیران تلاش میکنند تا سطح خدمتگزاری را ارتقاء دهند و نگاه حکیمانه حضرت آقا را عملی کنیم تا تصویری مقتدر و مهربان از ارزش نیروی انتظامی را نشان دهیم.
حاجیان تصریح کرد: امنیت فقط با همراهی و همکاری مردم تامین میشود. پلیس نهادی است که در بطن و زندگی مردم حضور دارد و همه با پلیس در ارتباط هستند. امنیتی که ما امروز داریم نتیجه تلاش همه عزیزان خصوصا پلیس است.
وی با بیان اینکه امنیت ذهنی بسیار بالاتر از امنیت عینی است، گفت: حضور فیزیکی پلیس گاهی نمیتواند امنیت عینی را بسازد. اما تصویری که به کمک هنرمندان صدا و سیما ساخته میشود هیچ موقع دچار خدشه نمیشود.
سردار حاجیان با اشاره به اینکه ۸۷۵۰ کیلومتر مرز را با افتخار پاسداری و نگهبانی میکنیم و این وظیفه را قانون بر عهده ما گذاشته است بیان کرد: باید حس همکاری در مردم ایجاد شودومردم این امنیت را حس کنند. هر جا امنیت وجود داشته باشد سرمایهگذاری وجود دارد و در این راستاکارهای خوب شما برنامه سازان در راستای امنیت پایدار است.
وی ادامه داد: هوشمندی فقط استفاده از فناوریهای نوین نیست و اگر تولیدات با ماموریتهای ما سنخیت داشته باشد موفق هستیم.
حاجیان با بیان اینکه ۲۶ سال کار پلیسی کرده است، ادامه داد: نگاه پلیسهای جهان با نگاه پلیس ایران متفاوت است. آنها فرهنگ شهادت ندارند.
معاون اجتماعی نیروی انتظامی با بیان اینکه ایران با ۱۵ کشورِ دارای فرهنگهای مختلف، همسایه است ادامه داد: ما در عرصه مبارزه با مواد مخدر ۱۳ هزار شهید و جانباز داریم که رسانه نتوانسته این خدمات را انتقال دهد. همچنین در سال گذشته بییش از هزار تن مواد مخدر کشف شده است که ما نتوانستیم بخش کوچکی از آن را با کمک رسانه به عنوان خدمات پلیس به جامعه جهانی نشان دهیم. وی ادامه داد در واقع ما نه تنها حافظ حقوق بشر هستیم بلکه در خط اول مبارزه با جریانهای سازمان یافته و تروریسم هستیم که بایستی با زبان رسانه این مسائل را بازگو کنیم.
ایران صدا و تغییر سبک زندگی
در ابتدای جلسه مهدی شاملو مدیر مجموعه ایران صدا طی سخنانی گفت: مجموعه ایران صدا دو وظیفه اصلی دارد. نه تنها ابزار دریافت شبکههای رادیویی است، که ۱۰ درصد از شنوندهها رادیو را از اپلیکیشین ایران صدا دریافت میکنند که با تغییر سبک زندگی، تعداد شنوندهها از این ابزار نوین بیشتر هم خواهد شد.
شاملو با بیان اینکه ایران صدا در چند سال اخیر در حوزه ویدئودرخواستی شروع به فعالیت کرده و موفقیتهای هم کسب کردنداما در زمینه صدای درخواستی ایران صدا تقریباً بیرقیب است ادامه داد: در بخش صدای درخواستی ۶ پایگاه موضوعی فعالیت میکنندکه یکی از این پایگاه ها، کتاب گویا است در این پایگاه بیش از ۵ هزار کتاب گویا تولید و به صورت رایگان در اختیار مخاطبان قرار گرفته است. و هر سال ۴۰۰ عنوان کتاب گویای جدید به این مجموعه اضافه میشود.
مدیر ایران صدا با بیان اینکه یکی از جذابترین بخش ها، ژانرهای پلیسی و معمایی است ادامه داد: این مجموعه شامل، آثار قوی و متقن در حوزه ادبیات خارجی بوده است که مجموعه پوآرو هم در ایران صدا در قالب اجرای مجدد صوتی تولید شده است.
وی ادامه داد در جلساتی که با نیروی انتظامی داشتیم پیشنهادی مطرح شد که بتوانیم در چهارچوب مصادیق ملی و بومی به تولید آثار جذاب پلیسی و معمایی بپردازیم و این ۴ اثری که امروز رونمایی شد، قدم اول همکاری ایران صدا با نیروی انتظامی است.
قدمهای بعدی ایران صدا در حوزه کودک نیز میتواند با نیروی انتظامی به تولیدات مشترک بپردازد و خوشبختانه نیاز رسانهای و خوراک محتوایی در این مهم وجود دارد که در همکاری بیشتر و چهارچوبی فعالتر میتوانیم این کار را محقق کنیم.
در این مراسم از هنرمندانی چون محمد حاتمی، بهرام ابراهیمی، قربانی نجفی، ، محمودرضا قدیریان، مرتضی حسنلو، ضیاهی مهر، احمد خدابنده، علی کاشانی سعید بارانی، نوید جولایی، میلاد عندلیبی، علی اصغر قره خانیمحمد نظری، سید بهرام سروری نژاد، علی منصوری راد و محسن زرآبادیپور حضور داشتند.
نگین خواجه نصیر که با همکاری نوید جولایی، میلاد عندلیبی، احمد خدابنده با عنوان تهیه کننده این پروژه را به اتمام رسانده است گفت: نزدیک به یکسال پژوهش این کار را انجام دادیم تا بستری مناسب برای انجام دادن این کار فرهنگی را فراهم کنیم.
علی منصوری راد گزارشگر ورزشی که در ایران صدا کارهای پلیسی انجام میدهد نیز گفت: به عنوان کسی که به مدت ۴۰ سال است که همیار محیط زیست هستم از نیروی انتظامی تقاضا دارم که به یاد شهدای نیروی انتظامی مراسم درختکاری برگزار کنند تا به سر سبزی ایران عزیز کمک شود.
محمود رضا قدیریان نیز گفت: هر اتفاقی در دنیا به لحاظ جامعهشناسی و روانشناسی توسط رسانه شکل میگیرد، و ارتباط مردم با پلیس میسر نمیشود مگر اینکه شما از هنرمندان کشور استفاده کنید و از گویندهها فقط به عنوان پیشانی در جاهای خاص استفاده نکنید. پیشانی هر کشوری، سربازان فرهنگی آن کشور هستند.
استاد بهرام سروری نژاد هم بیان کرد: صدا ماندگارتر است و دوستان معاونت صدا و دوستان نیروی انتظامی باید نگاه ویژهتری به رادیو داشته باشند تا کارهای فاخرتری ارائه شود. ما در کار خودمان هیچ گاه کم نمیگذاریم و باید بدانیم هنرمندان نیاز به دلگرمیهای زیادی دارند.
در انتهای مراسم با حضور مسئولین کشوری و لشکری از عوامل برنامه تقدیر به عما آمد و از چهار کتاب گویای «من سرهنگ هستم»، «مهران میخندد»، «حیات جاوید» و «ترفند» رونمایی شد.