یوسفی مطرح کرد:
رتبه برتر استان فارس در ایجاد و رشد کمی و کیفیتشکلهای کارگری و کارفرمایی
مدیر کل سازمان های کارگری و کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:خوشبختانه این استان از جمله استان های برتر در رشد کمی و کیفی تشکلهای کارگری و کارفرمایی بوده و در این زمینه عملکرد خوبی داشته است.
به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس، فرزاد یوسفی در مجمع انتخابات کانون انجمن های صنفی کارگران ساختمانی و استادکاران استان فارس هدف از سفر به استانهای کشور را بررسی فعالیت تشکلهای کارگری و کارفرمایی در شرایط کرونا دانست و افزود: اداره کل استان فارس در ایجاد توسعه تشکل ها به رتبه برتر و رتبه سوم کشوری دست یافته و این موفقیت را مرهون مدیریت مناسب مقامات عالی استان، مدیر کل محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی و همکاری و تعامل خوب تشکل های استان با اداره کل استان می باشد که نتیجه آن کاهش تنش های کارگری در این استان شده است.
وی به چشم انداز "هر کارگر و کارفرما عضو یک تشکل"اشاره و بیان کرد: اجرای طرح هر کارگر و کارفرما عضو یک تشکل که در استان فارس اجرا می شود میتواند الگوی مناسبی برای سایر استان ها باشد و تحقق این موضوع در سایر استان هامی تواند ما را در جهت توسعه و تقویت تشکل ها در سطح کشور هدایت و رهنمون سازد.
مدیرکل سازمان های کارگری و کارفرمایی گفت: در طی ۷ سال گذشته اقدامات خوبی در توسعه کمی و کیفی تشکل ها صورت گرفته و امروز شاهد رشد ۷۱ درصدی نسبت به سال ۹۳ هستیم اما این رشد برای شاغلین کارگری کافی نیست چرا که ما بدنبال افزایش ضریب نفوس و نفوذ هستیم.
یوسفی ادامه داد:ما بدنبال توسعه تشکل ها برای شاغلین کارگری و تحت پوشش قرار دادن آن ها هستیم و این با همکاری کارگران،کارفرمایان و دولت از طریق گفتگوی اجتماعی و تقویت سه جانبه گرایی محقق می شود.
وی بیان کرد:در حال حاضر تاسیس کانون های کارگران بازنشسته به حد مطلوب خود رسیده و با تشکیل ۳۴۵ کانون کارگران بازنشسته ۹۶ درصد کشور در سطح شهر ،شهرستان و استان دارای تشکل به عنوان کانون کارگران بازنشسته هستند.به طوری که تمامی جامعه کارگران بازنشسته و مستمری بگیران کشور را تحت پوشش خود قرار داده است.
یوسفی به نقش موثر تشکل های کارگری و کارفرمایی اشاره کرد و گفت:از آنجایی که تشکل ها از نزدیک با مسائل حرفه ای و اقتصادی کارگران و کارفرمایان مواجه هستند ،میتوانند به واسطه مشارکت و تخصصی که دارند در تصمیم گیری های دولت مفید واقع شوند.
وی با بیان این که این تشکل ها برای بهبود وضع اقتصادی و حفظ منافع کارگران شکل گرفته است، افزود: حضور نمایندگان تشکلهای کارگری و کارفرمایی در مراجع تصمیم گیری شورای عالی کار، حفاظت فنی، اشتغال، تامین اجتماعی و همچنین حضور آن ها در مراجع تشخیص، حل اختلاف برای دفاع از حقوق جامعه کارگری و کارفرمایی مثمر ثمر است.
مدیر کل سازمان های کارگری و کارفرمایی با بیان این که ۴۳۰ انجمن صنفی کارگری ساختمانی تشکیل شده که از بزرگترین تشکل های کارگری در کانون انجمن های صنفی کارگران ایران می باشد،گفت: این تعداد تشکل جهت ساماندهی کارگران ساختمانی و پیگیری حقوق آن ها برای بیمه تامین اجتماعی و مطالبات آن ها ایجاد شده است.
وی ضمن تشکر و قدر دانی از کانون کارگران ساختمانی استان فارس ادامه داد:این کانون به نحو شایسته ای در این خصوص فعالیت نموده و با ایجاد مکانی مناسب و در خور کارگران ساختمانی بنام" شهید برونسی" برای پیگیری مطالبات این قشر زحمتکش اقدام نموده که واقعا قابل تقدیر و قدردانی است.
یوسفی افزود: برای تامین مسکن کارگران به خصوص کارگران زحمتکش ساختمانی که معمولا فاقد مسکن هستند،معاونت محترم فرهنگی، اجتماعی وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی با برنامه ریزی و برگزاری جلسات متعدد با حضور و مشارکت نمایندگان تشکل های کارگری و کارفرمایی بدنبال تامین مسکن برای کارگران عزیز و زحمتکش بخصوص کارگران ساختمانی هستند و در همین راستا مقرر شده که بر اساس شرایط خاص و با معرفی و پیگیری کانون انجمن صنفی کارگران و استادکاران ساختمانی استان فارس، برای تامین و اختصاص سهمیه ای به این استان برنامه ریزی های لازم صورت بگیرد.
مدیر کل سازمان های کارگری و کارفرمایی به رشد ۵۲ درصدی در ایجاد تشکل های کارفرمایی اشاره کرد و با بیان این که خواستار همکاری با وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی در تاسیس هر چه بیشتر تشکل های کارگری هستیم،گفت:همانطور که کارفرمایان محترم بدنبال تشکل کارفرمایی برای حرفه و صنعت خود بوده و برای مزیت تشکل های صنفی چه به صورت عام و چه بصورت تخصصی برای مطالبات خود اقدام می کند، خواستار همکاری با وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی برای تاسیس تشکل ها برای کارگران عزیز و شریف نیز هستیم.