خبرگزاری کار ایران

در همایش دانشگاه های علوم پزشکی عنوان شد؛

لزوم حمایت از تولید کنندگان مواد غذایی سلامت محور

لزوم حمایت از تولید کنندگان مواد غذایی سلامت محور
کد خبر : ۸۴۳۱۳۹

همایش روسا و معاونان غذا و داروی دانشگاه های علوم پزشکی کلان منطقه پنج کشور، با حضور رئیس سازمان غذا و دارو به میزبانی شیراز برگزار شد.

به گزارش ایلنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو در این نشست گفت: تولیدکنندگان محصولات سلامت‌محور در شرایط سخت اقتصادی و تحریم‌های موجود در کشور، در صف خط مقدم این جنگ اقتصادی قرار دارند و در راه خدمت به جامعه تلاش می کنند.

محمدرضا شانه ساز تولیدکنندگان سلامت محور را بازوان پرقدرت ملت ایران در برابر دشمنان دانست و افزود: رهایی از شرایط سخت اقتصادی، حمایت از تولید داخل و رونق آن است.

وی ادامه داد: لازم است با تغییر نگرش مدیریتی و با توجه به قانون و مقررات اجرایی در کشور، مسئولیت محصول به تولید کننده سپرده شود و تولید کننده در بازار عرضه محصول کنترل شود، البته در کشورهای پیشرفته با شاخص های بالای بهداشتی، این امر اجرایی شده است که نتیجه بسیار مطلوبی نیز دریافت کردند.

رئیس سازمان غذا و دارو اضافه کرد: در این نشست، نمایندگانی از برندهای بزرگ استان فارس در زمینه صنایع غذایی حضور داشتند که نقطه نظرات آنان در اداره کل نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، خوراکی، آرایشی و بهداشتی مطرح می شود تا موانع موجود برای تولیدکنندگان سلامت محور برداشته شود تا با سرعت بیشتری در زمینه اقتصاد و اشتغال و تامین سلامت مردم گام بردارند.

شانه ساز با بیان اینکه تلاش بر این است نقش اصناف بی اعتبار و محصولات بی کیفیت در کشور کمرنگ شود، اظهار کرد: با تولیدکنندگانی که به دنبال منافع خود هستند و سلامت مردم جامعه را به خطر می اندازند، بر اساس قانون با آنان برخورد می شود.

مدیر غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز هدف از برگزاری این نشست را بررسی مسایل و موانع موجود در صنایع تولیدی مواد غذایی در سال رونق تولید عنوان کرد.

محمدمهدی رزمجو افزود: باید به سلامت تکیه کرد و تلاش و اقدامات به نفع مردم باشد و لازم است از تولید کنندگان مواد غذایی با کیفیت و سلامت محور حمایت کرد.

وی برچسب گذاری محصولات تراریخته، مسایل مربوط به صدور کد IRC و زمان اعتبار آن، تغییر مکرر ضوابط برچسب گذاری، به روز شدن قانون نظارت بر مواد غذایی و سایر موارد مرتبط با صنایع مواد غذایی را از محورهای اصلی این نشست برشمرد.

جمال رازقی رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی شیراز نیز در این نشست با تقدیر از دانشگاه علوم پزشکی شیراز به پاس همکاری و تلاش برای ارتقای سلامت مردم، در خصوص نظارت بر مواد غذایی، آیین‌نامه‌ها، تولیدات مواد غذایی در استان، هزینه های بالای تولید کنندگان، تولید غذای سالم، کنترل بر مواد غذایی، مسایل و موانع موجود در صنایع غذایی، واردات و صادرات، استانداردها توضیحاتی ارایه داد.

در این نشست نمایندگان صنایع تولیدی مواد غذایی نیز در خصوص شرکت های با تکنولوژی پیشرفته، تولیدات،هزینه‌های پرداختی‌شرکت‌های تولیدی، روغن‌های‌مجاز، بسته بندی کالاها، کیفیت کالاها، استانداردهای موادغذایی، ارگانیک بودن مواد غذایی و محصولات تراریخته، به رئیس سازمان غذا و دارو ارایه دادند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز