آغاز داوری همایش «ایران شناسی: تجربه دیروز، وضعیت حال، نگاه به آینده»
دبیر اجرایی همایش بین المللی «ایران شناسی: تجربه دیروز، وضعیت حال، نگاه به آینده» از آغاز ارزیابی و داوری مقالات ارسالی به این همایش بین المللی خبر داد و گفت: بیش از۵۰ مقاله مرتبط با محورهای همایش تایید و ارزیابی آنها آغاز شده است و طبق برنامه ریزی انجام شده آخرین مهلت ارسال آثار به این همایش ۲۵ مرداد است.
به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، علی محمد طرفداری دبیر اجرایی همایش بین المللی «ایران شناسی: تجربه دیروز، وضعیت حال، نگاه به آینده» با اعلام این خبر گفت: در حال حاضر ارزیابی، داوری و دستهبندی مقالات دریافتی آغاز شده است و جلسات متعددی از سوی کمیته علمی و اجرایی همایش در همین ارتباط برگزار شده است.
طرفداری افزود: بر اساس این جلسات، بخش عمدهای از مقالات دریافتی مرحله تایید نهایی عبور کرده و در گروههای مربوط به خود جای داده شده اند. بر همین اساس در طی دو روز برگزاری این همایش با احتساب نشستهای افتتاحیه و اختتامیه حدود ۸ پانل به دو صورت مجزا و موازی خواهیم داشت و همه سخنرانیها به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی ارائه خواهند شد.
وی درباره تعداد مقالات ارسالی به دبیرخانه همایش گفت: تا این زمان حدود ۷۰ مقاله برای دبیرخانه همایش ارسال شده است که تعدادی از آنها به دلیلعدم ارتباط با محورهای اعلام شده برای همایش کنار گذاشته شدند و بیش از ۵۰ مقاله مورد تایید نهایی قرار گرفتند و بخش عمدهای از این مقالات در دو روز و در نشستهای مربوط به صورت سخنرانی ارائه میشوند.
طرفداری ادامه داد: در این همایش با تنوع قابل توجهی از استادان و محققان کشورهای مختلف مواجه هستیم، کشورهایی همچون کانادا، استرالیا، فرانسه، ایتالیا، بوسنی و هرزگوین، ارمنستان، گرجستان، قزاقستان، بنگلادش، هند، پاکستان، عراق، اردن، مصر، الجزایر، مراکش، نیجریه، نیجر و سودان مشارکت داشتهاند که این تنوع بهخصوص از نظر حضور پژوهشگران کشورهای جهان اسلام و عربزبان در میان همایشهای ایرانشناسی کم نظیر است.
طرفداری عنوان کرد که تنوع مسائل مطرح شده در مقالات پیشنهادی تقریباً با بیشتر محورهای اعلام شده در فراخوان همایش همخوان است. بنابراین مهمترین محورهای مطرح شده شامل موضوعاتی چون فراز و نشیبهای ایرانشناسی در جهان غرب و شرق، ایرانشناسی و مطالعات تاریخ فرهنگ و تمدن ایران، ایرانشناسی در ایران، ایرانشناسی در منابع و نسخ خطی فارسی، ایرانشناسی و مطالعات ایران باستان و ایران و ایرانشناسی در جهان اسلام و عربزبان میشود.
وی ادامه داد: طبق برنامه ریزی انجام شده آخرین مهلت ارسال آثار به دبیرخانه همایش بینالمللی «ایران شناسی: تجربه دیروز، وضعیت حال، نگاه به آینده»، ۲۵ مردادماه مرداد ماه تعیین شده است و این مهلت تمدید نخواهد شد.
طرفداری خاطرنشان کرد: همایش بینالمللی «ایران شناسی: تجربه دیروز، وضعیت حال، نگاه به آینده» در تاریخ ۱ و ۲ شهریور برگزار میشود و مهلت ارسال آثار به این همایش تا تاریخ ۲۵ مردادماه اعلام شده است.
لازم به توضیح است، چکیدهها، مقالات و سئوالات مربوطه از طریق ایمیل همایش به آدرس: iranologyconference@gmail. com دریافت و پاسخ داده خواهد شد. همچنین مقرر شده تا گزیده مقالات برتر این همایش در قالب ویژه نامه مجلات علمی و یا به صورت کتاب منتشر شود.